Prietene la bine si la greu - 20
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
buna
m-am apucat de citit hoteste, adica de la coada la cap... sa vad pana pe unde ajung
Monis, Iuli e o bombonica, ce frumos a plecat el la plimbare. Pacat ca nu v-a placut concertul. Aseara ma gandeam la voi
Nua ma trecut pe la mami tau , dar m-am gandit la tine. Ma intrebam unde e casuta aia faina din poze, in tihna muntelui.
Lumi, Alexa Annabelle Denise e teribila. Are stofa de dansator... daca aveai alte plenuri cu ea... poate incerci sa te replieziMa bucur ca vine tati la voi. Asta e tare bine...
Andre, iti trimitem si noi un gand bun. Sper sa treaca febra Chiarei... Doamne, cred ca iti e tare greu. Te pupam de incurajare
Andre, nu te dam afara. inteleg perfect ce spui. e greu cu distanta asta... dar veti reusi sa va refaceti relatia... sa redevina ce a fost... sau chiar mai mult. Trebuie ca crezi asta. Chestia cu nu te descurci cu Fetita... pai... esti mama... esti panicata.... si eu as fi... si eu as lasa pe altii sa ia decizii decat sa iau eu cat sunt speriata. sper ca au functionat.
RamoC, si tati de Domi tot in august vine? Pai eu daja numar zileamr 73 zile.
shtephy, uff!! ce rau imi pare de manuta. Ne rugam sa fie bine
Lyly, pe noi ne-a apucat criza de dintoci la munte ( va povestesc eu) si sa stii ca tot nu regret. I-a priit foarte bine aerul de munte. Eu as pleca impuscata. Cat despre diversificare... eu am facut o mare pauza cu nunta si muntele... si nu cred sa fie vreo problema... Singura problema e ca piciul meu e certat acum cu lingurita... dar nu-i bai.
Ancutzule sa fiti fericiti
sarbatoritilor
beeeei... deci in ritmul asta eu abia citesc ce scrieti voi acu'... de recuperat... ioc!... ce sa mai spun ca nu apuc sa aleg 2-3 pozici sa le pun pe picassa
Alexa, pupam samburica miscacioasa. citim cu interes vestile despre voi
no... pai mai bine trimit si revin... ca asa.... nici maine nu mai termin
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shtephy/shtephy.jpg)
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Stephy La tine cand va fi interventia? Ca sa stim sa agitam. (scuze daca ai zis ziua). Buni nu stim ce are la picior, i s-a umflat o glezna fara sa se fi lovit si zice ca durerea e ca de ruptura, dar la medic nu merge, ca sigur i-l taie (asa zice ea). Sta cu comprese cu bitter suedez si parca functioneaza. ![]() Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
Maine merg la spital draga mea.
![](pupic.gif)
E super ca functioneaza compresele la piciorul bunicii ,o fi vreo inflamatie poate.
Sanatate tuturor!
Alexuta ce fain ca misca des samburica
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Alinus lasa stresul ca stii bine ca e timp pentru toate,da? Se mai odihneste si el o vreme si apoi vezi tu cum o ia din loc
![](olala.gif)
![](pupic.gif)
Lidiuta sanatate ,sper sa termini o data cu durerile de gat si piept !Va iesi cu siguranta soarele pe strada ta!
![](pupic.gif)
Dankutza cum mai sunt ai tai?
![](pupic.gif)
Cristinica imi place ca ai un mancacios acolo ,noi cred ca o sa ne alaturam mofturosilor.Iti intind o mana sa scoti si picioarele din butoi ,ce zici?
![](pupic.gif)
Monis ,Licurici ,Many
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Lavi ce urasc eu situatiile de genul asta
![](drac.gif)
![](pupic.gif)
Ancutza sunt destul de optimista si linistita.Trebuie sa fie bine.Mi-e gandul doar la pici ca nu stiu daca va mai suge de la matusi-sa,e baiat mare de acum.Am lapte in congelator ,sper macar pe ala sa il bea din pahar .I-am mai lasat cand am fost plecata laptic muls dar mama zicea ca uneori il scuipa.Om vedea ,dar va fi bine cu siguranta
![](pupic.gif)
Of ,Diana, iti multumesc din suflet.M-ai linistit teribil.Ma gandeam ca daca-i anestezic prin vena si nu gaz, sta mai mult in corp .
