Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Oana sa le luam pe rand:

1. mercic

2. nu e dureros...iti baga ceva ca un betisor de ureche mai lung si atat..dar ciudat e ca si pe mine m-a intrebat dr daca ma doare, dar eu nu simteam nimic tre sa stai relaxata cred...

3. din ce stiu eu de la nasii nostri, cand nasii lor le-au botezat copilul (acum vreo 4 luni) ziceau ca nasii se ocupa cam de tot ce tine de Botezul la Biserica: lumanari, cruciulite la Biserica, hainute pentru bebe, platit Biserica etc.

parintii doar au discutat la Biserica (nasii nefiind din Bucuresti), au rezervat restaurantul si s-au ocupat de menu, tort etc...

si a doua zi nasii au facut baita copilului..scosul din mir, exact...

taiatul motului e la un an

si cu vizite si nebunii...depinde de fiecare si de pretentiile fiecaruia...nasii nostri si de cununie si care vor fi si ai lui Andrei sunt din gasca de prieteni ne mai vizitam, dar faca cadouri si alte nebunii...doar asa ocazional sau am dus noi la copil, dar pentru ca am vrut, nu ca ne sunt nasi neaparat...

o sa ii intreb pe ei cand va fi cazul si eventual si daca trebuie sa le dam cadou

4. cu scoica, din ce am vb cu alte mamici si cu nasa, ele la inceput tineau in masina copilul in landou...peste care puneau centura de siguranta. poti sa iei car kit daca vrei...

ce stiu e ca nu ai voie sa il tii mai mult de 2 ore parca, pentru ca nu are coloana formata.

5. nu mai stiu daca tu sau michelle intrebai de sac de dormit sunt si de vara si de iarna. eu am luat unul de vara, e din material de paturica subtire

la cursul de puericultura sotului meu i-au zis ca cel mai bine e ca cel mic sa doarma vara in body si in sac de dormit. ca nu exista riscul de asfixiere...

o sa pun cearsaf pe pat, protectie saltea (asta sub cearsaf?? si sub capul copilului cum ne-a invatat aelita, un prosopel sau scutecel de finet pentru parut, regurgitari...

si in carut tot scutecel de finet, ca mi se pare mai subtire ca o paturica. am inteles ca la unele modele de carucioare (cum e inglesina) poti cumpara o husa speciala sa nu transpire bebe...

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna burtici!

Am ajuns si eu p-acasa. Am ratat analiza pt. anticorpi pt ca am ajuns la 10.30 iar programul e pana la 10.00. (eu stiam ca e pana la 11 pt recoltari). DAr macar am ajuns pana la dr de familie si mi-am luat trimitere catre spital.
In legatura cu vaccinul pr RH si eu stiu de la dr. ca daca are bebe RH pozitiv atunci eu voi face vaccinul. Sa dau 1000 lei si poate n-o sa-mi trebuiasca...

Anca, se ingroasa randurile celor cu concedii.

Creatza, Cristina am vazut burtici dulcici!

Nela, ne tii in suspans...

Apropo de obiceiuri... La noi e foarte simplu. Noi suntem de rit vechi si sunt reguli bisericesti mai aspre, ca sa zic asa. Normal trebuie sa botezi copilul la 7 zile, se duce infasat si preotul ii pune o camasuta lunga simpla (ca cea purtata de Isus). Acum se accepta si botezul la 2 sapt, maxim o luna, in rest e la fel cu hainutele. Nasii n-au nici o obligatie, decat sa fie parinti spirituali. Nici noi fata de ei. CAm la fel si la cununie, referitor la obligatii.
La Iasi am cununat un cuplu mixt la biserica ortodoxa de rit noi si ne-au explicat mura-n gura ce trebuie sa facem.

Oana, turbanul acela e turban de gatit( sa nu-mi miroasa parul). Pozele au fost facute intr-o pauza de bucatareala.

Cris 33+ cu Sonnia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

acum va citesc din urma. ooo, ce mai am de recuperat de aseara!

tocmai citeam ce ai scris racusor de flacaul tau, ca si el era turtit bine in burticuta ta. ei bine, m-am tot uitat la bbica mea si parca imi pare rau ca i-am cerut sa mi-o arate. ultima poza faina era la 20 sapt cred. asa dulcica era si semana cu tati. acum nu seamana nici cu mine, nici cu tac-su: parca e fata lui shrek.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

acum va citesc din urma. ooo, ce mai am de recuperat de aseara!

tocmai citeam ce ai scris racusor de flacaul tau, ca si el era turtit bine in burticuta ta. ei bine, m-am tot uitat la bbica mea si parca imi pare rau ca i-am cerut sa mi-o arate. ultima poza faina era la 20 sapt cred. asa dulcica era si semana cu tati. acum nu seamana nici cu mine, nici cu tac-su: parca e fata lui shrek.

Ela 32+ cu Eva Maria

Vai Ela, Cum sa fie fata lui Shrek Cand ai s-o vezi prima data ai sa uiti si cum te cheama. Pariu ca a ta o sa fie cea mai frumoasa pt tine si tati? Plus ca oricum frumoasa va fi

Alina 31+ cu
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

racusor ce model de sac subtire ai? Trimite pe pm sau pe contul comun sa nu faci reclama

ela ecografiile distorsioneaza.. Sunt convinsa ca va fi adorabila. Si eu am vazut la eco de 26 sapt ca bb are nasul mare si m-am necajit cateva zile, dar mi-e atat de draga cu tot cu nasul ei de vrajitoare

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">31+ cu

AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

ela

sotului meu i se mai zice shrek asa ii zice si nepotelul meu

cum de nu mi-a trecut prin cap

o sa fie o dulcica o sa vezi la mine la eco de 21 saptamani doctorul zicea intr-una ca e f delicat si frumos...si acuma cu fetisoara turtita

dar sa vezi numa ce copilasi frumosi o sa avem

Bulina 35 fix cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 8 zile pana in Liga I, 15 zile pana in Liga Campionilor si maxim 36 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

bumblebee, si eu m-am gandit la o atentie pt nasi si iaca am ajuns la concluzia ca o iconita pe lemn, sau una de argint ar fi un cadou frumos, durabil si care sa le aminteasca evenimentul...iar pe noi sa nu ne scoata din buget.

eladea, mercic de raspuns. ca tot am pomenit de buget, trebuie sa-l recalibrez, daca e ca pana la final sa ne vedem tot mai des cu dl doc.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Buna fetelor! Aseara n-am mai intrat sa raportez ce am facut la doctor caci dragul meu de sot m-a invitat la o pizza si am stat pana tarziu.
Am sa va rog sa-mi puneti si mie un carucior albastru colo pe prima pagina. Am un baietel de 1330 gr manca-l-ar mama pe el, in sfarsit ne-a aratat ce era de aratat. Masuratorile sunt bine, suntem in grafic, lichid normal, placenta grad 0/1. Deci suntem bine, multumim la D-zeu, ceea ce va dorim si voua.

28 + cu

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

O intrebare pentru fetele care au nascut : la spital trebuie comprese cu vata si tifon (tampoanele stiu ca nu sunt foarte indicate).Cam cat de mari trebuie sa fie compresele?Le face noi sau ducem vata si tifonul si le fac asistentele?

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

mihaela, merci de incurajari. si ai dreptate o iubesc si asa, fata lui shrek, iar racusor, sa stii ca sigur nu-i a sotului tau.

Ela 32+ cu Eva Maria

Mergi la inceput