Prietene la bine si la greu - 20
Raspunsuri - Pagina 13
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RamonaCopot Shtephy si de tine imi era tare dor. Imi pare nespus de rau ca manuta ta s-a lipit acolo ca nu isi mai da drumul singura. Eu am tot sperat sa isi dea drumul fara alte inetrventii. Auzi, dar dupa aceea iara ti-o pune in ghips?? Ramona , dependenta de dragostea barbatilor din viata mea: DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi |
Nuuu ,adica nu cred.Pai depunerile alea s-au format tocmai pt ca a stat imobilizata ,asa ca n-are cum sa o imobilizeze iara.Osul e bine mersi la locul lui.
_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_
shtephy spune:
Asaaa,mai imi amintesc cate ceva.
Lylyana eu nu as sta pe ganduri ,as duce copilul la aer curat.Poti sa te cari si cu fructe dupa tine ,borcanele etc dar poti face si pauza .Are timp sa pape .Iar o gura de aer proaspat ii va prinde foarte bine.Si tati are timp el la voi acasa sa se odihneasca (sa nu ma zici)
Dana.n si eu mi-am pus portita aratata de Monis la scari in Sinaia.E foarte utila.
Licurici trebuie sa treaca criza asta .Sa speram ca repede.
Ramo nasol cu dintii si cu banii .Si mie mi s-a mai cariat o masea .
Cuscri sa scapi repede si usor de stomatolog
_
Poze cu Strumfici
_
monica_80 spune:
Andre, off...tinem pumnii sa se faca bine micuta, un gand bun si multi pupici!
Maria, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta. e groaznic ca mama sa treci prin astea. dar tu esti o femeie puternica si vei lupta ca puiul tau sa fie bine.
monis imi pare rau ca te-a dazamagit concertul, meritai sa-ti incarci bateriile.
de scump Maria 13.12.2009
pozici
monica_80 spune:
shtephy tu chiar o tragi rau de tot...tinem pumnii si transmitem un gand pozitiv de incurajare. mamica incercata
de scump Maria 13.12.2009
pozici
shtephy spune:
citat din mesajul lui monica_80 shtephy tu chiar o tragi rau de tot...tinem pumnii si transmitem un gand pozitiv de incurajare. mamica incercata de scump Maria 13.12.2009 pozici |
multumesc
_
Poze cu Strumfici
_
Andrecluj spune:
Stephy, Monica Multumesc mult. In seara asta am mers pe mana lui tati, ieri pe a lui buni, deci sunt o mama varza. Mai, eu eram un om atat de puternic, ce naiba s-a intamplat? E batranetea? Maternitatea? Cand ma vaitam cuiva intrebarea inevitabila era "adica vrei sa spui ca tu ai probleme?".Tati a decis sa ia o pauza de impachetari si cartofi si sa-i dea cortizon recomandat de medicul lui, despre care spune ca i-a crescut baietii in mod exemplar. Mie mi-a fost frica de decizia asta, dar cum sunt varza, l-am lasat pe el, deocamdata a scazut febra la 38,9. Mai vedem la noapte. Parca vad ca maine poimaine va cer solutii pentru hemoroizi, ca de 3 nopti stau in sezut ca nu cumva sa adorm si sa nu observ cand sare febra. Am avut grija sa ii spun la buni si azi ca e foarte utila, cu toate ca nu poate sta pe un picior. Dar e a naibii de greu si mi-e teama de momentul in care se umple de tot. Grija de buni, incerc sa refac o poveste de iubire de care nu am grija de un an jumatate si asta mi se pare partea cea mai grea, serviciu, casa, gatit, cumparaturi ... auziti, de ma mai vait saptamana asta sa ma dati afara, da? Multumesc inca o data Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa
miany75 spune:
citat din mesajul lui Andrecluj esti o scumpa. i-am pus si noi cartofi, nu razuiti, ci felii, dar incerc si razuiti. Azi a facut 40,5, iar am fost terminata, fizic, psihic, in viata mea nu mi-a fost atat de rau, nu mai pot s-o vad asa. A trebuit obligatoriu sa calculez salariile oamenilor, altfel vreo 50 de oameni nu-si primeau banii si nu puteam face asta si o auzeam cum scanceste, dar nu mai puteam s-o tin in brate s-o simt cum arde fiecare particica din corpul ala mic. Cine stie ce noapte ne asteapta, dar sper sa se termine. Multumesc de grija Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau...noi am tras-o cu febra doar 2 zile si imi venea sa mor si nici nu a fost asa mare....va trimitem un gand bun si multa ,multa putere sa depasiti cat mai repede faza...O noapte cat mai linistita iti doresc!!
shtephy spune:
O noapte linistita Andreutule!
Dar buni ce-o patit la picior?
_
Poze cu Strumfici
_
miany75 spune:
citat din mesajul lui shtephy Fetelor ,multumesc de intrebare ,mana mea nu e bine ,e nemiscata .S-au format din nou aderente acolo si vineri trebuie sa ma internez si sub anestezie generala sa imi dea drumul la cot . De data asta cica nu ma intubeaza pt ca va fi scurta interventia si mi se va administra anestezic intravenos.Asa ca Diana pliz help.Cum fac cu alaptatul ?Mulg si arunc o tura si gata? si multumesc anticipat. _ Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin Poze cu Strumfici _ |
off,off ce ti-e dat si tie sa induri!!! si tin pumnii sa se rezolve cat mai rapid si fara prea multe interventii ..ca ai trecut prin destule...
dana n. spune:
Mariaandrei, multa sanatate printesei tale. ce de stres si pe capul tau...sa dea Dumnezeu sa nu fie nicio problema.
Andre, sunt cu gandul alaturi de voi. Doamne ajuta sa scada febra.
Monis, cand am fost in tara, am reusit sa ne facem putin timp si ptr noi. Pe David il lasam cu mama mea. Inca nu incepusem diversificarea...avea un biberon pregatit in caz de urgenta. Intr-o seara am fost la film, ne-am mai plimbat putin si am intarziat cam 4 ore. Cand am ajuns acasa ai mei erau disperati ca il doare burtica pe David. In momentul in care m-a vazut pe mine s-a luminat la fata si nu mai avea nimic. Dragul de el plangea dupa mami lui...
Porti voi fi nevoita sa cumpar la un moment dat. Deocamdata ma gandeam la un tarc din ala mare ce poate fi si ca un gard montat. Asa am separa zona scarilor si zona unde avem electronicele de restul sufragerie (unde David s-ar putea juca fara probleme)
Off Shtephy imi pare rau ca te chinui asa.
Lylyana, in locul tau m-as duce la munte. Ii poti da si borcanase.
------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)
Albume foto