Sezatoarea canadiana (182)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

DELPHIN - apai nu atata din cauza ploii nu iesim din casa, dar eu am avut treaba, asa ca au iesit doar ailalti 3, dar cu masina. Momentan nu avem nici cizme de ploaie, nici pelerine, deci nu prea merge sa iesim in natura ... Urmeaza si astea...

Reteta daca nu ai echipament/chef de iesit in ploaie, mai ales ca azi era si cam frig, la 13-14 grade in ploaie chiar si cu echipament nu e prea placut: imbracat copiii si dus la Loblaws/Metro/IGA ca sunt singurele deschise in weekend pana tarziu, plus ca e si gol magazinul, mers la raionul de jucarii si distrat. Asta am facut noi in seara asta, ghici cu ce ne-am jucat toti ca nebunii ? Cu cercuri din alea de plastic mari de trebuie sa le rotesti in jurul corpului, hula hoop parca le zice, ne zbenguiam ca dezmeticii prin magazin si Sonia era terminata de ras pe langa noi. Or fi pus astia ceva in ploaia asta ...

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

vazut poze si sunteti superbe!
Diana, a trebuit sa ma uit de doua ori, mama da slaba esti!
Sa nu te mai prind pe la clubul de slabit! am zis!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Multumesc Maru Dar sa stii ca eu nu va las asa de usor la subiectul de slabit, mai am 7-8 kg de dat jos, stiu eu de unde. Lovitura finala eu mi-am programat-o in Ro, ca acolo nu mai am stres cu scoala, am timp sa imi fac ce vreau de mancare si sa ma duc la gym tot asa intensiv ca in prima parte a anului.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nelia
SI mai mirosea cineva foarte bine, da' nu stiu cine. Cred ca Simi... sau Diana... sau poate Roxana.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Nici pe mine nu m-ai nimerit cu parfumul, nu mi-am mai dat de vreo patru ani. Eu cred ca mie sarcinile mi-au dat o sensibilitate la mirosuri, am aceeasi problema, toate imi par dulci si imi fac greata.

Simonna, si Seb a luat glade din alea de pus in priza si eu tot le scot si le pitesc, groaznic miros, el zice ca eu am o problema

Mergi la inceput

Ultimul mesaj, promit.
M-am inscris la cursuri pentru toamna, mi-am luat 3 ca nu am reusit 4 din cauza suprapunerilor de examene. Am impresia ca HEC-ul asta vrea sa batem pasul pe loc, sa imbatranim in facultate. Dar cred ca o sa-mi iau si un curs de engleza de afaceri ca o sa trebuiasca sa dau nu stiu ce test la DESS, plus ca pana acum terminologia de specialitate o am in franceza,deci trebuie sa ma pun la punct si cu asta.

Dragaica, noteaza-ti pe calendar, din septembrie ai baby sitter joia intre 15.00 si 18.00. Poti sa spui si nu, bineinteles, eu m-am oferit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Felicitari Montreal, fete faine! Dragaica, nastere usoara, bebei sanatosi.

Inca nu s-a scos parfumul in afara legii? Eu asa speram.

pepit
Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Buna tuturor,

Am avut ieri o o experienta foarte frumoasa
pe care doresc sa v-o impartasesc.

De ceva timp suntem in cautarea unei Biserici in care sa ne simtim bine. Stiu, suna sec “sa te simti bine intr-o Biserica” insa am tot cautat cuvintele potrivite si cu cat scriam mai mult cu atat suna mai ciudat. Insa poate o sa intelegeti ce am vrut sa spun.

De cand s-a nascut Sabina am inceput sa ma gandesc cu mare grija la locul unde ar fi potrivit sa se intample Sfantul ei Botez.

Internata in spital fiind, una din asistente-o romanca- mi-a povestit de o Manastire Ortodoxa Greceasca in Lachutte; asa, din aproape in aproape am auzit apoi am descoperit Locasul Sfant unde am fost astazi, Este vorba de o Manastire Ortodoxa unde oficiaza si preoti romani; slujba este cam jumatate in romana jumatate in franceza. Insa nu asta este important. Ci cum ne-am simtit acolo.

Manastirea este situata intr-o zona plina de lacuri si paduri, cam la o ora si jumatate distanta de Montreal. O casuta tine acum locul celei ce va fi, cu ajutorul lui Dumnezeu, candva, o bisericuta.

Chiliile calugarilor se afla undeva in spatele casei in care servesc masa. Flori, verdeata, aer curat, liniste.
Pere Cyrille este asa cum ar trebui in acceptiunea mea sa fie un preot; pur si simplu iti doresti sa revii.

Iar micuta comunitate creata acolo, este atat de primitoare. Au reusit sa ne convinga sa ne asezam cu ei la masa si sa servim impreuna pranzul. Se pare ca asa este obiceiul, fiecare aduce cate ceva si dupa Sfanta Liturghie cei ce doresc stau la masa.

O atmosfera asa de calda si de primitoare am gasit azi incat doresc sa v-o recomand din suflet.

Este drumul un pic mai lung insa ceea ce gasiti la capatul acestui drum chiar umple sufletul de impacare, bucurie si bun.

http://www.pagesorthodoxes.net/ressources/monastere-protection.htm

O saptamana frumoasa,

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Dragaica, noteaza-ti pe calendar, din septembrie ai baby sitter joia intre 15.00 si 18.00. Poti sa spui si nu, bineinteles, eu m-am oferit

Vezi ca am salvat mesajul .....plus am toate fetele martori

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simi

Dragaica sa ai parte numai de bucurii si sa fii sanatoasa, sa-i tii pe bebe-i cit mai mult in burtica. Arati perfect, vremea tine cu tine, gindeste-te cum era sa fie acum vreo 30 de grade, asa, sau mai rau, cum e pe la Delphin... Asa ca e bine!

I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even!

[quote]citat din mesajul lui simi

Ai dreptate, au fost zilele alea la inceput in care am zis ca mor, ma gandeam daca tine asa pana nasc....Dumnezeu cu mila.
Cat despre aratat perfect....as vrea peste 19 ani sa arat ca tine abi atunci am sa zic ca arat perfect, plus vorba sotului "Zambesti cu ochii" , sa-mi dai secretu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Dragaica, ai un sot tare afectuos si aratati tare bine/fericiti impreuna. Sa ramineti asa toata viata.

valen, felicitari ptr fin A, dar pe B cine-l boteaza?

Born to shop, forced to work.

Multumesc de aprecieri, nu i le transmit sotului ca i se urca la cap.
Stiu ce comoara am langa mine , astia 8 ani de cand suntem impreuna parca au zburat, sa vedem daca bebei or sa schimbe ceva
Cat despre Bebe B o sa fie nasit de o alta prietena foarte buna, la fel de tanara si frumoasa ca Valen. Ce mai am 2 baieti norocosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

ANA - deci fii atenta ca am supa pe foc. Moama cum miroase zau, nu ma asteptam. Baconul asta de aici n-re nici o legatura cu costita afumata pe care o stiu eu (care nu e ca si cum ar plezni de aport de sanatate...) dar ma aranjeaza mai bine ca are mai mult apa in el, decat grasime, si totusi miroase a afumat (se pare ca de la niste adaosuri alimentare, si nu de la vreun fum... nu credeam ca poate sa existe adaos "aroma de fum" )
Asa ca am garnisit serios cu legume, pus si un dovlecel verde, ca asa le mai pacalesc pe ale mele sa pape dovlecel, il fac piure printre doi cartofi....
Si acum miroase de numa! Mai am putin si le transform pe toate in crema si arunc deasupra patrunjelul verde si cret

DIANA - bafta si cu finalele!

ARTURICII - ma bucur mult ca ati gasit acel loc de suflet perfect pentru botezul Sabinei! Cand e botezul?

DRAGAICA - apai bineinteles ca baietii or sa schimbe! O sa va umple casa si inimile!

Mergi la inceput