Prietene la bine si la greu - 20
Raspunsuri - Pagina 19
Lidia74 spune:
CRISTINICA uite reteta de paine. Eu de mult nu mai mananc paine din comert. De cand am dat de gustul painii facute in casa am inteles ce ne vand de fapt comerciantii pe post de paine. Eu am facut paine si LA aparat dar acum am renuntat la el (e pe undeva in dulap) si fac la cuptorul de la aragaz ca imi place mai mult. Poti sa jonglezi cu tipurile de faina si nu e nevoie sa o lasi la dospIt atat cat scrie in reteta de pe site. Daca ai nelamuriri scrie-mi pe PM.
www.culinar.ro/forum/continut/Produse-de-Panificatie/14201/Paine-artizanala/" target="_blank">http://www.culinar.ro/forum/continut/Produse-de-Panificatie/14201/Paine-artizanala/
LAVINIA ma bucur ca va mutati.Spor la treaba....o sa ai nevoie .
DIANA da tu stii sa faci si saci de dormit?
crissa13 spune:
Buna ziua,
La multe lunite sarbatoritilor de ieri si de azi!!!
Chiar vroiam sa o intreb pe Lavi daca nu se pot muta inapoi la ei acasa, dar am vazut ca asta e si decizia lor.Ma bucur ca au luat dicezia asta pt ca nicaieri nu e ca la tine acasa. Un si sa iasa din butoi si sa ne incante cu cafelele ei de dimineata. Si asa cum a spus si Ionela te-ai casatorit cu sotul tau nu cu familia lui.
Eu iar sunt fara chef sa scriu, fara vreun motiv anume, dar stateam cu sufletul la gura si cu mana pe f5 cand mai aveam putin timp sa vad cum se simte Chiara. Sper sa isi revina cat mai rewpede si ca mami Andre sa o lasa mai moale, sa ii lase si pe cei din jur sa aiba grija de ea.
Ii trimit si lui Stephy un pt a trece usoar peste interventia de maine.Sa dea DD sa inceapa mana sa isi dea drumul sa nu te mai chinui cu ea.
Ce ma bucur sa vad vesti noi de la Alexa Sper sa scrie mai des si pe la noi.
Ionela si RamoC sa treaca repede cele 73 de zile ramase pana in august sa va reintregiti familiile.
Diana in sfarsit a sosit si babycookul tau, ma bucur ca papa Teo. Foarte frumosi copii ai!!
Many felicitari pt dintisor!
Am vazut filmultele cu bebei activi , foarte dulci.
Ancutza multi ani impreuna fericiti sa va iubiti toata viata!!
Noi am fost ieri sa consultam alt dr in privinta diversificarii pt ca incep sa ma panichez ca nu mai e mult si trebuie sa incepem si noi si cand a auzit dr ca nu am inceput deja pt ca ea recomanda sa se inceapa de la 4 luni i s-a parut cam ciudat si ne-a recomandat sa incepem cat mai repede. Am realizat ca tot ce mi-a spus ea eu deja stiu de la voi si cu ocazia asta vreau sa va multumesc ca existati.Mi-am dat seama ca desi imi e putina teama de marea D sunt mai pregatita decat credeam. O sa mergem pe schema pediatrului initial care ne-a recomandat sa incepem de la 6 luni pe care o sa o updatez eu dupa cum ni se potriveste noua.
trimit pt incepe sa se trezeaca popandaul meu. revin mai pe seara.
Va pup.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
cristina_boc spune:
Salutare salutare,
Scot si eu capul din butoias, unde stau, cred, fara motiv. Poate vremea asta urata. Vin cu o feliuta de tort: (http://picasaweb.google.com/c.borostean/IUNIE#5478446420023537138).
La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi.
Am vazut in ultimele zile fulgusori foarte activi. Noi suntem ceva mai lenesi. Nici pe burtica nu-i mai place. Decat sa se intinda dupa cate o jucarie, mai bine isi baga nasul in patura si maraie.
Trimit cate un pentru fulgusorii bolnaviori. Sa va faceti bine. Andrei are viermisori. Ieri am facut tratament. Sper sa fie OK.
pentru mamicile incercate de diferite greutati. Ma mai ragasesc si eu uneori in postarile voastre.
Diana, si pe mine m-ar interesa cum ai facut sacul de dormit. I-as face si eu unul lui ANdrei, chiar ma gandeam la asta. Se foieste foarte mult si stau toata noaptea sa il invelesc. Am un bumbacel frumos, din care i-am facut cearceafuri si as face din el sacul.
Azi am papat si noi cateva lingurite de mar blenduit. Se pare ca ii place.
S-a trezit banditelul. Poate iesim un pic pe afara.
(http://picasaweb.google.com/c.borostean/IUNIE#5478446420023537138)
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
dankutza spune:
Stephy sunt mandra de mine ca am reusit sa-i scot pe amandoi din casa. Au fost cu noi la Babyexpo. S-au mai linisit un pic pt ca si-au pus alarama la usa. De altfel si eu mi-am pus alarma. Are si optiunea home si o pun noaptea. Adica, daca imi umbla cineva la usa, tipa alarma. Doar "ochiul" nu e in functiune. Pot s-o pun pe away, cand nu suntem acasa si se activeaza si "ochiul". Dar cum am un highlander sclerozat de vreo 93 de ani, acasa, nu pot pune alarma cand plec de acasa.
Cu mama nu e lamurita treaba. Inca supureaza niste zeama. Cred ca pana la urm ajunge din nou la operatie. Nici nu stiu ce sa mai spun.
Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami.ilinca Dankutza: sincer si mie mi se pare ca mersul la babyexpo e inutil ...plus 10 lei intrarea.Si noi am luat pampersi de la Pufies si mi-au placut,un lapte de corp de la Hipp,cu ulei de migdale si parfum(asta am vazut abia acasa) si o umbreluta de soare f faina. Parintii tai si-au revenit? |
Si mi-eu placut Pufies. Mi se par faini si au si design misto. Cel putin ce am avut eu, e cu roz si lila, exact pt fete. Poate o fi si pt baieti separat.
Mi-as fi luat si eu umbreluta, dar nu am avazut fara mecanism de prindere din fier si nu din plastic.
Pe noi ne-a bagat cineva la BE. Ne-a dat niste chestii de xpozant si am intrat asa.
Am primit si eu mostra de lapte de corp de la Hipp, si nu m-a impresionat. Din ce am incercat, tot mai mult imi place cel de la Bubchen.
Referitor la parintii mei, tocmai am scris despre ei lui stephy.
Poze noi cu Pinky de la 5 luni (nascuta in 09.12.09)
Botezul Cezarei - poze
www.youtube.com/watch?v=QuT8Cn9C5jg " target="_blank">Botezul Cezarei - filmulet
raluci_b spune:
LAVIIIII - treci www.youtube.com/watch?v=3IeKLJIp8rk" target="_blank">acasa
LA MULTI ANI FULGUSORI Ancuta sa va iubiti mult toata viata
Nu am timp mult, vreau doar sa felicit pe Vladutz pt dintzoc, la noi ioc
Shtephy
Andre - esti o mama minunata o sotie iubitoare si o fiica protectoare
va pup pe toate si va imbratisez
Raluca, mamica de Remus Andrei(8 nov '09)
Poze BUBU
asa creste Bubu
ionelamaria spune:
mariaandreai, citeam despe problemele voastre. Imi pare rau ca treceti prin asa stres. Sper din suflet sa fie doar banuieli aiurea si a nu se confirme nimic
Si Mihnea e terminat dupa etichete. I-a luat cadou de 1 iunie o omida numaratoare( foarte simpatica) dar... din cele n functii ale omidutei colorate interesante au fost mai intai....ETICHETELE.
Lumi, cu Diversificarea merge... spre deloc. Am facut pauza nevoita zilele trecute... si acum.. ne luptam cu mare foc . Ieri a refuzat si marul ras, si marul cu cereale ( nu ca ma incanta ideea de combinatie... dar am verificat daca e acru marul sau nu il vrea si gata... nu il vrea) ... a refuzar si piure de legume... si supa ... asa ca ieri am lasat asa... Azi a inghitit cu chinuri ( din parteamea)50ml de mar fiert... la sfarsitul mesei... eram numai mar si pe fata si in par... ca sufla in lingurita si sufla cu gurita plina...Oricum... nu ma impacientez... va manca el...
Cred ca nu-i place lingurita ( mai exact - nu-i plac linguritele) Cu toate astea... daca ii dau marul intreg ( curatat) sau para intreaga ( curatata) nici nu am vie sa ma mai apropii de ele... plange cu lacrimi daca le scapa si 2 secunde. Habar n-am ce sa cred...
RamoC, nu ma supar ca amr-ul vostru e mai mic... noi ne-am mai vazut intre timp... deci... pe buna-dreptate e asa
Dankutza, sper ca alarma sa nu trebuiasca sa se declanseze niciodata nici la voi nici la parinti.
am pus pozici de la nunta, caut sa pun si de la munte
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
DianaR spune:
Mami ilinca, mi-a placut mie marul si fara scortisoara! Monti merge si nu merge, eu ma tin cat pot, mai scap si eu, ma ling un piure de la Teo, mai bag o bombonica de cioco (asta rar de tot). Vreo 2 saptamani am batut pasul pe loc si acum in 2 zile s-au dus 1,5 kg . Ce am observat e ca zilele astea 2 n-am mancat seara decat lapte degresat sau iaurt tot asa asa ca incerc sa continui asa. Am am aproape 9 kg de dat jos.
Ei Lidia, pai ce nu stiu eu sa fac? No acum la modul serios, am luat sacul vechi si l-am folosit drept model, daca ar trebui sa ma apuc sa fac unul fara sa am habar cum arata mi-ar fi tare greu. L-am facut mai lat si mai lung si gata sacul. Cristina tot material de cearsaf am folosit si eu, se lucreaza tare fain. Sus e ca un maieut iar jos e un dreptunghi mare cusut incretit de maieutul de sus. Eu l-am facut cu 2 fete plus captusala f subtire le-am pus una peste alta, le-am cusut pe dos (inclusiv fermoarul) si apoi am intors pe fata prin partea de jos. am inchis jos si am cusut bretelele de la maieu, am cusut o protectie pe dos pentru fermoar si gata. O sa pun poze cand ii gata si asta al doilea.
Lavi bine ca va mutati!
Ramona, Ionela, sa treaca repede repede AMR-ul asta...
I-am facut morcov cu brocolli, a mancat un picut (cu indulgenta 30 de ml) dar macar a mancat ceva. Fata de zilele trecute...
Pupilici la toata lumea!
Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete
Andrecluj spune:
Maria Tu cautai pediatru bun la Timisoara? Ca am cules niste informatii, trimite-mi Pm te rog. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
Lumi_Richard spune:
Ei,dupa cum v-am promis,am filmat-o pe pisicioasa mea batatnd din palme! Acum s-a intrecut pe ea insasi,nu numai ca a `dansat`,dar a si `cantat`
Deci www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Happy baby
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi