Prietene la bine si la greu - 20
Raspunsuri - Pagina 14
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Stephy, Monica Multumesc mult. In seara asta am mers pe mana lui tati, ieri pe a lui buni, deci sunt o mama varza. Mai, eu eram un om atat de puternic, ce naiba s-a intamplat? E batranetea? Maternitatea? Cand ma vaitam cuiva intrebarea inevitabila era "adica vrei sa spui ca tu ai probleme?". Tati a decis sa ia o pauza de impachetari si cartofi si sa-i dea cortizon recomandat de medicul lui, despre care spune ca i-a crescut baietii in mod exemplar. Mie mi-a fost frica de decizia asta, dar cum sunt varza, l-am lasat pe el, deocamdata a scazut febra la 38,9. Mai vedem la noapte. Parca vad ca maine poimaine va cer solutii pentru hemoroizi, ca de 3 nopti stau in sezut ca nu cumva sa adorm si sa nu observ cand sare febra. Am avut grija sa ii spun la buni si azi ca e foarte utila, cu toate ca nu poate sta pe un picior. Dar e a naibii de greu si mi-e teama de momentul in care se umple de tot. Grija de buni, incerc sa refac o poveste de iubire de care nu am grija de un an jumatate si asta mi se pare partea cea mai grea, serviciu, casa, gatit, cumparaturi ... auziti, de ma mai vait saptamana asta sa ma dati afara, da? Multumesc inca o data Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa |
stii ca vb la un moment dat de perfectionism...nu te superi pe mine ,dar uneori cred ca ceri prea mult de la tine...ESTI O MAMA PERFECTA,INGRIJORATA (cum e absolut normal ,avand in vedere situatia)si o gospodina grozava ...ai grija de tine ..si noi suntem aici..nu te dam afara ,eventual iti dam o "bataita" cu multe ,multe flori
miany75 spune:
azi m-am intrecut pe mine...am reusit sa tin pasul cu voi...mai trimit un mesaj si gata ca se umplu paginile numai cu ale mele posturi..
ralu m-am delectat grozav cu filmuletele voastre..e absolut adorabil Mateiutzu'
Maria imi pare rau ca v-ati confruntat cu asa probleme ...sunt convinsa ca puiuta ta e sanatoasa!!!
Lumi-cuscra acum lucrez la capitolul poze,sper sa reusesc sa le incarc ,daca nu in seara asta maine ..jur pe rosu!!!
Monis nasol ca nu a fost asa cum sperai....si mai ales ca ,Santi a fost suparici si cu dor de mami...am patit-o si noi cand am iesit intr-o seara la restaurant..nu a adormit pana ce am ajuns eu acasa ,l-am luat in brate si am inceput sa-i cant..s-a uitat cateva minute bune la mine,dupa care a papat putin laptic si ..gata..somn de voie...
Lyly si eu m-as duce cu bebitza la munte..poate aerul ii face si pofta de mancare..
Licurici imi pare rau de incurcaturile financiare,bani nu avem niciodata destui..cati avem atatia cheltuim...las ca trec ele si astea..important e sa fim sanatosi !!
nu stiu daca mai era ceva,dar ma intelegeti voi...merit o floricica ca am reusit sa ma tin ca scaiul de voi..apropo de floricele,unde e Floricik a noastra?
va doresc o noapte linistita ,fara evenimente neplacute!!!
Lumi_Richard spune:
Shtephy,mi s-a facut pielea ca de gaina gandindu-ma prin ce trebuie sa treci
De s-ar rezolva o data,ca mult ai mai avut de tras cu manuta aia!
Monica,ce mai fac fetele frumoase din Georgia?
Andre,stiu ca ai stat in pat toata sarcina,esti o persona activa si-ti place sa faci tot timpul cate ceva,dar ar trebui sa-ti stabilesti prioritatile si s-o iei mai usor....
Dana n,gasise Diana un tarc interesant pe amazon...
RamonaC,nu ai idee cat ma bucur sa te vad!! Trebuia sa vb cu Domi sa te mai lase si pe la noi
Ce ma bucur ca simt un aer pozitiv din postarile tale.Sper sa treaca repede mucisorii si tusea,sa va mai linistiti si voi.
De dintocii tai imi pare tare rau....asa teama mi-e sa ma duc la dentist(dar trebuie sa fac si eu pasul asta),cine stie ce descoperiri voi face....
Miany,eu chiar te rog sa umpli paginile,ca mi-e tare drag cand vad ca mai stai pe aici!
Si daca ai jurat pe rosu,te cred si ma pregatesc de vizionat pozici cu ginerica de 8 lunite!
Monis,tare rau imi pare ca te-a dezamagit Dylan....Hai la Aerosmith,poate va fi pe masura asteptarilor!
Dozz,voicum v-ati distrat?
Chiar,dom`le,Floricik pe unde umbla? Nu ne mai spune nimic de Ema cu dintoci????
Crissa,voi ce mai faceti?
Cristinica,mai lasa butoiul!
Lilisor,dragaleala mare cu Mariuca,dar pe aici nu mai treci?
Lalu,voi ce mai faceti? Ati mai vazut ceva doctori? Ati facut eco de sold?
Coque,va mai bagati la o traducere?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
Lumi_Richard spune:
Buna dimineata
Haideti la cafeluta!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
shtephy spune:
Niata
Eu am venit la cafeluta.
Miany ,Lumi si Dana va multumesc pt ganduri.
O zi frumoasa tuturor!
_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_
Lidia74 spune:
Neatza gagici.
LUMI sar'na de cafea.
LAVINIA felicitari pt examene.
IONELA deci a plecat tati...Hai ca pana in august nu e mult. Te asteptam mai des pe forum.
LAURAIRINA te pup. Aproape pe toti ne-a afectat criza asta.
ANDRE sper sa ii dati de cap la febra asta ca deja cred ca esti chiauna de griji si nesomn.
Tocmai am facut niste branzica de vaci de casa si a iesit asa buna ca tot gustand din ea aproape ca am terminat-o. . Am avut 1 l de lapte de tara pus la prins. L-am smantanit dupa care am pus oala pe foc si am incalzit bine laptele fara sa il fierb.L-am lasat sa se raceasca dupa care l-am strecurat.
coquelicot spune:
Neata tuturor, nu sunt recuperata, am vazut doar ca Andre a avut o noapte grea.
Intrebare rapida, am cumparat borcanele Hipp ca sa nu ma car in weekend cu beibicook-ul dupa mine insa am vazut pe unul din borcanelele cele mai simple(cu morcov si albitura si ulei de rapita)ca are albumina. Nu apare in lista de ingrediente ci in valoarea nutritionala
Asta nu e doar in albus?De unde poate sa apara din ingredientele de mai sus? Sau se ingroasa cu albus si nu e mentionat?
Mama ei de decizie.Si in borcanelele cele mai chioare, cu un simplu fruct recomandat de la 4 luni am vazut in continut suc de portocala sau strugure.
Tiii, cred ca imi car beibicucul dar nu prea am conditii igienice pe acolo.
Foarte greu
Pup fara exceptie.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
laurairina13 spune:
Niatzaa!
ia ghiciti ce mananc io la ora asta????? inghetata ..stiu..de aia is rotunda Va invit la o cupa de inghetata facuta de mine..dar veniti repede ca mai e putina
Stephy, bafta multa la interventie, sa treaca repede durerea si sa incepi sa misti cotul incet incet!
Andre, neatza!ce face micuta?cum stati cu temperatura?sper ca a mai facut cineva de paza la pitica si nu ai stat singurica toata noaptea la capul ei..Imi pare rau ca trebuie sa muncesti pe atatea 'fronturi', chiar esti o super mama. Eu tot vreau sa te intreb, da mi-a fost rusine, sa nu te supar, tati nu te ajuta cu Chiara, adica vreau sa spun, nu mai sta si el cu ea, spre ex acum cat a fost bolnavioara?
revin..culc matza
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
laurairina13 spune:
Coque, sa mor io de stiu ce sa zic..Da nu de asta ati luat beibicucele astea, sa puteti pleca oriunde fara griji?Adica dac inauntru tre sa pui doar legumitele curatate, si scoti totul gata amestecat , fara sa speli cratiti, ulcele, mixere, blendere, ce ar fi greu de luat?banuiesc ca un castronel si o lingurita,si probabil nu poti sa le sterilizezi acolo, de asta iti faci griji???
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
Ancutza_Bro spune:
buna dimineata fetelor...noi am avut noapte alba...nu stiu de ce, dar Sabina mea s-a miorlait toata noaptea ...
recuperez eu mai tarziu , acum cred ca incerc sa trag un pui de ca nu mi-a ajuns deloc cel zbuciumat de azi-noapte
am zis ca trebuie sa sar cu cinstea: si sa stiti ca e de doua ori mai multa mancare si bautura , asta pt ca noi sarbatorim azi 2 evenimente importante
1. Sabina implineste 7 luni
2. Noi implinim 4 ani de la casatorie
asa ca bunatatile curg garla...poftiti de serviti
v-am pupicit , iar se miorlaie printesa mea
edit: la multe lunite Amalia, Mihai si Eduard sa cresteti mari si sa aveti o viata plina de impliniri
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!