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mai ,dar tu esti pusa serios pe croitoreala ,bravo ,abia astept pozici noi.
![](pupic.gif)
_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/shtephy/shtephy.jpg)
shtephy spune:
Cuscri si la noi e vremea urata ,s-a innorat rau si mi-e teama sa ies .
Ionela suntem toate aici ,alaturi de tine.73 de zile zboara repede ,ai vazut ca acum e dimineata si imediat seara.Am vazut io vreo 2 pozici cu o nasica tanara si frumoasa si un baiat mareeee si dulce ,dar mai vreau poze
_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_
![](images/user_woman.png)
laviniablaga spune:
Mda...fetili...ne mutam...a venit sotul val vartej...acasa...iarasi o sa fiu busy, dar ... mai bine asa....vreau sa merg la mine acasa, sa las vasele nespalate o zi intreaga fara sa ma frece nimeni la cap si fara sa se uite cineva urat la mine...vreau sa stau in pat si sa lenevesc cu laptopul in brate...vreau eu cam multe...
Pe cuvant ca daca stiam in ce familie intru, cu toata dragostea pentru sotul meu...ma lasam pagubasa...si mai bine nasteam copilul fara sa fiu casatorita!!!
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Ionela Multumesc, tare tare bine mi-a picat ce ai scris, pentru ca evident ma simteam foarte vinovata ca nu am stiut sa reactionez. Stephy Maine sunt cu gandul la tine, strang tare pumnii si am mare incredere ca s-a terminat cosmarul tau. Pot oare considera ca mergem spre bine daca pana la ora asta nu a facut febra? Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
citat din mesajul lui mariaandreai Ne-a prescris calciu gluconic 10 fiole, dupa care pauza 20 de zile si control, sa vedem ce facem dupa. Totul ok, dar vad pe cutia si prospectul calciului ca e injectabil ![]() ![]() ![]() |
Si noua ne-a dat 10 fiole pe luna, de vreo 3 ori pana acum. I le-am dat intr-o seringa combinate cu un pic de Gripe water. Altfel, le scuipa. M-am dus la control si mi-a zis sa-i dau 10 fiole. I-am dat in luna 2 si 3 si in luna 5, deci 3 cure. Motivul? Nu stiu! probabil ca i s-a parut ei ceva.
![](chatterbox.gif)
![](buggy.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ionelamaria/ionelamaria.jpg)
ionelamaria spune:
Lavi, tare rau imi pare ca nu va e bine. Nu te ajuta cu nimic sa spun ca nu ati gresit voi, stii deja asta. Sper sa reusesti sa depasesti greutatile. Nu am citit ce ai patit zilele trecute... poate reusesc sa recuperez.
si nu spune ca mai bine ramaneai necasatorita. Nici eu nu sunt innebunita dupa familia sotului... ba chiar ma lipsesc bucuroasa de toti ai lui... dar m-as mai marita de vreo 10 ori cu el... ca doar nu ma marit cu ma-sa. Nu i-a ales el... si vrei, nu vrei, sunt ai lui si ii iubeste... atat timp cat intre tine si Rares si restul familiei lui va alege pe voi... nu regreta o clipa ... nu cred ca v-ati casatorit pentru Rares... eu cred ca va iubiti. NU UITA ASTA!
Mami fericita de
![](copilas.gif)
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Azi a facut 40,5, iar am fost terminata, fizic, psihic, in viata mea nu mi-a fost atat de rau, nu mai pot s-o vad asa. A trebuit obligatoriu sa calculez salariile oamenilor, altfel vreo 50 de oameni nu-si primeau banii si nu puteam face asta si o auzeam cum scanceste, dar nu mai puteam s-o tin in brate s-o simt cum arde fiecare particica din corpul ala mic. Cine stie ce noapte ne asteapta, dar sper sa se termine. Multumesc de grija |
pupam micuta Chiara sa se faca bine cat mai repede.
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](buggy.gif)
![](bebic.gif)
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">
![](bebe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mami_p_ilinca/mami_p_ilinca.jpg)
mami.ilinca spune:
Salutare mamici,
Va invit la o cafeluta sa avem energie pana diseara!
Multumim pentru raspunsuri,o sa-i luam un patut pliant si ne vom descurca sunt sigura.
Cu mancarea sunt cam ,nu prea ma incanta ideea de borcanele,chiar daca scrie ca sunt bio ,eu tot nu pricep cum raman proaspete atata timp(asta dc nu contin cine stie ce bazaconii) si in plus la unele componente scrie ca sunt "in conformitate cu legislatia in vigoare" ,ceea ce sincer nu imi inspira prea multa incredere
.Pe de alta parte dc papa 1-2 borcanele pe zi nu cred ca s-ar intampla nimic totusi...si uite asa,habar n-am ce sa aleg..
Shtephy: sanatate multa si Doamne Ajuta sa scapi de probleme!
Lylyana:si eu zic sa mergeti la munte ,dar vezi ca si eu aceleasi dileme le am,mai mult nu stiu ce sa zic!
Maria:mi s-a facut pielea de gaina cand am citi prin ceati trecut...Doamne ajuta sa nu fie nimic adevarat din ceea ce banuiesc doctorii si sa ai o fetita sanatoasa,sanatoasa sanatoasa!
Ancutza Bro:La multi ani pentru toti 3,ce frumos!
Dankutza: sincer si mie mi se pare ca mersul la babyexpo e inutil ...plus 10 lei intrarea.Si noi am luat pampersi de la Pufies si mi-au placut,un lapte de corp de la Hipp,cu ulei de migdale si parfum(asta am vazut abia acasa
) si o umbreluta de soare f faina.
Parintii tai si-au revenit?
Alinus25: succes la vaccin,sa fie fara urmari,gen febra,agitatie etc!Ce frumos ,puiul tau spune mama....eu visez la acest moment! Si noi suntem fani etichete dar si fani chiuveta de la baie,robineti etc,ii place balaceala !
Cristinica: pentru "cinstita"imi facea ff bine Urinal,e pe baza de macese si multa apa! Sanatate multa,tare e nesuferita boala asta,cand ti-e lumea mai draga hop si ea
!
Apropos de paine,eu am facut de cateva ori dar avem masinuta speciala pt asta cu retete incluse,iese tare buna,dar am zis pas...toata casa lua proportii
!
Lavinia:ce situatie delicata...poate era mai bine sa-ti asculti instinctul si sa nu va mutati acolo! Rabdare multa si sa ai grija de baietii tai (tati si Rares)ei sunt cei mai importanti!
Many bany:Felicitari iepurasului pt dintoc!
Diana :bravo lui Teo,a dat de papa bun!Sa vezi ce mult iti va place tie,Diana,dc pui putina scortisoara in mar... Vroiam sa te intreb cum mai merge "colaborarea" cu dl Montignac?
La multe lunite tuturor bebeilor sarbatoriti azi!
Sanatate multu celor bolnaviori!
va
Ilinca ,buburuza noastra 14.11.2009
:)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RamonaCopot/RamonaCopot.jpg)
RamonaCopot spune:
salutare, am citit tot si m-am intristat de situatia Laviniei, pt ca seamana tare mult cu ce traiesc eu de un an jumate de cand ne-am mutat cu soacra, pe motiv ca e ssingura si batrana s i bolnava si ajung a ma imbolnavesc eu in ritmul asta. E adevarat ca noi stateam la chirie, dar cheltuielile cu chirie cu tot erau mai mici decat aici la ma-sa unde nu platim chirie dar ne indoaie restul cheltuielilor si ... Lavi ma bucur din suflet ca va mutati, sperr si eu sa scapam cat mai curand dde soacra (intr-un fel sau altul
).
Si mi-am adus aminte ce vroiam sa va zic:
pe 18 iulie vine tati stefi acasa, deci e mai repede de august
Ione, nu stiu cat e AMR, da dupa ce hranesc copilul ma apuc de numarat!
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi