Prietene la bine si la greu - 20

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Acum sa va pove un pic si despre noi.

Ieri am fost la eco de sold. Totul ok, doar ca spune medicul ca structura osoasa nu corespunde varstei, ca a crescut brusc si avem nevoie de supliment de calciu + doza dubla Vigantol. Ne-a prescris calciu gluconic 10 fiole, dupa care pauza 20 de zile si control, sa vedem ce facem dupa. Totul ok, dar vad pe cutia si prospectul calciului ca e injectabil Asta tra' sa i-l dau? Fetele care ati dat calciu

Astazi am fost la eco de fontanela. Am tot vrut sa va povestesc despre problemele noastre, dar tot n-am apucat. Asa ca, here I go. La externarea din maternitate, asistenta nu a reusit sa ii faca Mirunei testul de urechiuse din motive de ceara , asa ca a trebuit sa ma intorc cu ea la o luna sa ii faca testul respectiv. A iesit ok, dar asistenta (alta) a inceput sa ma intrebe de ochii Mirunei (unul ii curgea inca de la nastere, cu toate tratamentele), pe cine seamana cu ochi asa mari, ca avem pe cineva in familie ochios etc. Cum eu eram f nedumerita a chemat-o pe dr oftalmolog sa ne vada. Ea m-a intrebat si daca intotdeauna a avut o pupila mai mare decat cealalta. Pana atunci nici nu observasem A spus ca atat ochii mari, cat si diferenta dintre pupile pot fi semne ale unor boli grave, dar pot sa nici nu insemne nimic, dar ca ar fi bine sa ii masuram tensiunea intraoculara dupa ce nu ii mai curge ochisorul.
Bineinteles ca mi-a bagat un pumn de cuie, am gugalit si inteles ca se referea la glaucom congenital si/sau probleme neurologice. Am discutat si cu pediatra care a zis sa mergem intai la oftalmolog sa tratam infectia si vedem dupa. Oftalmoloaga la care ne-a trimis a fost f draguta, ne-a desfundat canalul lacrimal (cauza scurgerii) prin aerosoli si a spus ca ea crede ca Miruna are pur si simplu ochi mari si nu tensiune intraoculara marita, pt ca asta ar avea si alte simptome (ochi inrositi, intoleranta la lumina etc). Iar despre pupile, a spus ca din punct de vedere oftalmologic sunt ok si trebui investigat neurologic. Pediatra ne-a trimis la eco de fontanela, nu la neurolog, unde ni s-a spus ca nu e nimic patologic, doar ca distanta dintre ventriculii laterali este mai mare decat normalul si sa revenim peste 2-3 luni sa vedem cum suntem. Spunea ca s-ar putea ca in timpul nasterii sa fi ramas fara oxigen la un moment dat si asta sa fie cauza. Astazi am refacut controlul, diferenta se mentine, trebuie sa mai mergem la un control spre 1 an.

Asa ca am o stare nicicum si iar m-am apucat de gugalit

Maria si Miruna(11.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Cate progrese...cate lucruri noi fac fulgusorii...FELICITARI!!!!
Noi suntem bine.. in linii mari... Amandoua suntem irascibile...eu credca de la vreme...iar Andra plange de fiecare data cand ajunge pe burtica...nu mai vrea sa se intoarca pe spate.
Etichete de la jucarii ..neinteresant... pe Andra o atrage pachetul de servetele, tubul de crema..si chiar pampersul asa ca tre sa m misc repede cand o schimb...
Merg sa balacesc una bucata copil... sa o adorm...sa strang prin casa ...si sper sa revin azi...

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Laura eu l-am luat de aici ...parca...inca nu am apucat sa-l vad..si nici sa-i caut subtitrare...deci nush dak e cel despre care vorbea Monis.
Si dak tot mi-am adus aminte...zic repede pana nu uit... galbenus de ou, frecat cu 2 lingurite de zahar peste care se turna o cana de lapte fierbinte imi facea bunicac and eram racita...ragusita mai exact...si culmea ca trecea. Cine e interesat de www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/bauturi/shodou-391/" target="_blank">reteta
Gata fug la baie...

Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

intru pe fuga ,ca imediat intram la programul de seara, sa-i spun Andre-ei ca la noi a functionat cu succes cartoful crud razuit pus compresa pe frunte si in sosetute...sanatate multaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Monis, felicitari ptr progres. Treaba asta ma pune pe ganduri si pe mine. La noi insufragerie sunt direct scarile care duc in beci..sa nu imi faca David vreo surpriza din asta si sa nu fiu prin preajma. Cred ca trebuie sa ma grabesc si sa cumpar un tarc ceva.
Ancutza, este intradevar bucurie mare dar nu prea am sanse sa se trezeasca sotul. David cand vrea ceva striga mam...ma-ma. Ta-ata spune doar cand se joaca.
Lumi,pup printesa jucausa.
Monis, Dozz, distractie placuta la concert.

------------------------
Dana, mami fericita de David ( 2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
intru pe fuga ,ca imediat intram la programul de seara, sa-i spun Andre-ei ca la noi a functionat cu succes cartoful crud razuit pus compresa pe frunte si in sosetute...sanatate multaaa!!
esti o scumpa. i-am pus si noi cartofi, nu razuiti, ci felii, dar incerc si razuiti. Azi a facut 40,5, iar am fost terminata, fizic, psihic, in viata mea nu mi-a fost atat de rau, nu mai pot s-o vad asa. A trebuit obligatoriu sa calculez salariile oamenilor, altfel vreo 50 de oameni nu-si primeau banii si nu puteam face asta si o auzeam cum scanceste, dar nu mai puteam s-o tin in brate s-o simt cum arde fiecare particica din corpul ala mic. Cine stie ce noapte ne asteapta, dar sper sa se termine. Multumesc de grija Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Ralu,efectiv m-am topit dupa da-da-dei-dei,e bestial Mateiutul!!!
Si am vazut si zambetul lui cuceritor in urmatorul filmulet....si am mai vazut un filmulet unde il `parai` natiunii cat de plangacios si agitat este. Pai din filmuletul ala mie mi s-a parut un bebel foarte linistit

Ionela,pleaca tati al vostru,vine al nostru....Imi pare rau,stiu cum e fara....bine ca nu sta mult tare...noi suntem aici oricand,daca vrei sa te `racoresti`
Cum mai merge diversificarea? Va pup cu drag!

Andre,multumesc frumos,esti o dulce!
Cum se mai simte Chiara? Dar voi?

Ancutzica,ma bucur mult ca Sabina papa! Si bravo ca va plimbati,sa va traiasca `sponsorii`

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

offf..pup micuta Chiara sa ii iau toata fierbinteala!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
offf..pup micuta Chiara sa ii iau toata fierbinteala!
Chiara Ada, vita mia , Chiara creste Odiseea plecarii noastre acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Mariaandreai,multa sanatate Mirunei,sper sa treaca mucisorii repede!Of,am citit de problemele voastre,imi pare atat de rau ca a trebuit sa stai cu atatea griji... Iti doresc din tot sufletul sa primesti cea ma bune veste: ca Miruna e sanatoasa si nu e nici o problema. Imi imaginez cat de stresata trebuie sa fii...

Eu i-am dat Ca gluconic,si am avut aceeasi reactie ca si tine...dar acela este.
Am taiat deja lamaie si am infipt cuisoare din belsug!

Gabitza,ma bucur ca papa gemeneii mai bine!

Shtrumfilica,dar tu ai cam de mult starea aia...ce e cu tine???
Si mie imi facea mama galbenus cu zahar si lapte,si ce mult imi placea!!!!Nu stiu daca mi-ar mai placea acum....

Dana,pai tu poti face invers regula:cand striga mama merge sotul,cand striga tata mergi tu
Daca doar de scarile care duc spre beci iti este frica acum,poti cumpara un gardut,sa nu poata merge acolo.

Andre,mai bine mergeti la doctor,m-am speriat cand am vazut 40,5! Nu vreau sa te sperii,dar nici sa stati asa nu e bine. Sper sa nu te superi ca m-am bagat in seama....

Laurairina,nu am mai filmat-o ca am avut ceva treaba...

Miany,ceva pozici noi cu Davidelul de 8 lunite?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput