Prietene la bine si la greu - 20
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
cristinica09 spune:
Ziua buna!
Astazi facem si noi 6 lunite deci facem cinste cu tot ce doriti.
Si zicem si noi sarbatoritilor de ieri si de azi.
Vazut MATEIUT,ANNABELLE SI BUBU scumpici foc.
Si vazut si copii de mami DINA tare reusiti,plus costumas de iepuras de mami talentata.
Am papat si noi dimineata suc de morcov+avocado,banana si caisa.Papat 80 ml.Apoi la 15 min 60 ml LP.Sapt. viitoare mergem si noi la vaccin de 6 luni sa vedem ce greutate si inaltime mai avem ca parem slabuti si tare lungi.
Cu "cinstita" sunt mai bine astazi...LAURICI,am luat Nolicin 2 pastile pe zi.
ANDRE sper sa citesc ceva vesti bune despre starea CHIAREI...prin ce treceti si voi cu febra asta mare...
Merg sa mai citesc ceva din urma si poate mai revin.fete dragi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
laviniablaga spune:
Fetelor, sunt foarte suparata!
Simt nevoia sa ma descarc, desi sunt problemele mele personale si probabil ca nu intereseaza pe nimeni, dar nu mai rezist...si am tras o tura de plans pe aici prin casa....
V-am spus ca in ianuarie a murit bunicul sotului meu, bunicul din partea tatalui...tatal sotului meu a murit in urma cu 6 ani!
De atunci, pentru a nu ii fi greu bunicii sale, care a ramas singura la 80 de ani, ne-am mutat cu ea, impotriva vointei mele...dar pentru ca totul sa fie bine si toata lumea multumita am acceptat.Desi aveam un apartament cu tot confortul, am ajuns sa stam la casa cu batranica...unde e bine, dar nu e asa cum m-am obisnuit eu. Toate bune si frumoase, insa cheltuielile la casa sunt groaznic de mari...toata iarna am platit la gaz cate 500-600 ron pe luna, la curent cate 200 ron, telefoane + internet+apa+canalizare+gunoi...inca vreo 200. In concluzie, cheltuielile noastre ajungeau cam la 1000 ron pe luna, doar cele cu intretinerea, asta in conditiile in care la bloc, plateam mult mai putin..cam la jumatate suma...
Bunica sotului meu, mai are o fiica, casatorita...care locuieste pe aceeasi strada cu batrana...dar care, din ianuarie de cand a murit tatal ei...nu a catadicsit sa intre in curtea asta.
Cu toate ca locuieste cu noi, si ca ne ocupam de ea...si o ingrijim, si o ducem peste tot, si ii facem cumparaturile, ii gatim, bunica sotului este foarte apropiata de fiica ei, ceea ce e normal, si tot ceea ce discuta cu noi, ii raporteaza ei.
Dupa cum stiti, luna trecuta a fost cam plina de cheltuieli pentru noi, si am indraznit sa participe si ea la cheltuielile casei cu ceva pentru ca noi ajunseseram la fundul sacului...mai pe scurt i-am zis sa ne dea bani sa platim gazul...pe care mai mult ea il consuma...fiindca are o soba de teracota pe gaz si zilnic ii da drumul, chiar si acum, fiindca ii e frig...
Pentru indrazneala noastra tocmai s-a infiintat fii-sa la noi si mi-a facut un scandal cat casa, ca ne batem joc de o batrana singura si amarata...
Noi, care ne ocupam de ea, ne batem joc de batrana, insa fiica-sa i-a luat buletin, carnet de sanatate, ii ia pensia si toate cele si ii da cate 10 lei pe saptamana pentru paine...deci...nu mai zic nimic...dar ma simt lovita rau de tot...abia imi revenisem si mai primesc cate o palma
cristinica09 spune:
LUMI astazi parca nu mai sunt asa cu totul in butoi...cred ca mi-au ramas doar picioarele
sper sa reusesc sa ma debarasez de tot de el.
STEPHY,mai da'prin ce treci si tu ca mana,saracuta...mami incercata
LAURICI cum ai facut inghetata?
MARIA in pare rau ca treceti si voi prin griji mari dar cred ca pana la urma va fi totul binesi sigur vei veni cu vesti bune.
Vroiam sa va intreb daca voi faceti paine de casa si daca aveti o reteta buna.Ce e drept mie imi place cea din comert ca-i pufoasa si proaspata mereu,da' e si plina de aditivi,asa ca ma gandeam sa ma apuc sa fac paine de casa...Am vazut la mine la Angst,faina neagra...
Deci o reteta de painica buna si pufoasa incercata de voi??
Merg sa ma pregatesc de iesit la o gura de poluare din Dr.taberei cu banditel cu tot. fetele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
vai Lavi da' ce situatie nasoala si la voi...poti sa-i spui frumos "doamnei" ca sa vina ea sa aiba grija de batrana ca voi va mutati inapoi la bloc pt ca nu va mai permiteti sa locuiti aici...si sa-i faca ea de mancare, cumparaturi, sa o ingrijeasca, sa vada cum e sa "iti bati joc" de cineva...brrr...mi s-a facut parul maciuca ...sotul tau ce zice? adica cineva trebuie sa ii intoarca vorba femeii ca doar nu o sa plecati capul in fata ei ca o sa isi spuna ca uite, a avut dreptate
e asa complicata situatia incat sa nu puteti pleca de acolo?
pupam mamica suparata (eu stiu foarte bine ce inseamna "vorbele" astea in familie...le urasc)
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Am bagat si eu nasul ca sa urez la cat mai multe lunite sarbatoritilor Sabina, Amalia, Eduard si Mihai dar sa-i urez si Ancutzei multi ani de casnicie, o casnicie calma si frumoasa si la 80 de ani sa va iubiti la fel de mult
Eu iar sunt pe fuga, am reusit sa fac cam jumate din treaba, dar este musai sa ma laud. Avem un dinte
, dreapta jos. Au fost 2 zile cumplite, daca nu dormea maraia sau plangea, acum sa vedem cat de repede iese pereche.
Trimit si eu multi catre fulgusorii bolnaviori si imbratisez mamicile lor, dar pup si pe toti ceilalti fara exceptie.
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ancutza_Bro/Ancutza_Bro.jpg)
Ancutza_Bro spune:
o luasem cu cititul de la coada la cap si m-am izbit de mesajul Laviniei...vroiam sa va multumesc la toate pt urari si sa va spun ca va doresc si voua asemenea...mai vroiam sa-i spun lui Cuscri ca speram sa nu fie nevoie de inca o interventie la manuta dar vad ca nu se poate, macar de o faci si pe asta si scapi odata de chin...uuooofff mamicuta chinuita
mai vroiam sa-i spun lui Andre ca-i doresc multa rabdare si multa putere sa treaca peste zilele astea urate cu febra ale micutei Chiara si ca o astept cu vesti bune legate de starea de sanatate a printesei
ies la plimbare ca am prins in sfarsit o zi mai calduroasa...mi-am adus aminte ca ii spusesem Licuriciului ca eu ii dau Sabinei si body maieu pe sub tricouas dar nu cred ca e relevant pt ca la noi e aer rece de munte chiar daca sunt 23-24 de grade
fug...pupici to everybody in the casa mare
_
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
Ancutza_Bro spune:
felicitari Vladutde Many pt primul dintisor
_
Fulgusorul meu iubit
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Neatza mai pe la pranz!
Coque, albumina nu-i alergena, e drept ca se gaseste in albus dar este componenta principala a proteinelor din ser si din laptele de mama cum bine zice Alexa.
Monis, nu stiu ce sa-ti raspund la intrebarea ta si nici timp sa scobesc pe net nu am. Presupun ca se recomanda la inceput carnita doar 4-5 zile de saptamana sa dea timp organismului si rinichilor sa se obisnuiasca cu proteina concentrata si in viitor cand introduci si oul sa poti da ou in zilele cand nu dai carne. Asta ii parerea mea profana nedocumentata, inca nu-mi bat capul la cat mananca fiica-mea...
Stephy, tin pumnii pentru maine. Da un muls la vreo ora doua de la anestezie ar fi suficient, iti va administra un anestezic cu durata scurta de actiune, la o ora de la interventie nu mai gasesti nici urma de el in sange. Arunci laptele muls atunci si apoi gata ai scapat.
Lavinia, groaznic. Musai sa pui piciorul in prag si sa aveti o conversatie acolo tu, sotul, batrana si "duamna" ca nu te mai poti chinui asa!
Ancutza bine ai reaparut chiar ma intrebam pe unde umbli.
Andre pupam Chiara racitura si mamica perfecta!
Monis, Lumi felicitari pentru micii umblareti. Monis asteptam si filmuletul.
Multumim de aprecierile vis a vis de poze si filmulete. Intre timp am mai mesterit ceva, un sac de dormit pentru Teo cu printese disney si acu e in lucru inca unul cu tweety. Is tare mandra de ala primul a iesit fff bine, sa vedem si al doilea.Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaR/DianaR.jpg)
DianaR spune:
Many felicitari lui Vlad pentru dintisor! Chiar ma intrebam pe unde umblati.
Ah, am uitat sa spun de beibicuc. A sosit ieri si azi l-am testat. I-am facut un mar la aburi a iesit super fain, spumos, bine macinat si a papat si fata mea. Bine cu cantecele, jucarii, strambaturi dar a mancat 2/3 din tot marul ceea ce pentru ea este absolut enorm. Constat ca ei ii place piureul fin de tot, cum dadea de cea mai mica bucatica scuipa afara dupa ce-si facea greata desigur. Daca nu erau bucatele inghitea frumos ce avea in gurita. Deci copilul meu spre deosebire de Dragos de Alinus prefera piureul fin fin. Traisca beibicucul!
Incerc si legumele, poate poate....
Alinus si Teo ii destul de comoda. Sta pe burta dar cam atat, nu se rostogoleste decat ocazional, nu se ridica in 4 labe, nu sta fantastic in fundulet, dar macar se redreseaza f bine cand se apleaca in fata, uneori de jos de tot. Cred ca daca si-ar bate capul ar putea si sa se ridice de pe burta pe fundulet, dar pur si simplu n-o pasioneaza.
Buun s-a facut liniste in dormitor merg sa mai cos.
Pupici!Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
Ancutza_Bro spune:
Diana sa ne pui si poze cand e gata lucrul ca sa vedem si noi maiestrie
edit: de bine ce ma pregateam de iesit s-a innourat afara iar fii'mea a adormit bustean
_
Fulgusorul meu iubit