Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 18
ela_mm spune:
nela, mercic de info referitoare la scoruri. la noi la timisoara se aude de cca 300-400 euro la o ceza.
otilia, nu ne certa. eu am ceva probleme de circulatie (nu f grave) si cardiologul meu zice sa nu riscam...chiar daca a mica e slabuta, vasele mele de sange s-ar putea sparge la efort. si, da, sunt fricoasa!
Ela 32+ cu Eva Maria
racusor2010 spune:
enik felicitari si tie pentru vestile bune de col nu ti-a spus nimic? dar cred ca e ok ...si daca asculti si stai cumintica cand ai contractii, o sa vezi ca o sa fie bine pana la capat
de sterilizator eu mi-am comandat de la avent. are loc de 6 biberoane plus ca poti sa sterilizezi si pompa de san la el. asa m-am gandit si eu, chiar daca alaptez acum, o sa am nevoie acum poate pentru lapticul de la mine, daca nu, sigur mai incolo..
o prietena mamica acum zicea ca cel mai rezistent e cel de la chicco, dar eu cum am luat tot de la avent, am ramas pe avent...
dar sunt mamici care fierb biberoanele, tetinele...dar cred ca iti ia mai mult timp....poti sa mai astepti daca nu vrei sa dai banutii pe el.
garmastan mie mi-a luat sotul 2 cutii de la targ, cu 20 RON bucata...mare afacere
Bulina 35 fix cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
michelle1981 spune:
Ca sa concluzionam: de cate sticlute, biberoane, tetine etc etc vom avea nevoie?
Eu credeam ca ajung 2.
off topic: va rog sa votati numele in formularul pe care l-am trimis pe mailul comun
Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+
nela_didea spune:
Enik multumim de urari, de asemenea si tie. Ma bucur ca si voi sunteti bine si cu siguranta vom fi pana la capat.
Otilia eu de la bun inceput am vrut cezariana, mi-e frica de dureri, ma gandesc si la varsta...etc si pe deasupra bebele meu are cordonul in jurul gatului acuma. Stiu ca se poate remedia, dar mai bine merg programata decat sa ma chinui pe acolo 10-14...ore si la urma tot la cezariana sa ajung. Asta e, mi-e rusine, dar n-am ce face.
Eladea multumesc pentru raspuns, o sa caut un sterilizator cu mai putine biberoane. Dar m-am lamurit cum sta treaba.
28 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne
ela_mm spune:
saculeti de dormit mai subtiri am vazut la iana. la noi e un magazin, ma gandesc ca o fi si pe la voi. era dragut si costa vreo 30-40 de ron, daca imi amintesc bine.
iar mai grosut, de iarna, am vazut la real, cu 60 de ron. eu am luat 1 la reducere 50% si imi pare tare misti-pisti. acum m-ati convins sa iau si unul de vara. o sa dau o fuga (glumesc, normal, ca am mersul melcului)
Ela 32+ cu Eva Maria
nela_didea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela_mm nela, mercic de info referitoare la scoruri. la noi la timisoara se aude de cca 300-400 euro la o ceza. Ela 32+ cu Eva Maria |
Te-ai interesat bine? Poate 300-400 euro cu tot ce dai si la restul echipei, nu numai dr.ului care te opereaza. Mi se pare mult totusi avand in vedere vremurile de criza si diminuarea salariilor cu 25%.
28 + cu o de
Mergem inainte cu Doamne Doamne
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Ca sa concluzionam: de cate sticlute, biberoane, tetine etc etc vom avea nevoie? Eu credeam ca ajung 2. off topic: va rog sa votati numele in formularul pe care l-am trimis pe mailul comun ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu AMR 8+ |
michelle, daca ai 2 biberoane(asta inseamna de fapt 2 sticlute cu tetinele aferente) e suf pt inceput...o sa vezi pe parcurs daca o sa mai ai nevoie de mai multe...si tetine pt 0+...cu gaura mica...
stiu ca unele mamici zic ca-ti poti cumpara dupa, eu am preferat sa le am...ca nu se stie...si decat sa-mi trimit sotul la cumparaturi...mai bine am ales eu ianitne...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip
bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
btz_ovi spune:
Otilia eu am vrut prima oara cezariana de frica,dar acum vreau sa incerc natural.Momentan sunt sanse 100% pt naturala,bazinul se dilata,e numai bun si frumos pt naturala,iar la cezariana apelez numai daca nu reusesc cu naturala
34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
ciristina_serban spune:
nela, felicitari pentru baietel. Sa fie sanatos! Acu ai trebi... tre sa cauti nume..hihihihi
Si eu nasc cu cezariana..sper... azi discut cu medicul detaliile... si sper sa ramana asa. Scorurile cam asa le stiu si eu, cum zice nela...
Eladeea, vazut si eu pozici frumoase de baiat frumos tunsulici...
Eu ma pregatesc de plecare acasa. Si apoi pe seara fuguta la doctor sa vedem cum mai stam. Va pupik si o dupa amiaza frumoasa!
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+ Riana
Otiliav spune:
Andreea, stiu mai ca esti o curajoasa.
Mai stiu ca in Ro cine a nascut prima data cu cezariana foarte greu gaseste un doctor adept nastere normala a doua oara.
Inteleg ca cine are gemeni e musai, unde e bb cu capul in sus sau fundul la iesire (desi si asa se poate naste normal dar mai greu) sau cei cu dubla circulara de cordon.
Dar ma oftica cand stiu ca-i la prima nastere mamica, cand stiu cum am fost eu la un pas sa-mi scoata uterul la cezariana, limitare 3 ani pana la bb2, cand stiu ce frica mi-a fost in sarcina cu Elisa ca o pierd pentru ca placenta a fost fixata partial peste cicatricea de la cezariana si aveam sangerari si nu puteam face nimic, cand ma doar uneori la schimbari de vreme plus ca mi s-a desprind operatia la un colt cand mi-au scos firele.
Desigur sunt recunoascatoare ca exista cezariana ca se putea termina urat nasterea Anei.
Dar nu inteleg inghesuiala la cutit si mai rau, nu-mi plac deloc, dar deloc medicii care o fac ca sa plece ei in concediu bine-mersi si nici macar nu lasa mama macar sa intre in travaliu. Vin cu motive inventate de genul esti micuta in bazin , de parca ar sti el cat se poate dilata bazinul fiecareia, sau e bb cam mare si cand colo se naste la 2,5 kg.
Ela, Nela, nu tine faza cu frica de durere. Ca la cezariana e durere dupa, ar fi asa frumos sa nu fie durere ca m-as baga si eu ca doar tot o taietura pe burta o sa am.
Apropo, eu o sa fac acupunctura sa ma dilat bine si frumos si sa n-am travaliul dureros Si ceai de frunze de zmeur pentru uterul meu ca deh, e taiat acum 5 ani trebuie sa-l ajut cumva.
Cristina, pai tu parca ai nascut cu cezariana prima data, atunci e de inteles.
Btz, tu esti de dat exemplu ca ai prins curaj.
Acum ce sa zic, la mine sansele sunt 50-50 deocamdata, depind de ecografia de pe 14 iulie unde se va uita la cicatricea cezarienei si la marimea copilului.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 30+ Iulia Alexandra