Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am scris un mesaj si s-a pierdut...sa va iau din nou la rand, sper sa nu uit pe cineva

bumbleeblee sa intri sa ne spui cum a fost la eco si sa ne pui pozici...ca nu te-am uitat

nela te-am ratat eu? ceva culoare de carucior? ce face bebele?

adriana te-ai mai linistit?

denisa ai ajuns acasa? ce iti fac bebelasii frumusei? zilele astea parca trebuia sa pleci in Ungaria

ariana ce mai faci? cum mai esti?

belu ce fac bubitele? sa treaca repede

cum merge invatatul fetele?

ochidut, maurice voi cum mai sunteti? cum merge statul la pat?

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

si eu vreau clatite

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Discutie cu Elise, ieri:
E: "Mami, azi ne-am distrat asa grozav la gradinita! Am dansat, am avut coif pe cap..."
eu: "dar tu stii ce zi a fost astazi?"
E: "Daaaa, a fost ziua lu' Bianca"

Sa aveti o zi buna, burticoase!

Cristina 27 s cu & Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

crissy fetita ta e asa de dulce sa va traiasca

abia astept sa ajunga si bebeii nostri mari si sa ne minunam de ce le trece prin cap sper ca numa lucruri bune

Bulina 35 fix cu poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

stefania...e dulceata de visine, asa ca te astept!

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna dimineata din din zona noastra...
Salut toate burticutile cu delfinasi si nu numai..

M-am alaturat si eu voua la micul dejun... sper ca mai aveam loc...hihihi...

Crissy, ce dulce a foste Elise.. sa va traiasca!
Racusor, imi place AMR-ul tau... si imi da emotii deja cand ma gandesc cat de aproape e momentul marii intalniri

Anca_vlad, felicitari pt proaspatul prenatal.. te invidiez, dar sper ca in curand ma alatur si eu voua, ca sa am mai mult timp sa va citesc si sa impartasesc idei cu voi.

In alta ordine de idei, acu ma chinui sa descarc niste poze ca sa mai actualizez si eu pe picassa, sa va arat si eu ce burtica mareata am . Revin dupa ce pun pozici...

Pup si o zi minunata!!!

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 28+ Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

racusor mersic, eu chiar sunt indragostita de burtica ta....iar cu kg inca cred ca ne pacalesti! Unde sa le fi pus tu oare, ca la fata nu, la manutele tale subtirele nu, la picioare nu,....aaaa m-am gandit mai bine, ia sa-l pui pe sot sa-ti faca o poza la fundulet....poate, poate acolo!
In ceea ce priveste partea cu sotul si cu timpul acordat tie, te inteleg si te intelege si el acum, caci daca erai libera sa faci ce vrei, sa mergi sa te plimbi, sa te intalnesti cu prietene, etc, timpul trecea altfel, dar asa..... normal ca-ti doresti sa vina si el mai repejor acasa la mamica si puiut.

Eu doar v-am pregatit micul dejun si vi l-am servit voua caci eu, tocmai am fost sunata de mama si tata sa trec pe la ei ca tocmau au pizza la cuptor aproape gata, dar cum eu nu am masina azi (a luat-o sotul), vine tata si-mi aduce ca a zis ca-i frig afara sa nu mai vin eu pe jos (dragul de el), nu stau departe, cam 15 min mers pe jos.
Dar, ca sa nu ma ingras eu prea rau, o s-o impart si pe asta cu voi.

anca concediu placut acasa si cat mai multa odihna!

Sa aveti o zi frumoasa si bebei miscatori in burtici!

29+ cu un invingator David Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata delfinariu!

Aseara am ajuns tarziu acasa si eram prea terminata ca sa mai citesc ceva.

Treaba sta cam asa, printisorul meu e un slabut, desi i-am vazut falcutele, circumferinta abdominala e mititica, dar in limite (mediu spre inferior) 1360 g, pozitia pelvina, lichid amniotic tot putintel. La inima in schimb nu mai sesizase nimic si a fost super atenta tocmai pt ca data trecuta ii sesizase o usoara aritmie. A masurat multe multe treburi. Alta chestie a fost ca i-a gasit tegumentele ingrosate de la nas pana pe frunte, a zis ca poate fi o eroare de interpretare ecografica de la vizibilitate redusa (manuta in fata+lichid amniotic putin) iar in cel mai rau caz ar putea fi vorba despre hemangiom, dar ca nu poate pune acest diagnostic ecografic. In orice caz, e operabil si nu e vital.
Eram suparata aseara dupa ce am iesit de la control, l-am certat pe delfinas, ca nu vrea sa pape, ca eu ma chinui si ma gatui sa-i dau proteine si ce-i mai bun si ca el tot tine la silueta, dar na, poate daca se mai intoarce inca o data o sa-mi fie mai usor la nastere, asa ca, am facut pace.

Racusor, pun poze in seara asta, ca-s pe tel la tati. Promit

Acum ma duc sa citesc din urma Revin

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

neata

am intrat doar sa va dau un mare

Multumesc pentru sprijin. Ma simt mult mai bine.
Acum plec la ginecolog sa vada analizele si eco; sa vedem ce zice.

34+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 4 saptamani! Dar nu mai mult de 6 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

stefania...e dulceata de visine, asa ca te astept!

Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Vin vin, ca e buna tare :)

Eu abi astept sa se inventeze masina aia de teleportare ca in Star trek sa pot sa fiou in Romania in 2 secunde si in 3 inapoi in Danemarca. Ce bine ar fi, mi-as vedea si eu parintii mai des

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si32+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput