Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Felicitari alex1212a pt steluta!

mariucasara felicitari pt AMR!
Si eu am asteptat sa scada la o cifra. nu puteam sa-l vad scris acolo cu 2.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Hello!!

Cris.dogarel, daca mai ai din tigarile alea arunca si-n mine cu vreo doua... Tare bine mi-ar prinde...

Va multumesc pentru raspunsuri. O sa vad ce o sa fac, nu ma asteptam ca royal mail sa vina cu patru zile inainte de dhl.

Am vazut pozele, foarte frumoase toate (Kiti chiar mai are putin sa se ridice si sa plece, iar mami mananca ea clatite dar nu se vad, de Irina Catalutzei ce sa zic... e pe masura genelor mostenite :), Miremia m-a dat gata (care AMR?) cu pantofiorii Marei si cu poza cu palariuta...jos palaria, am vazut si Ivanelul cu finuta-verisoara, Dragos de Ale1212xa e asa hazliu iar parintii au fost niste miri superbi, Diana de Rox_y are niste oki de-ti vine sa-i papi, Daniel al lui Blue_flower e superb cand doarme cum a fost tinut in brate , Tudor de Tomaca o mare veselie, Yannis o dulceata cum sta el in fundulet concentrat nevoie mare , Lorena o scumpete cretofina iar Carmita o bela si-o rapitoare, Iezii Yasminei sunt tare dulci, Bobita lui Lorex e leita mami (tati si-o fi luat pusca??), pe Mariucasara n-ar trebui s-o nominalizez ca se plange de AMR si ea arata super, Ruxita foarte draguti copii ai, special am lasat-o la urma pe Mamidepuiuti pentru poza cu gasca vesela - tu si Raducu hliziti si Alexander parca zice: mai da' voi n-aveti servici? Asa era de concentrat si cu pumnisorii stransi. Sper ca n-am uitat pe nimeni, marturisesc ca n-am revazut toate albumele, doar ce am retinut ca n-am vazut... Nu stiu cum sa facem cu updatarea lor, sa se vada ca s-au adaugat poze.

Trimit sa nu pierd si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Nik0le, cred ca Lorex a adaugat motivul. Oricum tu ai fost inspiratia.

Mamidepuiuti, da, am avut 7,5 la 4 luni dar si 70 de cm. Acum ca l-am vazut pe Yannis in funduletz mi-am amintit ca mi-a zis ca are torsul lung si trebuie sa-si intareasca bine muschii spatelui ca sa poata sa se ridice singur. Si el sta pe burta cand apuc eu sa ma machiez....

Sa va spun de rude? Au venit la ora 6,40 (de sunat au sunat la 6) si ma dor creierii... nu va reproduc decat o singura fraza: "Platiti cam mult la intretinere, ar trebui sa faceti economie!" Eeeeeeeeee.... ce ziceti? (Sa nu cumva sa credeti ca cineva ne ajuta cu platile... nuuuu!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Hello!!

Cris.dogarel, daca mai ai din tigarile alea arunca si-n mine cu vreo doua... Tare bine mi-ar prinde...

Va multumesc pentru raspunsuri. O sa vad ce o sa fac, nu ma asteptam ca royal mail sa vina cu patru zile inainte de dhl.

Am vazut pozele, foarte frumoase toate (Kiti chiar mai are putin sa se ridice si sa plece, iar mami mananca ea clatite dar nu se vad, de Irina Catalutzei ce sa zic... e pe masura genelor mostenite :), Miremia m-a dat gata (care AMR?) cu pantofiorii Marei si cu poza cu palariuta...jos palaria, am vazut si Ivanelul cu finuta-verisoara, Dragos de Ale1212xa e asa hazliu iar parintii au fost niste miri superbi, Diana de Rox_y are niste oki de-ti vine sa-i papi, Daniel al lui Blue_flower e superb cand doarme cum a fost tinut in brate , Tudor de Tomaca o mare veselie, Yannis o dulceata cum sta el in fundulet concentrat nevoie mare , Lorena o scumpete cretofina iar Carmita o bela si-o rapitoare, Iezii Yasminei sunt tare dulci, Bobita lui Lorex e leita mami (tati si-o fi luat pusca??), pe Mariucasara n-ar trebui s-o nominalizez ca se plange de AMR si ea arata super, Ruxita foarte draguti copii ai, special am lasat-o la urma pe Mamidepuiuti pentru poza cu gasca vesela - tu si Raducu hliziti si Alexander parca zice: mai da' voi n-aveti servici? Asa era de concentrat si cu pumnisorii stransi. Sper ca n-am uitat pe nimeni, marturisesc ca n-am revazut toate albumele, doar ce am retinut ca n-am vazut... Nu stiu cum sa facem cu updatarea lor, sa se vada ca s-au adaugat poze.

Trimit sa nu pierd si revin.

_
Povestea unei .
Cresc

multumim cristies, ....voi incerca sa il mai prind in pozitii haioase, desi uneori e f f greu...

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

sunt cu 3-4 capitole in urma si daca mai ploua mult nu mai recuperez .
Motanelul meu e morocanos rau si vrea afara, de parca el stie ca ploua.

La multi ani Onitza !!!!! m-am gandit la tine ieri dar nu am mai reusit sa intru (de la furtuna am ramas fara net )

Elena de printisor Iustin Gabriel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Nik0le, cred ca Lorex a adaugat motivul. Oricum tu ai fost inspiratia.

Mamidepuiuti, da, am avut 7,5 la 4 luni dar si 70 de cm. Acum ca l-am vazut pe Yannis in funduletz mi-am amintit ca mi-a zis ca are torsul lung si trebuie sa-si intareasca bine muschii spatelui ca sa poata sa se ridice singur. Si el sta pe burta cand apuc eu sa ma machiez....

Sa va spun de rude? Au venit la ora 6,40 (de sunat au sunat la 6) si ma dor creierii... nu va reproduc decat o singura fraza: "Platiti cam mult la intretinere, ar trebui sa faceti economie!" Eeeeeeeeee.... ce ziceti? (Sa nu cumva sa credeti ca cineva ne ajuta cu platile... nuuuu!!!)

_
Povestea unei .
Cresc

Mai bine nu le mai raspunzi la telefon de acum inainte. Sau pregateste-ti motive de negasit acasa.

70 cm???? Pai e lung tare, noi avem doar 65.

Alexutza vroiam sa te intreb cum ai facut de statea Yannis asa la poza? Eu o pun pe Mara in fund (mai mult ta-su) Dar daca o apuc de manute ii cade corpul in fata (oare are logica ce spun?). Oricum mie Yannis mi se pare un copil precoce. pe amandoi.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Eu nu mai nominalizez pufii, zic doar ca intru zilnic sa-i admir.

Ptiu sa nu-i deochi ca tare sunt frumosi!!

Am facut ceva ordine prin casa, pisicuta a adormit singura in patut, asa ca ma bag la scris.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

M-am intors victorioasa de la examene. L-am dat si pe ala de maine, cu cerere aprobata. Mai am 2 zile de examene si apoi licenta daca iau tot.

L-am gasit pe Kiti plans tot si tac-su nervos de la durerea de cap. Iar a urlat copilul... De foame. I-am administrat rapid o doza de papica+iubire si a adomit lemn.

Asa ca imi pot vedea linistita de ciorba mea (eu sunt fan ciorba) si de forum. Si poate trag si eu un pui de somn. Cand citesc despre pitici care dorm toata noaptea ma minunez! Ntzz ntzz...ce pitici!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neataaaa... primiti cu uratul?

abia acum am reusit sa recuperez, va salut si trec la invatat ca am vineri examen.

LMA tuturor pufuletilor si mamicilor! sa aveti parte de cea mai frumoasa copilarie!

imi pare rau de anularea intalnirii inclusiv la bucuresti. eu una, se pare ca am fost inspirata. am facut ieri febra... dar febra, tata. rau mi-a fost de i-am spus sotului sa nu ma lase sa mor. ma doare gatul, dar nu-s convinsa ca e de la asta. dupa 3 paracetamoale si 2 fiole de algocalmin mi-am reenit, dar... sunt varza! ma bucur ca n-am ajuns ieri la neamt! poate sambata? vedem cum ies de la ex de vneri si dau un semn de viata.

aveam multe de zis dar timp ioc. vreau sa ii raspund ruxitei ca si bbTo a inceput de pe la 2 luni sa se bata singur, de se inrosea unde dadea cu pumnii. m-am amuzat, n-am bagat in seama. acum, mai nou, bate cu picioarele in saltea de zici ca vrea s-o gaureasca. asa ca la somn... nu mai suntem numai cu manutele avioane legate, ci si cu elicopterele de picioruse. e singura modalitate in care doarme. nelegat, se trezeste, da din aripi, apoi tine-te plans nene... pana raguseste. intrebat dr. saraca... cred ca e satula de telefoanele mele. ideea e... "copil energic. are personalitate. e sanatos". mers la popa... citit.. parinte... e agitat copilul, nu sta locului o clipa... "doamna, e sanatos. e baiat. vreti o momaie de copil? bravo lui!"

ca atat. doar ca nu ia in greutate. io zic ca deloc, sotul ca putin. pana la urma, iar ii fac o vizita dr. macar e de treaba si... ne intelege. asta e!

pup fluturelele si pufuletii, revin cand oi putea. acum ma lupt cu frisoanele. azi noapte imi era frig de la febra, azi am 34,8...

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

multumesc nikole
cristies iepure...ehe ce mai imi gatea sotul fripturica sa ma cucereasca cand eram pretini mergeam la el la curte si soacra si taia unul si era numai bun de gatit cand ajungea eu grande dame

ce vremuri...frumos frumos!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 10 pan'la nunta

Mergi la inceput