Pufuleti de ianuarie-februarie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui lia_2009

stie cineva un ortoped bun? as vrea sa merg la o evaluare cu gaza mea sa stau linistita mai bine sa o vada cineva cand inca e fragila decat mai tarziu cand nu se mai poate interveni decat chirurgical.
ce parere aveti despre sterilet? il recomandati?

Eu il duc pe Dani la Dna Doc Ciotlos, de la Grigore Marinescu, e in echipa lui Jianu. Il vede pe bebe de la 6 zile, noi am avut diagnostic de tal valg bilateral. E super. E de garda in fiecare joi de la 4 la 7. O gasesti usor asa.

de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

cristies, decenuela, cri_m, cris.d, andre_lina,rox_y, danyelana, ratzusca, myky791, plateea, lucia2000, blu_rain, xela, baly, alicredo, haircut, amiss, mitumac, evyme, onitza, iulenca, arwen, nikole () puneti si voi macar o poza cu pufuletii vostri pe contul comun pls.
Sper ca nu am scapat nicuna dintre fetele active. (daca s-a intamplat )

Si....roco, adina, lalitica (oare ce face david?), aylin, vikinga, gabriela77, sorinaf, linioara ce mai faceti fetelor? Intrati sa ne povestiti de pufii vostri.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

mariucasara ai pm

Acum si tu

Mamica de Sara si Sebi

AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Lia ortoped bun este Burnei. Il gasesti la Budimex, euroclinic si CMU parca.
Eu am dus-o pe Mara la dr Costel Vlad (am inteles ca face parte din echipa lui Burnei). Este sigur la CMU si la Victor Babes. Noi am mers la Babes pe motiv ca e aproape de noi + pretul consultatiei (100 ron). Vreau sa zic ca ne-a placut maxim de el.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Ne-am intors din parc unde am tras o mini-intalnire ad-hoc cu happyella, haircut si bineinteles, micutele Andreea si Maia! Haircut este o draguta si o mamica foarte grijulie, iar Maia este o frumusete mica! Am ezitat daca sa o abordez pe haircut sau nu, eram aproape sigura ca ea este, noroc cu happyella care mi-a dat curaj. Am avut ce sa discutam, amandoua avand probleme cu greutatea fetelor... Happyella din pacate nu are net zilele astea, sper sa se remedieze problema cat mai curand! Ma duc sa citesc din urma.

Mergi la inceput

Vazut pisicute scumpe de nikole si lia.

Deci si Irina il apreciaza pe Freddie.

_

AMR 9 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Ne-am intors din parc unde am tras o mini-intalnire ad-hoc cu happyella, haircut si bineinteles, micutele Andreea si Maia! Haircut este o draguta si o mamica foarte grijulie, iar Maia este o frumusete mica! Am ezitat daca sa o abordez pe haircut sau nu, eram aproape sigura ca ea este, noroc cu happyella care mi-a dat curaj. Am avut ce sa discutam, amandoua avand probleme cu greutatea fetelor... Happyella din pacate nu are net zilele astea, sper sa se remedieze problema cat mai curand! Ma duc sa citesc din urma.

Da, da, ne-am intalnit...
Ma tot uitam prin parc dupa fete si chiar azi cand am fost total aeriana din motiv de copil agitat de 2 zile s-a intamplat sa ne intalnim. Noroc cu ele ca au fost pe faza.
Sunt niste finute mamicile, iar fetitele, delicate ca niste domnisoare care se respecta. Numai Maia titirez in carut Promitem ca la urmatoarea intalnire sa remediem situatia
Am avut multe de vorbit, Nic0le, si dupa ce ne-am despartit tot imi mai veneau in minte lucruri pe care sa ti le spun...la urmatoarea intalnire..
Da-ti spun doar atat, parerea mea, incearca sa mergi la Stanciu macar sa te linistesti ca e totul in regula cu Irinuca. Daca zice de LP, faci oricum cum crezi tu ca e mai bine, nu te obliga sa-i dai. Dar macar ai parerea unui bun diagnostician sa fii linistitaNu te supara pe mine, asa as face eu

Maia a adormit dupa ce-am iesit din parc si-a dormit pana acasa, mai dormea daca nu trebuia sa urc eu urgent din motiv de pp

Acum am pasat-o la tati s-o plimbe, sa respir putin.

Am admirat pozici frumoase tare, Irina de Cataluta, Mara, Dragos de Ale1212xa, Irina de Nic0le, Alexandra de Lia, Raul, Iustin, Dragos de DandanaG, Florin... niste frumosi toti...simpatici tare de tot...

Imi fac si eu timp sa pun, n-am mai descarcat aparatele, dar promit ca cel tarziu maine prezint si eu cateva pozici

Oani, ce mai faceti?????Intreaba Maia de Lucas

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:

stie cineva un ortoped bun? as vrea sa merg la o evaluare cu gaza mea sa stau linistita mai bine sa o vada cineva cand inca e fragila decat mai tarziu cand nu se mai poate interveni decat chirurgical.
ce parere aveti despre sterilet? il recomandati?

Lia, noi mergem la dr. Thiery, lucreaza la Grigore Alexandrescu dar are cabinet particular unde e foarte ok. E cam scump, parerea mea, dar eu zic ca face treaba buna.

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Am revenit:

myky, sa va fie de bine vaccinul! Sper sa-i treaca puiului colicile si sa doarma mai bine noaptea. Iar tie sa-ti treaca migrenele alea urate...

mariucasara, imi pare rau de Sebi, bine ca nu-l deranjeaza. Sper sa-si faca repede efectul crema si sa-i treaca roseata.

lucia, bafta la examene!

cristies Nu se dezmint rudele tale... ce treaba or fi avut sa se uite la intretinerea ta?!

elena_iulia, nu te supara pe mine, dar nu e recomandat sa lasi bebelusul sa se uite la televizor la varsta asta, chiar daca postul este bebe tv...

micki, felicitari pt victoria cu examenele! Nu-i lasi lui Kiti niste laptic muls la frigi? Sau nu vrea bibe deloc?

plateea, of, sanatate multa! Tare preotul, are dreptate cu bbTo. Cu greutatea probabil asa e ritmul lui, creste mai lent, la cat de energic e nu cred sa fie vreo problema cu el (asta e placa pe care mi-o pun si eu zilnic ).

alexutzzza, multumesc pt explicatia ref la statul in fund, stiam ca nu e bine, dar nu mi-era clar de ce.

miremia, ai vazut ca m-am executat. Multumesc pt aprecieri, da, ii place teribil Irinei licuriciul Freddie.

haircut, ma duc sigur la Stanciu, o sa mai insist zilele astea cu telefoane pt programare.

Mergi la inceput

Daca tot sunt pe aici, ma apuc de capitol nou.

Mergi la inceput