Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

l-am mai trimis o data o adresa comuna

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

O intrebare pentru fetele care au nascut : la spital trebuie comprese cu vata si tifon (tampoanele stiu ca nu sunt foarte indicate).Cam cat de mari trebuie sa fie compresele?Le face noi sau ducem vata si tifonul si le fac asistentele?

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Chiar aseara am discutat cu asistenta referitor la treaba asta. Si mi-a aratat un model de fasa, deci vata invelita in tifon, si mi-a zis sa-mi fac cat de multe ca o sa fie nevoie. Ca marime sunt ca si tampoanele obisnuite si trebuiesc pregatite de acasa.

28 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

gata! am ramas singura, au plecat mesterii ...e un haos de nedescris...maine vin sa puna centrala in functiune, pana atunci stam fara gaz asa ca am comandat mancare chinezeasca
...tot maine vine si femeia la curatenie...mai fac si eu azi ce pot, ce nu...las asa ca nu e un capat de tara

Racusor mersi de explicatiuni si e-mail ....totusi cu taiatul motului parca prin Ardeal nu am auzit

cumnata-mea a stabilit taiatul motului in 18 iulie, sper sa nu aiba pretentia sa mergem ...eu am dpn 9 iulie

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna burtici!

Oana, turbanul acela e turban de gatit( sa nu-mi miroasa parul). Pozele au fost facute intr-o pauza de bucatareala.

Cris 33+ cu Sonnia

si eu credeam ca tocmai ai iesit de la dus ...sexi bucatareasa

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Nela, sa creasca mare fecioru!!! Super!

Cristina 33+ cu

Multumim frumos, de asemenea si voua.

28 + cu o de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

acum va citesc din urma. ooo, ce mai am de recuperat de aseara!

tocmai citeam ce ai scris racusor de flacaul tau, ca si el era turtit bine in burticuta ta. ei bine, m-am tot uitat la bbica mea si parca imi pare rau ca i-am cerut sa mi-o arate. ultima poza faina era la 20 sapt cred. asa dulcica era si semana cu tati. acum nu seamana nici cu mine, nici cu tac-su: parca e fata lui shrek.

Ela 32+ cu Eva Maria

hai, ca esti tare haioasa ...si sa vezi ce printesa o sa iasa

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumim de vizionare si complimente...ici pt fiecare de la cavalerul meu...

si ca sa raspund lui racusor, acolo suntem la bunici, iar cateaua respectiva a fatat in urma cu vreo 3 sapt cred 6 puisori frumosi......aaaa..poza cu murdarici e de ieri, cand a sarit domnisorul in toate baltile de pe strada si chiuia si se distra de mama focului...ce mai, era lumea lui...si a venit ud leoarca...si murdar de numa...

crispro, e mortal cu zice el 'h' in loc de 'f'...cahaua (la cafea), hetita (la fetita), etc. acum sunt tare dulci cand vorbesc si spun tot felul...nu le tace gurita...

nela, felicitari pt putzica...mama ce gashca de baietoi avem aici...

cat despre TAMPOANE- eu mi-am facut de acasa, ideal e sa imbraci vata in tifon, asta ca sa nu se prinda cumva vata de cusatura...in cazul in care... insa, am vazut ca si asistentle veneau si ne intrebau daca avem nevoie de tampoane..deci sunt spitale unde ti le dau ei...dar mai bine mergi pregatita...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 35+ cu bb Filip

bb Filip, noi te asteptam peste 2-3 saptamani...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

nela sa iti traiasca baiatul felicitari pentru ca ai aflat in sfarsit si pentru vestile bune

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Multumim frumos, tinem pumnii si la voi.
Imi trimiti si mie te rog frumos carticica aia de care zicea Oana? Multumesc.

28 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

racusor, multumim de mail.
am descarcat si eu cartea. ma apuc curand de studiu.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

naste vreuna din voi cu cezariana?
stiti cam ce scoruri se practica la doc si anestezist? si care-i treaba cu mana I si mana II??? eu am un sg doctor la care merg si el va face operatia. nici nu m-am gandit ca poate intra in sala cu inca un doc si ca eu ar trebui sa-l "rasfat" si pe ala.

Ela 32+ cu Eva Maria

Eu nasc cu cezariana. Scorurile sunt cam asa : dr.care te opereaza 200-250 euro, anestezist- 150-200 ron, neonatolog 100-150 lei , asistente 5-10 lei.

28 + cu o de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Si eu am sac de vara, si unul de iarna. Cel de vara e foarte subtire, zici ca e facut din material de batiste... Nu are cum sa transpire in el. Atat ca stau eu linistita ca e invelit, si ca nu isi poate trage in cap patura...

Asa e cum zice Eladea, cu nasii. Nu se iau cadouri, nici noi lor, nici ei noua. Nu imi cumpara haine de botez, imi pun bani. Nu se face baie a doua zi, la bebe de catre nasi. Acum, fiecare cum vrea si cum crede...

Cristina 33+ cu

varianta asta o stiu si eu cu botezul

de unde a-ti luat sac de dormit de vara?am vazut ca si Racusor a cumparat... vreau si eu , pe aici prin magazine am gasit doar groase de iarna

Oana 34+ - Matei

Noi 2...si bebe

Mergi la inceput