Puiuti de Randunici 2008!! (419)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Dana,nu ma supar.Eu stersesem mesajul ca nu aveam timp sa ma apuc sa il aranjez.Atat era

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mstela

..eu cred ca as proceda asa:cat sunt mici si nu stiu sa vorbeasca,sa se apere spunand "lasa-ma-n pace",cum zice Nico

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Stela, de aici am tras concluzia ca nu m-am exprimat foarte exact, tu ai zis ca nu stiu sa vorbeasca, dar ca pot spune totusi ceva... eu ma refeream la perioada cand nu pot spune "lasa-ma-n pace".

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Eu nu ma mai joc, cum adik Mimo sa iei pauza, tu care ne inseninezi mereu, orice tristeti as avea, personal, dupa primul rand scris de tine dispare, te rog sa nu pleci Vorba cantecului: 'ramai si nu pleca Mimo a noastra'

Zoze, sa fii precisa, sa ai grija de tine Ce face blondul, dar bruneta?

Olga, sa ai grija de tine si de burtik, cum ma 3 mailuri sa-l convingi, saraca nevasta-sa daca o are

pentru Zana cea cuminte, normal ca e iubita de toata lumea ca ea e o scumpica pentru mami de Zana!
Kya eu am patit-o anul trecut, un baietel din vecini de la ai mei o impinge pe Daria sa-i ia bicicleta, ea se uita la el, la noi, si el o ia de par si ea cu ochii in lacrimi zice mama, tati, atat.Eu ii spun ca nu-i frumos baiatului ca ea il lasa pe bicicleta, la care zice mama lui, lasa Daria sa vezi cum ii ca nu ii dai tot timpul cand vrea el, am amutit si eu si al meu si parintii mei. Mama lui ii una care stie de toate, stiinta, medicina, moda, orice, are 26 de ani si acuma da bac-ul. pentru subiect.

Simo, asa m-a emotionat slujba pentru Micul, esti minunata e putin spus

Alice, citesc la carte, ca au crezut studentii ca m-au emotionat lucrarile lor

Simo, Dana multumesc pentru carte!

Si nu inchei mesajul fara sa stig Mimooo ca pe Gecko, Sovi, Ariel, Ursuleata, Nicol_conte, le-am mai strigat, dar nu ma aud din cauza gatului ragusit, dar il tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iaca, ce ziceam...life is like a box of chocolate ! Ieri dimineata la cafea musafiri (figurine ) azi dimineata am studiat ambalajul Am tot zis ca scriu ,ca nu scriu, dar simt nevoia sa fac niste precizari. Nu are nicio vina Alice si nu m-am suparat pe ea .Nu trebuia sters nici linkul (care de altfel a ramas in postarea lui Cami). Vina de a ma fi intristat imi apartine in intregime si nu-i de vina un forum intreg pentru tristetile mele In fine,in afara de asta, am cerut o analiza profesionista pentru ca am avut curiozitatea de a afla de ce s-ar gandi cineva la profunzimea vietii si la Dumnezeu la ora 9 dimineata. Ca si cum n-ar avea voie A fost un contra timp fantastic de stari de spirit si inclinatie catre filosofie intre mine si Alice (pe care, ca sa vedeti ca nu-s suparata, o mai pup o data ) Intre timp am citit cartea si comentariile altora, am aflat ca este si pusa in scena la teatrul Bulandra (aceeasi regizoare, Chris Simion, care a pus in scena si "pescarusul Johnatan Livingstone" de care povesteam chiar eu anul trecut ).
Dar tristetea ramane. Imi revin eu usurel asa, vorba lu' Zoze, nu ma strigati ...nu va agitati

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mimo,

sunt cu Luca in brate, asa ca va pup si plec...

aoleu, am ramas datoare cu o info veche: am vb cu Clodute si mi-a zis ca Patrick facea tratament la spital, dar mergea acasa dupa aceea..Asta era vineri...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

salut

alice pentru Thea ce frumoasa..despre carte nu stiu ce sa zic ,am citit doar 2-3 randuri(randuri care mi-au adus aminte de un verisor de-a lui Cata care acum 5 ani(el avea 10 ani) a scris niste poezii ..sper ca intr-o zi sa vi le postez si sa vedeti ce imaginatie bogata au unii...ma intreb din ce cauza se ajunge aici?poate din cauza lipsei de comunicare cu parintii(specific tatal era plecat in strainatate,mama cu serviciul ,el mai tot timpul singur...)) ,am salvat-o si sper sa am timp sa o citesc cat de curand...

in rest va pe toate ...am pus sa fac o dulceata de capsuni si fac ture pe langa ea,ca se cam umfla si zic sa nu-mi prelungesc munca,aragaz murdar si toate cele...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am uitat sa va spun ca dupa ce mi-am facut "incalzirea" cu Oscar, s-a trezit printesa si mi-a dat de facut 4 (PATRU) referate la psihologie : caracterizarea unui personaj cu vointa din literatura , caracterizarea unui filosof/psiholog/sociolog cunoscut, cum influenteaza mediul caracterul uman si ultimul, piesa de rezistenta " idei pentru eradicarea fenomenului "copiii strazii" " Mi-e creierul prastie ...am avut timp de lucru O ORA dupa care am lasat pixurile jos. Astept nota

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Am terminat cartea, Alice, iti multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Kya interesanta problema ai pus, imi tot bat si eu capul cu ea de ceva timp. Vladut e si el mai impulsiv, dar, ca si Zana, nu e violent decat daca e provocat. Ce fac eu, dat fiind ca am 2 acasa si conflicte de rezolvat cu duiumul , in primul rand consolez pe cel ranit, nu ma intereseaza a cui a fost vina, ma intereseaza sa-l linistesc pe cel care sufera. Dupa aia vorbesc cu "agresorul", fie ca-i copilul meu, fie ca nu, vorbesc ferm, dar fara aere de superioritate: cred ca ai fost suparat pe X, imi pare rau, dar ni-i in regula sa-l lovesti/musti/tragi de par, pentru ca doare si niciun copil n-ar trebui sa fie ranit. Oamenii nu se bat/musca/trag de par, ii doare. Daca esti furios, poti lovi o perna, da cu pumnul/batul/mingea in pamant/perete, o jucarie, dar nu poti lovi oameni. Sunt de acord ca ei sunt mici si li-i insuficient limbajul pentru a gestiona conflicte, dar mai cred ca trebuie inceput de pe-acum sa-i invatam, sau sa le aratam cum se gestioneze, ca atunci cand vor fi stapani pe conversatie, sa fie deja obisnuiti sa-si rezolve conflictele non-violent. Important e sa le aratam si prin exemplul propriu cum gestionam noi conflictele. Adica atunci cand avem conflict cu cineva si e copilul prezent, sa aplicam noi insine ideile pe care le propunem copiilor. Sa incercam sa rezolvam orice conflict prin non-violenta. Pentru copiii mai mari am gasit alte solutii, prin carti. De exemplu sa scrie pe hartie tot ce nu le place la copilul X, sau sa-i deseneze o caricatura pe o foaie, ca sa-si descarce frustrarea. A fost o faza draguta cu Vlad, eram noi 3 la masa, copiii se maraiau de vreo juma de ora, nimic nu le convenea, eu imi dau dramatic 2 palme peste frunte zicand: Doamne, ce m-am saturat!!! Numa il vad pe Vlad ca se da jos de la masa si merge in dormitor, vine cu o perna si-mi zice "mami, loveste in perna, nu te lovi pe tine, ca te doare" Cateodata insa intervin eu. Ieri, in parc, un copil mai mare ii striga lui Vlad "cap de paie", pe Vlad l-a lasat rece, dar pe mine nu. I-am spus ca este o jignire si nu accept asa ceva referitor la copilul meu. Alt conflict, cu alt copil, tot in parc. Un baiat, tot mai mare decat Vlad, era deranjat ca Vlad tot mergea dupa el si la un moment dat l-a amenintat pe Vlad cu pumnul, l-am vazut pe al meu afectat si am intervenit. I-am spus copilului sa nu-l mai ameninte, copilul mi-a spus ca nu vrea ca Vlad sa umble dupa el ca nu vrea sa se joace cu Vlad. I-am spus ca e in regula daca nu vrea sa se joace cu Vlad, ca nu trebuie sa se joace cu el, dar la Vlad ii place de el si ar vrea sa-l urmareasca sa invete si el jocurile lui. Copilul a acceptat ca Vlad sa se uite la el cum se joaca dar mi-a zis ca el nu o sa se joace cu Vlad, am zis ok. Ce credeti, au ajuns prieteni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce subiect spinos.. si noi cam tot p-acolo, decat ca Muf nu riposteaza deloc.. nu initiaza batai, nu loveste nici daca si-o ia.. o fi bine, o fi rau, nu stiu, timp mai e.. cert e ca la 5 ani, ashihara sau aikido scrie pe el, fara indoiala, iar daca as avea fata, cu atat mai mult, TREBUIE sa stie sa se apere in ori8ce situatie! stiu ca si kya e de acord cu mine.. imi pare rau ca nu va pot urmari, tare interesant ar fi fost sa va citesc parerile...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput