Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 6
paula_m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui semi5 Salut toti delfinasii si mamicile.Am deja vreo 3 luni de cind urmaresc acest forum si nu stiam de unde sa incep, unde sa scriu...eu sunt din Chisinau- casatorita recent, si cu un pui in burtica de 32 de saptamani.Vreau mult sa ma integrez in comunitate care poate ma ajuta sa petrec timpul mai repede, ca-s tare nerabdatoare s-o vad cit mai repede pe fetita mea. |
Bine ai venit, sarcina usoara in continuare si sa ai o fetita sanatoasa.
Sa ne scrii datele tale : UM, DPN si DN sa te treaca fetele in listuta.
Acum chiar ca ma bag in pat
Paula, 32+ cu , Raul Codin
AMR 7 saptamani
aelita spune:
fetelor,nu exista reguli,copilul il scoate mama din spital.doar ca unii parinti vor sa tina traditia,in functie de regiunea in care fac parte sau de nasii lor.Eu una sunt rebela de felul meu,si desi mi-au spus ca asa s-ar face prin sud eu mi-am scos copiii singura,cu hainele mele,alese de tati,pana cand si la botez le-am luat noi ,le-am explicat nasilor ca suntem cu capul si s-au dat si ei dupa noi
Deci vine nasa/moasa cu haine,numai daca vreti voi,daca va place traditia.
eu pana la haine ! ca acolo sunt experta si ca mine nimeni nu le nimereste sa ia apoi ce or vrea,dar eu hainele de zile importante le iau eu.ca stiu unde sa ma duc,ce sa aleg,le iau poate mai scumpe si nu pot sa ii pun la cheltuiala pe altii,nici sa dau copiluli ceva ce poate nu imi place.
Asa ca si voi faceti cum vreti ,daca nu aveti nasi pretentiosi !
CREATA chiar azi ma uitasem sa vad daca ai mai pus poze,si nu pusesei,ma gandeam ce e cu tine de nu mai apari !
foarte frumoasa esti,si rochia lunga e superrrr !!!
de suport din ala ziceam,RACUSOR,am zis eu "buzunare"-dar nu e nevoie asa scump,poti sa dai unei croitorese sa iti faca,chiar daca nu e exact cu desene,din materiale vesele si intaritura si vatelina .cam cum sunt protectoarele de patut.
il fac si eu ,dar mi-e lene si nu stiu sigur daca vreau sa il agat undeva ca am aglomeratie mare apoi pe pereti.ma mai gandesc si eu la el..
CARMEN,eu am avut contractii f f rapide la prima,in 40 de minute am nascut ,de cand am intrat in parcarea spitalului,v-am mai spus.cu toate astea a fost durrrreoros,chiar daca se vedea deja capul,pana a iesit mi-au iesit si mie ochii din cap !! chiar mi.au plezniti si mie vase,Sofia la fel a iesit cu ochiul rosu ,vanata,ca eu la un moment dat impingeam aiurea in gol,adica iesea prin ochi cum spuneam,faceam forta invers,ca de durerile alea nu mai auzi,nu mai vezi.si din cauza efortului ,Sofia a obosit,si la un moment dat ea nu a mai luptat sa iasa ,atunci s-a hotarat dr sa taie sa faca epiziotomia ca el se incapatana sa iasa asa,si a iesit .
La a doua,cu epidurala,mai lung travaliul dar nesperat de bine,si copil mult mai mare,si mi-a explicat dr in timp ce iesea,ca prima se vede dupa taietura ca a fost cam violenta...ca probabil copilul din acuza efortului la un moment dat nu a mai facut nimic ca a obosit si atunci lupti singura...si ca asa la epidurala nu sufera nimeni,nu e violent procedeul ...in timp ce vorbea Andres scosese capul si era cu ochii deschisi maaaaaari.
omul nu-mi vindea epidurala la ora aia,ca nu dau banii pe ea,si o obtinusem cu scandal ,ca au vrut sa ma duca cu galagia initial
Acum ,cum ai zis si tu,vezi tu atunci pe moment,important e sa ii pui in garda,sa le spui ca totusi tu ai vrea,sia tunci sa ii amani tu pe ei,sa le zici mai stati putin sa vedem cum e fara...ca altfel,cand vei dori tu e posibil sa iti spuna ori ca hai ca mai e putin,ca uite iese,si putinul alaaaa se face infinit uneori ..ori sa iti spuna cum imi spuneau mie ca e anestezistul intr-o urgenta,o cezariana,si vine,vine...daca mai vine...Adica sa nu umbli dupa el si sa nu fie la indemana.
tu le zici acum ca vrei epidurala.ca ei sa fie acolo.si cand vei vedea ca nu e nevoie,ii tii tu cu galagia pe ei,nu ei pe tine
fa-ti o tactica de acum
28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
aelita spune:
CRIS acum am vazut si burtica ta !! se vede linia f bine la tine !
28+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
Creatza11 spune:
crispo, paula, aelita
Dar ce faceati burticilor (ultimele 2) azinoapte pe net la ora aia? Nu aveati somnic?
Si, fiindca tocmai ce m-am reintors, haideti sa va servesc si cu micul dejun: azi avem cafeluta cu mult lapte, cacao cu lapte, unt pe paine cu dulceata de capsuni si de visine.
29+ cu un invingator David Gabriel
anca_vlad spune:
neata'
va doresc o zi buna...sa aveti parte de burtici relaxate si bb-ii miscaciosi!
...
eu azi voi fi pe acasa!
Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
anca_vlad spune:
de ieri sunt oficial in concediu PRENATAL!
POZE VLADUT
POZE BURTICA
stefania_97 spune:
Neata burticute
O , un pahar cu lapte si un cornulet cu gem la toate
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si32+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca
racusor2010 spune:
neata si de la noi
Creata multumim de micul dejun si cafeluta dar ce burtica frumoasa am vazut! si chiar nu mi se pare ca ai pus la fata, arati f bine...si cu rochita lunga
Crispro felicitari pentru vestile bune asa va vreau
noi azi implinim 35 saptamani si 14.5 kg
cum imi zice un prieten "grasomega"
au plecat al meu sot si socru, ca taifunul s-au intors de 3 ori dupa telefon, ochelari etc...
dar erau amandoi mai odihniti ca azi noapte a fost racoare si toti am dormit mai bine in rest aici la noi e teroare
si eu am adormit pe la 11 jumate, dar m-am trezit la 7 jumate alta viata...
ce nu imi place e ca de cand stau mai mult singurica seara devin foarte agitata, ma enervez repede, aseara aveam pulsul neregulat, activitate uterina intensa (nu chiar contractii), bebele s-a miscat intr-un de ieri dupa amiaza... asa ca l-am rugat pe sot seara sa vina mai repede, macar de pe la 9 sa stea cu mine, ca altfel nu stiu cum mai trec saptamanile astea dupa ce alearga toata ziua mai am pretentii si sa ma mangaie si sa ma ingrijeasca
gata, ca m-am intins ca o pleasca o zi usoara si frumoasa va doresc dragi burticute
Bulina 35 fix cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
anca_vlad spune:
va mai propun o varianta de mic dejun...cafea cu lapte si clatite cu dulceata!
POZE VLADUT
POZE BURTICA
stefania_97 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad va mai propun o varianta de mic dejun...cafea cu lapte si clatite cu dulceata! Anca +29s IRINA-MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA |
Ce fel de dulceata? Vin imediat si bat la usa dupa clatite
Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si32+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca