Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 19
nela_didea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciristina_serban nela, felicitari pentru baietel. Sa fie sanatos! Acu ai trebi... tre sa cauti nume..hihihihi Si eu nasc cu cezariana..sper... azi discut cu medicul detaliile... si sper sa ramana asa. Scorurile cam asa le stiu si eu, cum zice nela... Eladeea, vazut si eu pozici frumoase de baiat frumos tunsulici... Eu ma pregatesc de plecare acasa. Si apoi pe seara fuguta la doctor sa vedem cum mai stam. Va pupik si o dupa amiaza frumoasa! Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+ Riana |
Ai mare dreptate, urmeaza partea cea mai grea a sarcinii - cea cu alegerea numelui ca sunt in contradictoriu cu sotul.
Multumim de urari si te asteptam si pe tine cu vesti bune.
28 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui Otiliav Andreea, stiu mai ca esti o curajoasa. Mai stiu ca in Ro cine a nascut prima data cu cezariana foarte greu gaseste un doctor adept nastere normala a doua oara. Inteleg ca cine are gemeni e musai, unde e bb cu capul in sus sau fundul la iesire (desi si asa se poate naste normal dar mai greu) sau cei cu dubla circulara de cordon. Dar ma oftica cand stiu ca-i la prima nastere mamica, cand stiu cum am fost eu la un pas sa-mi scoata uterul la cezariana, limitare 3 ani pana la bb2, cand stiu ce frica mi-a fost in sarcina cu Elisa ca o pierd pentru ca placenta a fost fixata partial peste cicatricea de la cezariana si aveam sangerari si nu puteam face nimic, cand ma doar uneori la schimbari de vreme plus ca mi s-a desprind operatia la un colt cand mi-au scos firele. Desigur sunt recunoascatoare ca exista cezariana ca se putea termina urat nasterea Anei. Dar nu inteleg inghesuiala la cutit si mai rau, nu-mi plac deloc, dar deloc medicii care o fac ca sa plece ei in concediu bine-mersi si nici macar nu lasa mama macar sa intre in travaliu. Vin cu motive inventate de genul esti micuta in bazin , de parca ar sti el cat se poate dilata bazinul fiecareia, sau e bb cam mare si cand colo se naste la 2,5 kg. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra |
ai dreptate Otilia...cand e musai si e pusa in pericol viata mamei si a fatului nu se pune pb...totusi nu se face asa usor cezariana nici aici, din cate stiu...poate in unele spitale doar...
eu am o prietena curajoasa care dupa o ceza a vrut sa nasca normal, si pana la urma medicul s-a conformat... insa urmarile unei cezariene le-ai expus f bine si doamne fereste si de alte pb...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
86cmm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nela_didea
Te-ai interesat bine? Poate 300-400 euro cu tot ce dai si la restul echipei, nu numai dr.ului care te opereaza. Mi se pare mult totusi avand in vedere vremurile de criza si diminuarea salariilor cu 25%. 28 + cu o de Mergem inainte cu Doamne Doamne |
La noi in Arad la Matern o verisoara care a nascut acuma 8 luni a dat 300 de euro la medicul care i'a facut cezariana..si acum in aprilie o cunostina a dat 150 euro la Dr..si avea de unde sa dea mai mult..fata de verisoara mea..acum fiecare da cat vrea si cat il tine buzunarul...
Cristina 26+ SERAIA
I TRUST IN GOD..
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nela_didea
Nu stiu sa folosesc contul comun. Am incercat o data si nu mi-a iesit si de atunci n-am mai incercat. Pe mail-ul meu nu se poate? |
daca imi dai PM cu adresa ta de mail cu mare placere
Bulina 35 fix cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
CarmenAlbu spune:
Uf, gata, nu mai e nimic de asezat in casa, e curatenie perfecta, intre timp va citesc , cand sa raspund mai am de citit cateva pagini
Eu am saculet de dormit normal, nu e foarte gros dar nici subtire e ca un bumbacel usor matlasat, va dormi in ala ca vara avem 20 grade in casa si noi ne invelim cu pilota ca ne place racoare!
Otilia si eu nasc natural si dr ma amageste cu epidurla! impartasim emotiile
Scoruri la staqt aici sunt asanastere normala doctor 500 euro, moasa 200 euro, anestezist 200 euro si cate 40 euro celor care te spala dai doar o data, am primit listele de la mamicile care au nascut in acelasi spital, daca mai pun la socoteala cat mai platim si asigurarea privata noi ca familie.. asta e!
Toate mi-au spus aceleasi scoriri, unele o idee mai mari, daca nasteam la privat nu dadeam nimic in plus, doar asig! Am uitat si rezerva mai costa dar inca nu stim cat!
Dr meu nu imi va lua in mod sigur plicul m-a avertizat deja o asistenta sa nu incerc! Cred ca ii voi lua ceva cadou in cazul asta!
Aelita si noi facem botezul in Oviedo, Asturias de unde vine familia sotului!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+
CarmenAlbu spune:
Aici nu se face cez la cerere e impotriva legii si la mine pt ca sunt cetatean strain vor aplica legea, mi-a zis cineva ca daca dai mai multa spaga ai avea sanse sa obtii cezariana dar e riscant, se decide nasterea in momentul respectiv in functie de monitor!
Am citit ca in Ro 80% din mamici aduc pe lume micutii prin cezariana, nu stiu daca e legenda
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+
michelle1981 spune:
eladea ma intereseaza un numar pt sticlute, biberoane etc pt ca vreau sa mi le aduca o matusa din Canada (sa fiu sigura ca sunt BPA fre)
Si ca model, marca ce recomandati?
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+
ooana spune:
Lalala ai PM
Otilia eu vreau sa nasc natural cu epidurala
racusor mersi de indicatii
Am primit si restul de poze (sunt aprox 150 buc asa ca am ales doar cateva ) le-am pus in albumul meu ca si asa nu mai e loc in contul comun, le puteti vedea aici
http://family.webshots.com/album/577840352IWcihz
Oana 34+ - Matei
CarmenAlbu spune:
citat din mesajul lui michelle1981 eladea ma intereseaza un numar pt sticlute, biberoane etc pt ca vreau sa mi le aduca o matusa din Canada (sa fiu sigura ca sunt BPA fre) Si ca model, marca ce recomandati? ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu AMR 8+ |
Eu am avent, dar multe nu stiu, cica sunt bune!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+
Otiliav spune:
Exact la asta ma gandeam, citeam un subiect la Nasterea unei stele:
Probleme la cezariana
Nu le cunosc personal pe acele mamici care si acum dupa 2,5 ani nu au terminat inca cu operatiile, insa am printre cunostinte si mamici cu eventratie si doar cu o noua operatie se rezolva. Sau si mai rau sa se deslipeasca uterul cum a patit o mamica de la odiseea Elisei.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra