Prietene la bine si la greu - 20

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_RichardAndre,mai bine mergeti la doctor,m-am speriat cand am vazut 40,5! Nu vreau sa te sperii,dar nici sa stati asa nu e bine. Sper sa nu te superi ca m-am bagat in seama....
La doctor nu avem unde ca astia au sarbatoarea nationala azi, in cel mai rau caz la urgenta, dar nu as baga-o la alti virusi. Deocamdata reusim sa ii scadem febra cate 4 - 5 ore si doctorita ei a zis ca trebuie sa treaca 72 de ore de antibiotic. Daca depaseste iar 40 cred ca o duc totusi la urgente, desi ii fac acelasi lucru pe care-l facem si noi, antipiretic si impachetari. Cum sa ma supar? Doar stii cat conteaza un gand cat de minor in situatiile astea. Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Salutare la ceas de seara,
Am citit printre picaturi ce ati scris, deoarece Dominic face crize cand vede laptopul la mine in brate. Se intinde ca o rama si e cu mainile pe toate tastele de nu mai pot sa fac nimic decat sa ii tin "jucaria" sa nu cada, asa ca doar dupa ce adoarme el pot sa ma destrabalez si eu.
Am vazut pe Andre suparici ca nu e Chiara bine si trimitem si noi pupic la amandoua. Sunt convinsa ca Andre a vb cu un dr de acolo si urmeaza sfaturile lor, dar ma mai bag si eu , parca la gradele astea nu as zta cu copilul acasa. La spital in cazuri de astea stiu ca li se face algocalmin care este un antiterminc mai de efect ca astea ce le administram noi acasa si... odfff ca nu stiu ce sa mai zic, dar numai la convulsii febrile imi zboara capul. Sper sa nu fie niciodata cazul la nici un bebe de asa ceva.
Mariandreai...noi am luat calciu gluconic, adica Dominic, cand a fost internat la 4 luni in spital. Primele 2 doze i le-au bagat in perfuzie, pt ca avea mai multe acolo pt cocktail, dar celelalte fiole i le-am dat eu cu seringa pe gurita, insa nu toata fiola parca. Ii dadeam jumatate pe zi, iar cealalta jumatate o aruncam ca nu mai e buna de pe o zi pe alta.
Monis, m-am topit toata cand l-am vazut pe Santi pe parchet, cum era el cu manuta de zici ca alerga dupa muste .
Lumi, dancing Alexa e supeeeeeeeeeerba! Dominic s-a cam uitat la ea cam cu jind , dar apoi i-am pu pozele si cu Teo si a uitat de toate durerile. Mai are doar asa mucisori, mai avem cateva zile pana la alea 2 sapt. Mai tuseste cate un pic, productiv, cred ca suntem pe drumul cel bun .
Eu am fost la dr stomatolog si din gaurica aia mica in dinte, care trebuia astupata, am ajuns la concluzii ca trebuie urgent sa imi chimb puntea dentara dreapta si cred ca ma paste si o operatie pe canal taman la incisiv. Nush de unde cot eu 500 de euroi, ca abia am mai scos 150 lei pentru o saltea lui Dominic, ca aveam impresia doarme pe parchet. Assa ca LAuriciu, nu esti singura, iar cadou de 1 iunie Dominic a primit un ..... balon, de care tare s-a bucurat .
Am mai citit comentarii minunate la pozicile noatre, care tare bine mi-au picat la orgoliu meu, cam ranit in ultima vreme.

ps...atata ma duce capu'...dar stiu sigur ca mai aveam o gramada de zis, da zau daca imi aduc aminte ce si cui

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Am uitat s-o pup pe Maria , putere multa, mami! Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Asa.,..mi-am mai adus aminte si de Ionela care e iar fara sot, pana in august si m-am gandit iute, ca ui ce fain....nu il mai astept doar eu pe al meu pana atunci, ca mai am colega de suferinta. Doar din punctul asta de vedere ma bucur, ca altfel zau daca ma bucur cand aud de asa despartiri.

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Dankutza am facut branzica azi. A iesit tare buna, desi parca nu e asa ca branza la consistenta, aduce mai degraba a urda. La gust e dulceaga, iar lui Dominic i-a placut. Din 500 ml LP a iesit cam un borcanel de 200g de la Nestle, insa noi am papat doar jumatate, iar cealalta jumatate pentru maine e in frigider. si la Pinky.

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

am venit de la concert (dau din freza dar doar de amorul artei, pt ca a fost f slabut - Dozz - ceva pareri? eu sunt dezamagita...), am gasit copilul cu ochii cat cepele de la plans (a urlat de la ora obisnuita de culcare pana am ajuns noi, adica vreo juma de ora , acu doarme super linistit la san (cred ca de fapt mai mult a plans ca nu sunt langa el, si de oboseala, decat de foame...)

am aruncat doar un ochi, sper sa citesc maine mai cu atentie, acuma am retinut sa-i zic Danei.n ca la scara se poate pune o poarta de genul www.google.com/search?q=poarta siguranta scara&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a" target="_blank">asta pentru ca e buna pana la varste mai mari. Acuma merge un tarc dar si la 2-2.5 ani tot periculoase vor fi scarile.

noapte pozitiva

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Cred ca am uitat sa spun ca am vazut si filmulete superbe cu Mateiut cel vorbaret.Ralu ai un pui dulce si mareeeee.

Andre sunt cu gandul la voi.Sper sa se fi terminat o data cu febra.

Fetelor ,multumesc de intrebare ,mana mea nu e bine ,e nemiscata .S-au format din nou aderente acolo si vineri trebuie sa ma internez si sub anestezie generala sa imi dea drumul la cot .
De data asta cica nu ma intubeaza pt ca va fi scurta interventia si mi se va administra anestezic intravenos.Asa ca Diana pliz help.Cum fac cu alaptatul ?Mulg si arunc o tura si gata? si multumesc anticipat.

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput

Ma bag si eu la somnel, ca acusi plange Dominic dupa bratele mele (si eu mor de ciuda ca am dat si ultimii bani pe salteluta aia si el nu vrea sa doarma in patut), dar inainte de asta urez si eu LA MULTI ANIcu sanatate fulgusorilor nascuti in data de 2. .

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Shtephy si de tine imi era tare dor. Imi pare nespus de rau ca manuta ta s-a lipit acolo ca nu isi mai da drumul singura. Eu am tot sperat sa isi dea drumul fara alte inetrventii. Auzi, dar dupa aceea iara ti-o pune in ghips??

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Mariaandreai imi pare rau ca trebuie sa treceti prin atatea ,dar sunt convinsa ca la final veti descoperi ca minunea voastra e sanatoasa

Ramo e spre bine Soricelul.Bravo!

Monis naspa ca v-a dezamagit concertul ,trebuia sa ii dea lectii tati lui Bob Dylan. Dar mai rau imi pare ca l-ai gasit pe Santi plans .Si eu il mai gasesc asa pe Iustin uneori cand sunt pe la medici/gimnastica si ma detest pentru asta.Le lipsim ,asta e clar.

_
Ramona , mamica Stefaniei si a lui Iustin
Poze cu Strumfici
_

Mergi la inceput