Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui nela_didea

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

nela ai vazut cursul de alaptat? ca l-am trimis din nou pe contul comun...e chiar interesant

Nu stiu sa folosesc contul comun. Am incercat o data si nu mi-a iesit si de atunci n-am mai incercat.
Pe mail-ul meu nu se poate?

daca imi dai PM cu adresa ta de mail cu mare placere

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Executat.

28 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

mie majoritatea prietenelor mamici mi-au recomandat nuk.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Va invit la
Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

eladea ma intereseaza un numar pt sticlute, biberoane etc pt ca vreau sa mi le aduca o matusa din Canada (sa fiu sigura ca sunt BPA fre)
Si ca model, marca ce recomandati?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Eu am avent, dar multe nu stiu, cica sunt bune!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Si mie imi plac cele de la Avent. Se si pot combina foarte bine, tetina de la biberon merge la canuta, manerele, tuturoaiele de plastic moale sau tare de la canute. Sau se poate infileta capacul cu tetina direct pe recipientul de pastrat laptele de mama in congelator. Biberonul l-am folosit de cateva ori si l-am pierdut in parc, insa canutele rezista eroic la aruncat pe jos cand au brotaceii nervisori in fund.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:

eladea ma intereseaza un numar pt sticlute, biberoane etc pt ca vreau sa mi le aduca o matusa din Canada (sa fiu sigura ca sunt BPA fre)

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

si eu am luat Avent de data asta (ca marca asta e si sterilizatorul si pompa de san).am gasit o oferta f buna la asda.com...10 lire un pachet intreg..

http://direct.asda.com/Philips-AVENT-Newborn-Starter-Set/002659918,default,pd.html

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Otilia nu m-am luat dupa nimeni privind nasterea,pur si simplu mi-am zis ca la o normala ma rup,ma taie,ma coase,imi revin eu dar la cezariana iti taie muschiul,uterul si operatia e operatie la urma urmei nu?Asa ca incercam natural.
Carmen daca tragi cu ochiu la odiseea de mai-iunie o sa vezi acolo cum curg cezarienele fata de naturale.Asa e,medicii romani prefera o taietura (ehe primesc si bani in plus) fata de o normala.
Eu am vorbit cu un medic de la spital si mi-a zis clar ca se poate naste natural un bebe chiar daca are cordonul in jurul gatului de 2 ori,insa cu conditia ca acesta sa aiba lungimea normala de 50 cm (asa tin minte),numai in cazul in care e mai scurt e necesara cezariana.
Motivele sunt sunt puerile dp meu de vedere,nu au de unde sti cat te vei dilata,cat de mare va fi bebe (si la echo se pot insela cu greutatea)
Astazi imi rasfat sotul cu carnita de porc la grill,cartofi cu oute si salata si clatite cu gem de cirese amare si topping de capsuni

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Eu as vrea sa nasc NORMAL si sper sa pot ..ma tot gandeam la un moment dat ca sunt micutza de statura(1.53) si ca daca n'o sa pot sa nasc normal,luandu'ma evident dupa alte mamici care au fost de statura mea si au avut bebeii mari si au fost nevoite sa faca cezariana...am doua prietene care au nascut acum in Mai si de asemenea si ele sunt scunde si au nascut normal.. una un baietel de 3500gr si cealalta un baietel de 3250gr ...parca m'au facut sa gandesc mai pozitiv vazand ca ele au putut..intr'adevar fiecare organism e diferit,dar daca nu incercam,nu avem cum sa ne dam seama(asta in cazul in care DR.considera ca merge normal:))

Cristina 26+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Lalala ai PM

Otilia eu vreau sa nasc natural cu epidurala

racusor mersi de indicatii

Am primit si restul de poze (sunt aprox 150 buc asa ca am ales doar cateva ) le-am pus in albumul meu ca si asa nu mai e loc in contul comun, le puteti vedea aici
http://family.webshots.com/album/577840352IWcihz

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ai niste poze foarte frumoase;)

Cristina 26+ SERAIA
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

AMR 8+

si eu am luat Avent de data asta (ca marca asta e si sterilizatorul si pompa de san).am gasit o oferta f buna la asda.com...10 lire un pachet intreg..

http://direct.asda.com/Philips-AVENT-Newborn-Starter-Set/002659918,default,pd.html

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

eladea..dar cum ai reusit sa comanzi de la ei?

28+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput