Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nela, sa creasca mare fecioru!!! Super!

Eladea, ce Eric Rusu frumos am vazut - tuns, serios... Foarte scump! Mereu imi amintesc cum ii zice el fratiorului "Hilip", si ma distrez de una singura

Aelita, in 16 iulie mergi in vacanta?????????? OOOOO, curajoasa esti!

Crissy, nu stiam ca ati castigat si modululul II, bravo!!! E talentata Elise! Este si modululul III? Mai votam ceva?

Cris2010, asa e cu vaccinul anti RH - nu e sigur ca ai nevoie, dar problema e ca daca ai nevoie nu prea il gasesti. Ai la dispozitie 72 de ore sa faci rost de el, dar farmaciile il aduc doar pe comanda, si dureaza minim o saptamana. Am fost azi la Sensiblu, si au zis ca nu il au pe stoc la nici un magazin, nici nu il aduc - se aduce strict la comanda

Si eu am sac de vara, si unul de iarna. Cel de vara e foarte subtire, zici ca e facut din material de batiste... Nu are cum sa transpire in el. Atat ca stau eu linistita ca e invelit, si ca nu isi poate trage in cap patura...

Asa e cum zice Eladea, cu nasii. Nu se iau cadouri, nici noi lor, nici ei noua. Nu imi cumpara haine de botez, imi pun bani. Nu se face baie a doua zi, la bebe de catre nasi. Acum, fiecare cum vrea si cum crede...

Aaaa, mi-am mai amintit - nici eu nu mananc carne in fiecare zi, ca nu mereu imi pica bine.

Btz, vroiam sa iti raspund la ceva, dar nu mai stiu la ce...

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

BTZ, mi-am amintit... Vata eu mi-am luat-o de la Sensiblu, si cica e deja portionata. Nu am desfacut-o, doar mi-a zis tanti farmacista, si am mai citit pe net. Nu stiu daca vata mai trebuie infasurata in tifon sau nu. Io mi-am luat ceva comprese sterile (5 buc) - tot asa, portionate, dar am 35 de lei pe ele. Ori, pentru 5 bucatele mi se pare enorm. Deci, iau o rola de tifon, si tai eu cu forfecuta...

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ela...eu ma amuzam de comparatie si ma gandeam ca la serviciu, colegii sotului chiar ii zic ca shrek are un copil si i-au trimis si o poza cu shrek inconjurat de copii..uitasem si asa m-am distrat atunci

daca o gasesc v-o trimit si voua

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

BTZ, mi-am amintit... Vata eu mi-am luat-o de la Sensiblu, si cica e deja portionata. Nu am desfacut-o, doar mi-a zis tanti farmacista, si am mai citit pe net. Nu stiu daca vata mai trebuie infasurata in tifon sau nu. Io mi-am luat ceva comprese sterile (5 buc) - tot asa, portionate, dar am 35 de lei pe ele. Ori, pentru 5 bucatele mi se pare enorm. Deci, iau o rola de tifon, si tai eu cu forfecuta...

Cristina 33+ cu

Cat ce dimensiuni au compresele?Asa m-am gandit si eu,sa le fac de acasa.

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

nu am gasit poze cu sacul de dormit sa vi-l arat...

dar e ceva de genul www.hainuteshop.ro/hainute-1384-sac de dormit tu.html" target="_blank">asta

doar ca e pe crem si e cu fermoar de jur imprejur...

eu l-am luat de la premaman (sper sa nu se considere reclama)

si am dat pe el vreo 90 lei parca...

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

naste vreuna din voi cu cezariana?
stiti cam ce scoruri se practica la doc si anestezist? si care-i treaba cu mana I si mana II??? eu am un sg doctor la care merg si el va face operatia. nici nu m-am gandit ca poate intra in sala cu inca un doc si ca eu ar trebui sa-l "rasfat" si pe ala.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana
[unde gasesc cartea de la Carmen despre alaptat, m-am tot uitat dupa ea in e-mail si nu o vad , o slavasem in cal de la servici care e la IT acum...ma gandeam totusi sa citesc si eu putin acum cat mai e timp...daca nu mai e Racusor te rog sa mi-o trimiti pe e-mailul meu (il gasesti in lista), vezi ca am retinut ca tu citeai cartea [/font=Comic Sans MS]

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
[/navy]

si eu vreau please please

28 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

nela sa iti traiasca baiatul felicitari pentru ca ai aflat in sfarsit si pentru vestile bune

Bulina 35 fix cu poznas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:

Cristina 33+ cu

AMR 5 SAPT pana la

10*10 cm.

Cristina 33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:

Cristina 33+ cu

AMR 5 SAPT pana la

10*10 cm.

Cristina 33+ cu

Sarumana de info

AMR 5 SAPT pana la

Mergi la inceput