Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_iulia spune:

Am reusit sa termin capitolul 73 si merg sa mai recuperez: Traiasca BEBE TV!!!! E super incantat

Mariucasara am avut si noi probleme dupa o vizita la medic, nu l-am dat cu nimic si dupa o zi nu se mai cunostea deloc sa fie ok.

Am pus si noi poze pe contul comun.

Elena de printisor Iustin Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Hello!!

Cris.dogarel, daca mai ai din tigarile alea arunca si-n mine cu vreo doua... Tare bine mi-ar prinde...

Va multumesc pentru raspunsuri. O sa vad ce o sa fac, nu ma asteptam ca royal mail sa vina cu patru zile inainte de dhl.

Am vazut pozele, foarte frumoase toate (Kiti chiar mai are putin sa se ridice si sa plece, iar mami mananca ea clatite dar nu se vad, de Irina Catalutzei ce sa zic... e pe masura genelor mostenite :), Miremia m-a dat gata (care AMR?) cu pantofiorii Marei si cu poza cu palariuta...jos palaria, am vazut si Ivanelul cu finuta-verisoara, Dragos de Ale1212xa e asa hazliu iar parintii au fost niste miri superbi, Diana de Rox_y are niste oki de-ti vine sa-i papi, Daniel al lui Blue_flower e superb cand doarme cum a fost tinut in brate , Tudor de Tomaca o mare veselie, Yannis o dulceata cum sta el in fundulet concentrat nevoie mare , Lorena o scumpete cretofina iar Carmita o bela si-o rapitoare, Iezii Yasminei sunt tare dulci, Bobita lui Lorex e leita mami (tati si-o fi luat pusca??), pe Mariucasara n-ar trebui s-o nominalizez ca se plange de AMR si ea arata super, Ruxita foarte draguti copii ai, special am lasat-o la urma pe Mamidepuiuti pentru poza cu gasca vesela - tu si Raducu hliziti si Alexander parca zice: mai da' voi n-aveti servici? Asa era de concentrat si cu pumnisorii stransi. Sper ca n-am uitat pe nimeni, marturisesc ca n-am revazut toate albumele, doar ce am retinut ca n-am vazut... Nu stiu cum sa facem cu updatarea lor, sa se vada ca s-au adaugat poze.

Trimit sa nu pierd si revin.

_
Povestea unei .
Cresc

Merci Cristies .

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Cristies . Esti tu prea dragutza!

Elena Iulia . Sper sa treaca repede si la noi. Astept sa vina tati sa mergem sa luam cremita recomandata de Alexutza.

Mamica de Sara si Sebi

AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Nik0le, cred ca Lorex a adaugat motivul.
Oricum tu ai fost inspiratia.

Mamidepuiuti, da, am avut 7,5 la 4 luni dar si 70 de cm. Acum ca l-am vazut pe Yannis in funduletz mi-am amintit ca mi-a zis ca are torsul lung si trebuie sa-si intareasca bine muschii spatelui ca sa poata sa se ridice singur. Si el sta pe burta cand apuc eu sa ma machiez....

Sa va spun de rude? Au venit la ora 6,40 (de sunat au sunat la 6) si ma dor creierii... nu va reproduc decat o singura fraza: "Platiti cam mult la intretinere, ar trebui sa faceti economie!" Eeeeeeeeee.... ce ziceti? (Sa nu cumva sa credeti ca cineva ne ajuta cu platile... nuuuu!!!)

_
Povestea unei .
Cresc

Mai bine nu le mai raspunzi la telefon de acum inainte. Sau pregateste-ti motive de negasit acasa.

70 cm???? Pai e lung tare, noi avem doar 65.

Alexutza vroiam sa te intreb cum ai facut de statea Yannis asa la poza? Eu o pun pe Mara in fund (mai mult ta-su) Dar daca o apuc de manute ii cade corpul in fata (oare are logica ce spun?). Oricum mie Yannis mi se pare un copil precoce. pe amandoi.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

heeeiii a nu se intelege gresit

PANA LA 5 LUNI CAPUL PRECUM SI MAINILE SUNT PREA GRELE LA COPII PTR A STA IN FUND SI EXERCITA O PRESIUNE PREA MARE PE VERTEBRELE FRAGILE! TREBUIE ASTEPTAT MINIM PANA LA 5 LUNI, RECOMANDAT CHIAR 6 PTR A-I RIDICA IN FUND, PUNE INTRE PERNE ETC

In rest ei trebuie sa stea in pozitii care nu exercita presiunea pe coccis ci mai mult pe spate (culcat sau max la 45 de grade)
Yannis mai fac abdomene cu el gen eu il tin de manute si il ajut sa se ridice dar mi-a zis matusi-mea sa incetez, da nu e rau sa facem exercitii dar se invatza maimutza in fund si-mi fac d elucru ca dupa aia o sa ceara sa stea din ce in c emai mult in fund ca ii place perspectiva si eu nu o sa am voie sa il pun si uite asa imi aprind paie in cap aiurea

eu eram stresata ca la vizita de 3 luni mi-a strambat dr un pic din nas ca e cam slabutz la capitolu tinut capul si de aia il pun mult p burta si mai faceam ridicari de manute sa isi tina capul si uite asa a ajuns Yannis sa vrea in fund. Ptr poza l-am fixat bine la picioare, in funduletz si picioarele intr-o pozitie de echilibru gen triunghi cu baza in sus (la fund si l-am pus sa se tina de marginea patului si uite asa a stat ptr poza, daca nu il ridici prea sus (prea vertical) nu pica in fatza si daca ii asiguri echilibru la sezut e chiar stabil dar cu conditia sa se tina de ceva (pat , mami)

Multumim de aprecieri

Acu fug la dr, vaccin si vizita de 4 luni, va pup!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Vizionat pufuleti. Toti sunt niste frumosi. Sper sa nu se supere fetele care au lasat albumele publice ca le-am trecut pe privat. Cred ca e mai bine sa nu fie niciunul din albume publice.

Mamica de Sara si Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

am vazut ca s-a facut prezenta la albume pe contul privat si am depus si noi docomentele si de la botez si evolutia lui raul
si cu ocazia asta am mai vizionat si eu pozici si nu pot spune decat ca tare reusiti mai sunt pufuletii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Un exercitiu bun pentru intarirea muschilor spatelui e apasarea gropitelor de la baza coloanei vertebrale (nu stiu cum se numeste in termeni de specialitate). Daca apesi acolo el are tendinta sa se arcuiasca de spate antrenand muschii necesari pentru ridicatul in fund.

Dar pentru asta trebuie ca gaza sa stea pe burta... care la noi nu e cazul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

stie cineva un ortoped bun? as vrea sa merg la o evaluare cu gaza mea sa stau linistita mai bine sa o vada cineva cand inca e fragila decat mai tarziu cand nu se mai poate interveni decat chirurgical.
ce parere aveti despre sterilet? il recomandati?

Mergi la inceput

Lia ai PM. Ortoped nu stiu.
Steriletul e ok daca nu ai probleme cu colul (displazii), uterul, predispozitie la infectii si metroragii. Eu una nu imi pot pune serilet pentru ca am colul cicatricial, predispozitie la infectii vaginale (fac candidoza o data la 2 luni) si am si menstruatii abundente.
Cel mai bine intreaba medicul daca in cazul tau e ok.

Mamica de Sara si Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

mariucasara ai pm

Mergi la inceput