Sezatoarea canadiana (182)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Cge merci de recomandare, intr-adevar a fost fain la muzeul copiilor, l-am luat in urlete si tipete, voia sa doarma pe excavator.

Eu nu prea am nici o treaba cu bijuteriile, nu stiu de ce, nu-mi place deloc sa le port, imi cumpar cateodata, ma uit la ele si daca le port mai mult de o data e bine. Tot ce am e cadou.
Parfumurile insa imi plac mult, insa Simonna aici iti dau dreptate, odorizantele de camera / masina, nu le suport de nici o culoare.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ma bucur tare mult ca v-a placut colierul meu, Hippie Flower. Eu sunt absolut indragostita de el! Si am fost din momentul cand l-am vazut pe blogul Otiliei!!! Am intrat intamplator acolo, navigand pe forum si i-am salvat link-ul cu mult timp in urma iar in primavara am dat intamplator peste el si am vazut colierul ce tocmai fusese premiat si m-am indragostit!!!

Asa ca i-am scris (ea sta in Franta) si i-am facut comanda!!! Si nu va spun ca mai sunt cateva care-mi plac foarte mult si am zis ca atunci cand imi voi reveni financiar am sa le comand! Dar mai am de asteptat pana atunci! Colierul l-am purtat prima oara la ceremonia de graduare de la McGill acum 10 zile si la resto a fost numai a doua oara!

Eu sunt mare fan bijoux-uri de ffff multa vreme... Vorba lui barbate-miu cand a aflat ca vom avea si o fetita, mi-a zis ca macar au cui sa ramane toate bijuteriile... si uite ca si ea a inceput sa-mi calce pe urme...

Ref parfumuri, nici mie nu-mi plac cele de camera, gen Glade. In schimb ador sa ard incense. Si imi plac si parfurmurile de corp, se putea altfel Am cateva favorite si incerc sa le mai rotesc ca altfel nu le mai simt. Momentan sunt in faza www.fragrancex.com/products/image.html?sid=60296W" target="_blank">Bulgari Notte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Simona, sa stii ca m-am gindit la asta, i-am si zis lui Octav acelasi lucru, dar oricum ar fi, e foarte de efect. Nici n-am vazut ca ai si inel si cercei... La mine nu conteaza valoarea bijuteriei, ci felul in care arata. Dar recunosc a argintul imi place, mult mai mult decit aurul. Si imi plac mult alea din lemn, piele, pietre... care de fapt nici nu sint bijuterii, ci mai mult accesorii. Ah, nici mie nu-mi plac parfumurile de camera sau masina si nici pe mine nu pot sa spun ca pun cine stie ce. Dar citeodata am chef sa ma dau cu ceva si mi-ar placea sa am ceva care mi se potriveste si sa ma impac cu mirosul lui. Nici nu-mi trebuie mai mult decit unul, Cabotinul l-am tinut de la 17 pina pe la 25 de ani, iar Aspasia de pe la 25 pina cind am ramas gravida, cind nu mai suportam nici sapunul... adica 32. Daca imi gasesc unul care mi se potriveste, cred ca as fi in stare sa-l tin pina...

Ma duc... mi-e a... precum ciinelui a linge sare. Am facut curat, am gatit vreo patru feluri de mincare, am strins rufe, am... am... numai sa nu fac ce trebuia sa fac in ultima saptamina si atit ca sa iasa treaba buna! Adevarul este ca nu-mi place nici unul dintre cursuri, sint teoretice si plictisitoare rau.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Da, Roxana, te-am vazut la ceremonie in poze cu el! Imi place ca da o nota de optimism cind te uiti la el. Cind ma mai duc pe la parfumerii, voi mirosi Bulgari Notte si iti spun daca tu erai cea cu parfumul. Ce-a nimerit-o Delphin!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Delphin stia sautoir-ul meu pentru ca a avut si ea o comanda in acelasi timp cu mine pentru rochia ei magnifica de bal!!! Eu am aflat doar la sfarsit!!! Btw, tu l-ai purtat pe al tau, Adriana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La parfumuri ... eu sunt invechita, imi place de numa 1881, desi e vechi de vre'un deceniu...
Iar la bijou-uri... imi plac de sticla, cu pietre... Metale mai putin. Mai mult forme ample decat margelute marunte. Din pacate le adun si nu prea le port, unele sunt cumva pretentioase, asa ca ajung sa port cate un mic colier "de toata ziua"... La fel patesc si cu cerceii. Ma trezesc ca ii tin acolo (am un cufaras) si nu am timp sa ii port... Mai ales in ultimii ani, cu cate un copil agatat de gat,... renuntam la accesorii, ca ma incurcau....

Ce-ar fi sa fac eu www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/21173/Supa-crema-de-cartofi/" target="_blank">supa asta si la felul doi www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/6191/Sarmale-sparte-/" target="_blank">sarmalele astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Anka, m-ai lovit cu linkurile; categoric fac si eu supa aceea dar cu creveti prajiti un pic cu usturoi , si sarmalele cred ca se executa muult mai repede decit cele traditionale; noroc ca geme frigi de mincare ca ma apucam ;
e foarte fain colierul Roxanei, mi-ati deschis si mie pofta de bijuterii; oricum cele clasice de aur zac in cutii, acum astept sa se termine cu gaura financiara sa refacem verighetele din aur alb.
Nelia, din catgoria parfumurilor fresh incearca flowers by Kenzo, eu il iau in fiecare vara desi de obicei merg pe clasice.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe
... acum astept sa se termine cu gaura financiara sa refacem verighetele din aur alb.

Si eu!!! Maine avem aniversarea de 13 ani si am zis ca ar fi fost o ocazie buna, numai ca voi mai astepta... Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ma bucur ca ati petrecut bine la baby shower si imi pare tare rau ca am lipsit . Felicitari viitorilor parinti! Am vazut si pozele...Andrea arata superb...La fel si toate mamicile si copiii lor. Super gasca iar organizarea a fost la inaltime. Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Diana, bafta multa la examene! Eu tot numar in gind cursurile ramase si imi zic ca e totusi bine (mai am doua in toamna si doua in iarna - nu am apucat sa terminam discutia -, si apoi doua stagii si cite un seminar de integrare a practicii, adica sase luni, doua sesiuni se practica la propriu). Si dupa... ma va apuca nostalgia si fac precum cu copiii... ma duc la master - chiar vreau inca o diploma ca specializare, dar sa fie in psihologie, in psihoeducatie sau ceva de genul acesta... si in engleza daca s-ar putea.

Multumesc Nelia si restul fetelor care mi-au tinut pumnii am terminat cu bine sesiunea intra, la primul am deja rezultatul, l-am aflat chiar inainte de a intra la al doilea. Ma simt asa de usurata incat as opri timpul la ziua asta ... Mai am trei saptamani de cursuri si vin finalele
Mi se pare sesiunea asta de vara atat de solicitanta, daca ma intrebi ce am facut saptamana asta in afara de invatat pe apucate nu stiu sa spun, a ba da, am fost la intalnire

Nelia, eu mai am doi ani cu tot cu DESS (la mine e obligatoriu ca sa pot da examenul la ordin) daca totul merge conform planului. Cand zic doi ani mi se pare luuuung, dar daca pun pe hartie toate cursurile de facut (ca vreau sa merg cu toate panzele sus) mi se pare chiar scurt intervalul.

Cred ca cel mai greu o sa-mi fie sa nu ma intorc la servici, cat o bestelesc eu e o meserie pe care o iubesc si care am facut-o cu mare daruire. Trebuie totusi sa ma gandesc la viitorul meu profesional si al familiei mele, nu pot sa visez avioane pana la 50 de ani si sa bat pasul pe loc intr-o companie in care sansele de promovare sunt aproape inexistente.

Ma bucur totusi ca nu sunt singura "studenta" pe aici, ca le mai am si pe fetele care au mers sau merg la HEC si mai imi dau cate un pont despre profi si materii ( Ica si Ana).

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput