Puiuti de Randunici 2008!! (419)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

domnia si prostia se platesc
nu am putut pleca de pe aeroport ca nu am avut imputernicire
de la tati
asa ca ne-am intors acasa si am cumparat alte bilete pe
duminica
sa nu ma intrebati:"nu ai stiut ca iti trebuie?"
ba da dar am uitat complet
maiine merge al meu la consulat sa ne faca imputernicire
ca in filmele cu prostii
si colac peste pupaza nici pe ai mei nu i-am trimis cu avionul,
asa ca am pierdut si biletele lor
am avut o zi ce sa va spun
Eric s-a crizat ca vrea la tata la mare cu avionul
si asa ca suntem acasa
asa a fost sa fie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Sa va zic de mine:aveam vreo 7 ani si o vara(mai mica cu un an) care din te miri ce se apuca sa ma bata,palme,ma tragea de par,etc.Si la ea acasa,dar si la noi(parintii si bunicii ei,desi ii spuneau ca nu e bine,frumos mustaceau cand vedeau ca le incasez-si eram rude).Eu nu ripostam deloc..pana mi-a zis mama sa nu ma mai las batuta,cand va mai da in mine sa ii dau si eu.asa am facut,si dupa ce am paruit-o bine nu s-a mai atins de mine!

Cu David nu am avut pana acum probleme majore.Un incident care nu mi-a placut a fost cu 2 fini mult mai mici ca el care s-au pus amandoi sa il cafteasca si cu picioare si cu palme,iar mama lor se hizlea-jur ca nu pot pricepe asa ceva la parinti!Eram de fata si le-am spus sa inceteze,i-am intrebat daca David a dat in el,de ce dau in el..si au zis ca dau asa..fara motiv!Atunci i-am spus lui David ca daca mai dau in el,sa le dea si el!!

Cu Sam deocamdata nu am fost pusa in situatia asta..dar el sigur va sti ce sa faca fara sa ii spun!

Nu sunt adepta batailor,dar trebuie sa riposteze!Si ca baiat,si ca fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Aoleu,Blanka!Imi pare tare rau.Off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ce faci, mimo, dai cu stangu'n dreptu', dupa ce se facu atata polologhia despre fetele care spuneau ca-si iau o pauza de forumeala si ti se parea naspa?.. edit: acu, pe bune, lasa prostiile cu pauzele si astea, da?!
blanka wau, ne e funny deloc, scuze, se mai intampla, bine ca macar nu e o problema..
simo sper ca e muuult mai bine Siluan, ma gandesc la voi
..am un ostropel de curcan la cuptor si mor aici de pofta, cum miroase!.. dar nu cedez, ca mai am vreo 3 kile de dat jos

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

poze de azi.. noroc cu ai mei, cum nu am aparat foto, nu stiu can vom mai face poze..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

N-am citit decat ultima pagina...
Stiati ca vestile rele nu vin niciodata singure, nu??
Am internat-o azi pe mama care a facut un al 3-lea accident vascular cerebral. Nici n-as fi vrut sa o internez, ca ea are oroare de spital si face urat...creierul ei varza nu i-l mai repara nimeni si nu-mi doresc decat sa-i fie bine, cate zile mai are Dar neuroloaga m-a convins sa o tin la supraveghere macar 3 zile pt ca cheagul e intr-o zona foarte periculoasa, cu risc vital. Deocamdata, cuminte, m-a ascultat si a ramas. Problema e si cum va recupera acest nou accident. Nu a paralizat dar nu vede in partea dreapta a campului vizual si se rataceste, nu se poate orienta in spatiu. Asta pe langa ca abia vorbeste si ca nu intelege decta vreo 5% din ce i se spune, restul numai in scris...Iar tata e slab mort, fumeaza in draci, singur vede de toata casoaia lor (din care nu vor niciunul sa se mute, undeva in spatiu mai mic si mai aproape de mine) si e speriat, dezorientat si neputincios. E musai sa le gasesc pe cineva care sa stea mai...permanent pe acolo sa-i ajute; cum era Tanta care nu mai e; si care sper ca macar din cer sa se roage sa ne ajute Dumnezeu sa ne descurcam cu totii cumva si sa iesim la liman.
Nu stiu deci cand mai intru si cand va mai citesc, ca sunt complet impartita intre mama si Iulia (iar la serviciu m-au ajutat toti, ce-i drept, dar nimeni nu a propus sa ma inlocuiasca la saloane, drept pt care am si bolnavii mei de vazut; ma descurc, dar o sa cam cad lata...)
Va pup.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Blanka, imi pare rau de intamplare! Lasa ca se rezolva!

Naty, sanatate parintilor tai si tie putere!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

blankar imi pare rau pentru aceasta intamplare

naty si trebuie sa fii puternica...

luny ti-am vazut puiutul

f interesante subiectele de azi...cu lovitul ,am mai zis Andru nu loveste/impinge dar este lovit iar atunci cand este lovit nu riposteaza,vine la mine si se retrage de la locul de joaca....eu nu stau f mult la locul de joaca dar are un prieten care ne viziteaza acasa sau ne intalnim cu el la plimbare...cand vine acasa ii ia jucariile ,il mai loveste sau il impinge iar Andru refuza sa se joace cu el si cere sa se joace cu mine...mama baietelului il cearta dar asculta pe moment apoi uita si o ia de la capat...Andru este timid si asta am vazut-o de f multe ori,nu l-as vedea sa bata pe cineva ,cel putin nu acum...nu stiu ce o sa fie mai tarziu...

edit:in schimb pe mine se razbuna,cand nu il las sa faca ceva si incerc sa-l iau de la locul respectiv ma loveste ,ii explic ca nu-i frumos,ca mama nu-l loveste si ca ma doare .ma pupa si zice "duce=dulce",se pisiceste pe langa mine,ma ia in brate ca sa-l iert...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

sunt prin zona, v-am citit, am vazut poze cu Muffy-puffy

Naty, imi pare extrem de rau...ce pot sa zic??decat ca ma sa fie bine

nu am apucat sa va zic ,dar am fost si eu la Baby expo special sa vad/testez fardurile minerale ale lui Ariel

va pup

Mergi la inceput