Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
anca_vlad spune:
pai sa ne ti la curent!
ca si eu vreau!
Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
racusor2010 spune:
bumbleeblee ma bucur ca bebelica e bine...lasa ca mai creste el..asa sunt unii delfinasi, mai slabuti, dar dupa aia parca vezi ca o sa fie grasanii de la scutece tu sa papi bine in continuare, ca el isi ia tot ce are nevoie
poate totusi nu e nimic..mai ales ca pana acum nu a vazut nimic..
Bulina 35 fix cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
ela mi-am adus aminte...si al meu era cu fata turtita statea acolo jos, cu o mana peste fata..si cum era si incruntat, s-a chinuit doctorita sa ii faca poza, ca a zis ca trebuie sa o salveze, ca asa copil incruntat nu a mai vazut el dormea saracutul si poate visa ceva ce nu-i placea...
si daca pana acum avea nasucul delicat al lui taica'su acum era cu obrajori si cu cute la frunte, cu nasucul turtit...doar la buze cica seamana cu maica-sa, desi eu sper ca tot cu taica'su si la par sa semene cu el, dar sa ia ochii mei si conformatia lu bunicu (oricare) sa nu faca burta la 30 de ani
hai ca glumesc
sanatos sa fie asta e cel mai important
Bulina 35 fix cu poznas
AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala
ciristina_serban spune:
Gata, actualizat semnatura si pozicile... hihihi
Bumblebee... nu te ingrijora, bebe inca mai are de crescut si apoi va creste oricum foarte bine dupa nastere, si va recupera in 2-3 luni. bine ca nu e nimic la inimioara... pupici si sanatate!
Diseara avem si noi intalnire cu bebelina, ca nu am mai fost de mai bine de o luna... si sunt taaare curioasa cum a mai evoluat intre timp.
Racusor... chiar nu se vad cele 14,5 kg... dar chiar si asa nu e mult deloc, avand in vedere ca mai ai cateva saptamani de sarcina... Ai o burtica tare frumoasa..
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+ Riana
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu
Aelita ai dreptate asa voi face
Eu am intrebat-o si pe cumnata-mea cum e nasterea si ea cred ca nu a vrut sa ma sperie ca mi-a zis ca e ca durerile menstruale! Soacra-mea la fel
Am vazut si eu pozele si sunteti niste frumoase
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+
racusor2010 spune:
Cristina ce burtica frumoasa ai si cum pupa el burtica vad ca nici tu nu ai linea negra
si ce slabuta si frumoasa esti la tine chiar s-a pus doar la burtica
Bulina 35 fix cu poznas
paula_m spune:
Neata
Dupa ce ca am adormit pe la 5, a tb sa am duc la medicul de familie la 9, ca sa scrie ea pe o hartie 2 randuri.
Bumblebee, lasa ca se ingrasa delfinasul, cand vrea el, nu cand vrem noi. Sanatosi sa fiti amandoi...
Racusor, cum se numeste crema aia pt sani? Ca am fost la farmacie, dar bineinteles ca nu mi-am notat si nu am stiut ce sa iau,
Aaa, am ajuns la 79 de kg, dar in ultimele 2 saptamani, am oscilat cu greutatea, am pus doar 1 kg...si eu care voiam sa ma opresc la 80, nu am nici o sansa.
Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani
matusa77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Creatza, Matusa, zi-mi te rog daca ai gasit greu vaccinul antiRH, ca citesc pe net ca nu se prea gaseste, am vazut mamici care cauta de cateva saptamani, ori eu sper sa il gasesc in cele 72 de ore dupa nastere... Sa nu am vreo surpriza, ca cica greu gasesti si prin farmacii. Doar daca il cumpar de la alta mamica, dar eu stiu cum l-a depozitat? Cristina 33+ cu |
Iubita eu l-am gasit la una din farmaciile orasului si locuiesc intr-un oras cu putin peste 20.000 locuitori, dar au in permanenta o doza la rugamintea ginecologului, am cautat si prin Constanta in ideea ca gasesc mai ieftin si sa sti ca nu se gasea in farmacii nu-l aduceau decat la comanda. Tu nu ai facut prima doza de vaccin?
saptamana 32 Ducu
ciristina_serban spune:
Esti o draguta racusor ... sa stii ca se vede si la mine linea negra, dar nu e foarte pronuntata...
Dragele mele spuneti-mi va rog.. voi de cate ori ati facut analize la sange pana acum? Eu una nu am facut decat odata, in primul trimestru, si din cate stiu ar trebui sa fac macar de doua ori. Daca e asa trebe sa o bat la cap pe d-ta de familie sa imi dea trimitere, ca ea vad ca nu are nici un gand...
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+ Riana