Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gata, am dus copiii la bunici si ne-am intors acasa.

Crissy multa sanatate, bafta multa, sa mai stea bb mic la caldurica interna, nu cea externa

Roxi, Maria lapte in concediu:
-eu folosesc Fulga la 250 ml cutii cu pai (solutie per total mai scumpa dar cea mai comoda)
Alte solutii:
-cumparat o cana care fierbe apa (eu am luat una de nu dai 2 bani pe ea, de la mag din cartier cu 10 RON cand era Nati bb si a functionat impecabil, inclusiv pt sterilizat lingurita cu care ii dadeam borcanasele). In cana aia se poate incalzi biberonul (daca mai e cazul)
-lapte praf facut cu apa plata la temperatura camerei
-luat de acasa un vas mai mare in care pui apa fierbinte de la robinet si incalzesti laptele din frigider in ea
Vacante placute va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

in vacante eu i-am facut laptele praf cu apa plata la temp camerei sau cu apa plata incalzita la barul de noapte al hotelurilor, unde mai era deschis la ora 22:)) o data am cerut si la room-service.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri - cornelia,maria,lavi,anda pentru fiecare.

nu ma intorc la lapte praf nicidecum, foarte buna ideea voastra cu uht-ul nu ma gandisem la el. deci fulga si parmalat sunt ok?
Alexia e buburuzata pe picioare,maini ..o alergie la ceva..si dupa spusele farmacistelor a fost vanzare record pe antihistaminice in weekendul asta din cauza tantarilor, eu nu am mai gasit nici claritine nici aerius .

anda cineva a a adormit cu masina de pompieri in brate

crissy sunteti bine? multa putere si fii optimista.

meemsy i-a placut riannei in concediu? ce impresii ai despre vacanta?

lavi multam mult , noi plecam pe 21..sper sa fie bine.

feli sanatate maxima frumoasei ili, las' ca-i bine ca isi spune punctul de vedere.

noki ce mai face sarah? s-a reparat ? dvs d-na cum stati cu examanele?

ina hai mai scrie un randulet va ....plecati in conced'?

cristinah sa va fie de bine iesirea.

alina ce mai faceti?

ioana cum este in vacanta, sunt bine kinderii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi Da, Rianna a fost in extaz pe perioada concediului. S-a balacit toata ziua, nici la masa nu avea rabdare... ca vroia in apa. Din piscina in ocean, inapoi in piscina... si tot asa. Mi-a placut mult hotelul unde am stat, desi conditiile interioare pot fi imbunatatite. Cum parasesti zona hoteliera, insa, observi saracia tarii... Cabo, ca statiune, e super-super, mie mi-a placut ft mult (am fost si anul trecut, o zi, cand am fost in croaziera). Vacanta in general a fost foarte relaxanta si am avut noroc de o vreme superba.

Mergi la inceput

Roxi in loc de Claritine poti folosi Flonidan (sirop, pt copii), e aceeasi substanta, alt producator, din cate am inteles e si mai ieftin. (E produs in Slovenia)

21 - pai e de azi intr-o saptamana. Vacanta placuta!
ce imi place cand incep vacantele colectiei si apoi vine lumea cu impresii si poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Roxi, si noi plecam tot din 21 in vacanta - la Mamaia. Voi pe unde?

Uraaa, am scapat de canicula!!! Era azi dimineata un frigg dupa ploaie, de mai mare dragul .

Mergi la inceput

Maria chiar ii povesteam aseara lui Virgil cum am caracterizat noi temperaturile . Eu sunt la faza descrisa de Noki: e canicula da' nu-i bai, peste 2 luni jumate e toamna, apoi iarna si vine viscolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

da, a fost faina si memorabila faza cu etichetarea temperaturilor . baremele mele sunt cu vreo 10 grade sub ale tale, Lavi , am suferit rau ultimele zile. chiar povesteam cu colegii, mie ultima iarna mi s-a parut usoara si ne-friguroasa , chiar daca ceva cam lunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Hop si noi!

mai intai sa zic ca am ramas masca cand am citit de alergia poetului, sper din suflet sa ii fi trecut si sa nu se mai intample asa ceva! Nu am inteles de la ce a facut, avem si noi amici cu copii alergici si nu e prea funny pt ei.

Roxiut si voi cu bubite, aveti grija! Noi suntem bine, mai am 2 saptamani de servici si gata sunt libera ca pasarea cerului.
Noki ce mai face Sarah? Iar tu cu AMR-ul?

Maria Alexia, hai sa scimbam, dau ale mele 22 grade cu vantulet si norisori mai frecventi decat soarele maret pe cele 40 , bon, hai ca as vrea doar 30 recunosc ale voastre. Doar praful il las la voi

lapte: noi in concediu nu bem lapte seara, e singura perioada in care missa nu cere si eu nu o oblig. Deci in concediu sunt zile cand nu bea lapte deloc, doar la mic dejun un pic. Acasa, am reusit sa o dezvat de biberon pt ca acum vrea doar acele cutii de 250 ml cu pai.

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Howdy! Noah, ca am si io nitel timp liber, asa ca ia sa bag o postare!

Sarah e reparata 100%, a reinceput gradi de vinerea trecuta. Multumim de gandurile bune!Eu am dat 6 examene, AMR 3. Termin pe 26.

Distractie faina prin concedii mamicilor care pleaca!

Hint: se defasoara Bucharest Music Film Festival langa Ateneu si BCU. Super fain. Se poate gugali programul. Joi, vineri, sambata si duminica e suuper program de concerte simfonice cu piese ff cunoscute - valsuri, polci etc. Organizare ireprosabila: scaune multe, petunii peste tot, loc de joaca de copii, scena pe care sa topaie copiii. Muzica superba. Si amanuntele de baza: e gratis si totusi sunt oameni civilizati, ca deh, e vorba de muzica simfonica.

PS - caldura? Yuuupiii!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput