Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Neata delfinariu!

Aseara am ajuns tarziu acasa si eram prea terminata ca sa mai citesc ceva.

Treaba sta cam asa, printisorul meu e un slabut, desi i-am vazut falcutele, circumferinta abdominala e mititica, dar in limite (mediu spre inferior) 1360 g, pozitia pelvina, lichid amniotic tot putintel. La inima in schimb nu mai sesizase nimic si a fost super atenta tocmai pt ca data trecuta ii sesizase o usoara aritmie. A masurat multe multe treburi. Alta chestie a fost ca i-a gasit tegumentele ingrosate de la nas pana pe frunte, a zis ca poate fi o eroare de interpretare ecografica de la vizibilitate redusa (manuta in fata+lichid amniotic putin) iar in cel mai rau caz ar putea fi vorba despre hemangiom, dar ca nu poate pune acest diagnostic ecografic. In orice caz, e operabil si nu e vital.
Eram suparata aseara dupa ce am iesit de la control, l-am certat pe delfinas, ca nu vrea sa pape, ca eu ma chinui si ma gatui sa-i dau proteine si ce-i mai bun si ca el tot tine la silueta, dar na, poate daca se mai intoarce inca o data o sa-mi fie mai usor la nastere, asa ca, am facut pace.

Racusor, pun poze in seara asta, ca-s pe tel la tati. Promit

Acum ma duc sa citesc din urma Revin

Alina 31+ cu
gargarita

nu mai certa baiatul! o sa vezi pana la urma totul v a fi bine

saptamana 32 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata burtici si mamici!

crispro, ela, felicitari pt vestile bune...s-o tinem tot asa...si ca tot intrebai ela, pe mine ma cheama la control la 2 sapt de acum incolo...pana la intalnirea finala...

crispro, nu poate medicul tau sa-ti rezolve cu rezerva aia? ca fiind doar una, e f greu de ocupat...stiu ca eu cat am stat 3 zile in ea, au venit vreo 3 medici sa ne intrebe(pe mine si pe colega de salon) cat mai stam...

racusor, am mai zis-o...sotul tau e un dulce si nu se supara tocmai acum...sunt convinsa ca vrea sa-ti fac toate poftele ca sa te simti tu bine...

aelita, si eu ca tine... si la botez am cumparat eu hainutele, i-am zis nasei sa nu cheltuie si pe hainute (ca oricum pe la noi se dau bani la botez plus plata la biserica)...si aici nasii trebuie sa plateasca toate astea...

paula, cred ca de GARMASTAN intrebi tu, nu?

bumblebee, stai linsitita...crede-ma ca o sa puna pe el dupa nastere ff rapid...o sa vezi ce grasunel o sa ai dupa 2-3 luni de la nastere... ca si al meu a fsot mititel cand s-a nascut, dar punea peste 1 kg pe luna...daca te uiti la poze o sa-i vezi falcutele si bulanasele...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salutare!

Paula, ce noapte ai mai avut... Si eu ajung imediat la 80 kg, acum am vreo 75-76... Naspa!

Bumblebee, ma bucur ca e bine bebelu, ca e in limite! Stii bine ca ei cresc diferit, oricat ne stresam noi...

Matusa, sper sa am noroc cu vaccinul, sa il gasesc.... Nu am facut deloc pana acum, asa mi-au zis 3 doctori, ca pot sa il fac daca vreau eu, sa fac preventiv, daca insist. Teoretic, nu au cum sa apara anticorpi la prima sarcina daca nu am avut avorturi, sau pierderi sau sangerari sau probleme. Nici la nastere nu e sigur ca voi avea nevoie, de asta parca nu as da atatia bani acum... Merg azi pe la farmaciile de la noi din oras, sa vad cum stau cu stocul. Sotul zice sa nu ma stresez, ca daca e nevoie in alea 72 de ore dupa nastere strabate el toata tara dupa vaccin...

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Cand am fost la control era o graviduta in 36 saptamani careia ii aparusera anticorpi, vroia sa-i scoata bebele urgent.

saptamana 32 Ducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, din pacate nu ma poate ajuta cu rezerva aia... Daca e libera, pot sa o cer... Oricum, doctorul nu va fi... Am luat un pic de teapa... Nu ma stresez foarte mult ca nu va fi doctorul, sper sa dau peste o moasa super, sa ma ajute, si sa nasc foarte usor.

Cat despre hainele de botez, si eu le cumpar, nu ii las pe nasi, ca si io is sucita... Lasa, sa puna banuti la botez, ca ii cumpar io la bebel ce are nevoie...

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

btz, sex...ce e aia? cine mai are chef de asa ceva? da chiar, cine mai face? hai ca is curioasa acum...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Marius m-a intrebat aseara "...n-ai avea chef de "...si era vreo 12 noaptea dupa o tura de curatenie ...asa ca i-am spus "chef as avea, dar poate altadata, sunt obosita si nici nu cred ca rezist ..."
urmatoarea scena : eu am adormit in 5 min si el se uita la un episod din Lost

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cristina, poate iti da ginecologul o lista de analize pe care sa le ai in vedere. daca medicul nu e dornic, oricum trebuie sa-ti dea, dar macar sa stii ce analize ai de facut. Medicul de familie ar trebui sa stie, dar...

Fetelor, multumesc pt raspunsuri, adevarul e ca uitasem de neonatolog. Doctorita mea e de aia care te ajuta la nastere, restul mai mult stau si se uita.

Crissy, ieri dr D a fost asa de atenta cu mine, si la sfarsit mi-a zis ca dupa ce nasc sa vin sa-i spun si eu ca bb e bine, mai rar, zic si eu, ca doar m-a vazut numai de 3 ori la fata.

Eu l-am certat pe delfinas ca nu papa, eu ma chinui, ca am mancat sarcina asta pt el, am avut grija sa am carnita, peste, daca nu, ou. Lapte beau, fruct, legume mananc. Dar doctorita m-a linistit si mi-a zis sa nu-mi bat capul, ca sunt unele care nu pun gura pe mancare toata sarcina si fac niste grasuni. Plus ca si eu am fost manechina la nastere, la 40 sapt aveam 3 kg si 49 cm, tati 3.300 la 53 cm.
Asa ca singurul lucru cu care imi bat capul e sa se intoarca, dar nu vreau nu stiu ce manevre, stau pe stanga, cate 5 minute in 4 labe in fiecare zi si il rog frumos.
Eu stiu ca se poate naste natural si pelvin, dar riscul ca bblul sa intre in suferinta fetala este mult mai mare decat la o nastere unde bb e pozitionat cum trebuie. Nu stiu de riscuri cu dislocat solduri sau altele cum o fi, dar cert e ca e mai dificil. Taica-miu a fost nascut asa, pelvin, si bunica-mea a stat la reanimare muuuult timp. Dar bineinteles ca ea nu e genul care sa incerce sa ma sperie, evita partea cu coatele din burta ca sa iasa copilul, zdrentuitul ala de la pasa si partea cu recuperarea grea...

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Neata
Racusor, cum se numeste crema aia pt sani? Ca am fost la farmacie, dar bineinteles ca nu mi-am notat si nu am stiut ce sa iau,

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

garmastan

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

crispro, asa e...moasa face totul pana la urma..medicul apare spre final daca nu sunt complicatii...

oana, asa e si la noi....stiu ca el ar vrea, dar eu efectiv nu mai pot...in conditiile date...

am pozici noi cu tunsulici...ne-am facut baietel, ca toata lumea zicea ca-i fetita cu pletele alea...

http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Iunie2010#5478075831573459570

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu am botezat de 3 ori, dar nu mi-am scos finutii din maternitate.
Eladeea, ai dreptate, sunt multe cheltuieli, la biserica (unde storc efectiv banii).
Eu una n-am pretentii la nimic. Nu stiu ce atentie sa le facem noi, ca eu asa stiu ca se procedeaza, se ia cadou nasilor, desi eu n-am primit decat de la 1 fina colacii.

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput