Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Cristina mie la 25 saptamani mi-a dat ginecologul (nu dr de familie) sa fac analize de sange (HLG), toxoplasmoza (ca nu am anticorpi) si sumar urina...aa, si testul de glucoza (dar doar la 1 ora, standard e la 2)

apoi mi-a dat din nou la 30-31 saptamani, dar doar HLG si sumar urina..

pentru ca am stat in spital de la contractii mi-au mai facut ei inca o data analizele si mai detaliate, dar astea nu sunt standard.

si la 34 mi-a luat proba din col sa nu fie nu stiu ce virus (e un virus care il putem avea, nu ne dam seama, dar pe bebe in afecteaza, dar analiza asta se face numa pe la finalul sarcinii)

fetele stiu ca au facut si analize de Calciu etc, mie nu mi-a dat ...

intreaba ginecologul sau dr de familie...

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Nici eu nu vreau sa imi cumpere nimeni hainutele nici pt iesirea din spital, nici pt botez...mai ales pt botez!!!!!
Inca nu stiu ce vreau pt botez, stiu doar ce nu vreau. Daca nasa insista sa le cumpere ea, nu are decat, dar doar ce ii spun eu, ca eu nu oblig pe nimeni sa se imbrace cu ce haine ii cumpar eu.
Si am uitat sa va zic ca mi-a aparut si mie colostru...

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

eladea ce tunsulica frumusel dar pe unde a umblat?

si ce catei frumosi....vreau si eu

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Mergi la inceput

la botez..sper sa ma intrebe ca eu nu vreau sa il imbrac in costumas alb, mai ales ca e cald, as vrea sa fie copilul colorat, in niste hainute frumoase...dar la fel, nu i-as pune pe ei la cheltuiala...

dar ce cadouri se dau la nasi? sunt total pe dinafara

Bulina 35 fix cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimineata delfinariu

Aelita ai dreptate asa voi face

Eu am intrebat-o si pe cumnata-mea cum e nasterea si ea cred ca nu a vrut sa ma sperie ca mi-a zis ca e ca durerile menstruale! Soacra-mea la fel

Am vazut si eu pozele si sunteti niste frumoase

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

da ..fix ca alea... poate chiar un pic mai domoale...

Larisa 32 + cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 8 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

E prima data cand aud ca moasa ar putea scoate copilul din spital
La noi, nasa il scoate din spital (binenteles cine respecta traditia). Nici eu nu stiu daca nasa mea va respecta traditia si va veni "sa mi-l scoata din spital".
Asta ar inseamna ca tb sa vina cu un rand de haine, cu care ar tb sa-l imbraci cand iesi din spital....dar la mine chiar daca vine, eu tot nu le-as rupe eticheta si nu l-as imbraca cu ele.
Eu cred ca tb sa avem noi hainute curate si calcate...in cazul in care e mai frig, desi nu cred, am sa trimit sotul acasa sa imi aduca cate ceva....ca doar sti ziua cand te externeaza si vezi si vremea afara.

tina 32+ cu Tudor Gabriel

AMR 7+ si vine
Doamne ajuta!

fetelor eu ma dclar depasita de subiectul asta...cu moasa/nasa

ardelencele mele dragi spuneti-mi ca la noi nu e asa ...sau eu sunt total pe langa subiect
noi ne gandeam la nasii de cununie sa fie si nasii de botez...dar inca nu am discutat nimic desi ei se asteapta probabil...noi am zis sa se nasca Matei prima data si mai vedem dupa ce si cum...

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

creata, cris2010, cristina ce burtici frumoase am vazut!

Crissy, eladea ce simpatici sunt puiutii vostri

Eu am facut analizele la sange si urina in trimestrul I, II si acum urmeaza sa fac iar.
Pe mine m-a chemat de la inceputul sarcinii o data la o luna la eco. A zis ca dupa urmatoarea eco ma va chema mai des (probabil la 2 sapt)

Voi cata carne mancati zilnic?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui semi5

Salut toti delfinasii si mamicile.Am deja vreo 3 luni de cind urmaresc acest forum si nu stiam de unde sa incep, unde sa scriu...eu sunt din Chisinau- casatorita recent, si cu un pui in burtica de 32 de saptamani.Vreau mult sa ma integrez in comunitate care poate ma ajuta sa petrec timpul mai repede, ca-s tare nerabdatoare s-o vad cit mai repede pe fetita mea.

Bun venit la noi

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

HA HA HA..CARMEN, DA TU LE-AI CREZUT??????????? MA POATE PE LA DILATARE 1 SA FIE ASA CUM ZIC ELE..HA HA HA!!!!

Mihaela, eu mananc carne in fiec zi, la masa de pranz. pai cam o pulpita de pui, sau 3-4 perisoare..sau eu stiu..un pastrav (astia sutn mai mici asa), aia de vita nu stiu sa o cantaresc sa iti zic.
de regula, cd merg in wk la supermarchet iau din fiec fel de carne cate o caserola, si imi ajunge o sapt. acasa le pun la congelator tp 2-3 zile..si asa mancam carne variata in fiec saptamana.

Paula cu Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Oana, la noi nu e asa...In Ardeal nu se pune pret asa mare pe relatia nas-fin. Din ce stiu eu, la botez, nasii cumpara lumanari pt biserica , platesc taxa la preot si eventual hainutele copilului...
Dar stiu de la al meu, care e din Braila, ca acolo e mult mai complicat...el imi povestea ca finii fac cadouri aproape tot timpul nasilor, vizite la sarbatori, etc. Mi s-a parut destul de complicat.

Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani

Mergi la inceput