Prietene la bine si la greu - 20
Raspunsuri - Pagina 10
ionelamaria spune:
mneata mai spre pranz
am revenit la formula "Mihnea si mami" , tati e in drum spre Italica si noi suntem tristi. Nu am indraznit sa plang inca, dar daca tot mi-am amintit....in fine... Revenim in formula completa abia in august, Doamne ce departe e... Tare ma bucur sa "va am"
Zilele astea la noi au fost pline, dar pline. Dupa nunta care a tinut 5 zile, nu 3, a urmat botezul si cumatria nepotelei din Danemarca, apoi, sambata am plecat " pe nepusa-masa" la munte, punand degetul pe harta. Am ajuns, dupa cum spuneam pe la Campulung si Vatra Dornei. Ne-am dat cu telescaunul si tati cu atv-ul( mami era ocupata cu alintatul puiului cu dintoci in expansiune)
Intre timp am fost si la plimbare si ne-a fugarit ploita inapoi.
Mai pe seara incep si eu sa citesc si pun si cateva pozici... acum mai curatam pe aici... ca acusica am balauri in casa
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
laura - andreea spune:
Coque, "lingering girls", asta e de retinut!
Lylyana
Apropos de comparatie: azi a trecut pe la mine o colega de serviciu sa-mi returneze ceva si are o bebelina de trei saptamani si inca un baietel de doi ani. Nu va spun ca arata ca o floricica(mama), zicea ca se trezeste noaptea la patru-sase ore sa alapteze, copilul doarme super bine, nu plange, vreau si eu reteta. Eu si dupa patru luni tot stafie umblatoare eramDeci, sa nu mai comparam cand vine vorba de bebelusi nimic, ii luam ca atare si ne bucuram de ei.
Va pupam si ne mai auzim!
poze
gabitza35 spune:
multam de raspunsuri...
vineri mergem si noi la vaccin si sa vedem ce ne mai zice pedi... eu ma gandeam sa incep sa introduc iaurtul la 6-7 seara, dragos ar avea atunci cereale, eva nu ca e mao plinuta, dar cum suntem afara si cerealele ar trebui sa le dau cu lingurita...il sare si pe dragos randul si primeste LP si el
cu D... daca ieri a fost batalie la gura evei cand a papat dovlecelul, azi abia au intrat in ea 20 grame, ceva nu a fost k cu piureul ca si dragos l-a refuzat, si el cam papa tot ce i se da (pana acum)
cu fructele e mai bine, eva maxim 100g plus lapte, dragos refuza laptele si papa cam 120-160 (asta a fost o exceptie)
DE 2 SAPT DE CAND LUI DRAGOS II REUSESC ROTIRILE PE BURTA, DOAR ASA DOARME...SE PARE CA ASTA ASTEPTA; eVA E MAI mototoala la capitolul asta, nu se roteste... in schimb a devenit foarte irascibila si miorlaita...
am fugit ca gata linistea.... mai nou cand plange eva, il apuca si pe dragos, nu mereu, in functie de tonalitatea plansului
pa
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
many_bani spune:
Am intrat si eu un pic, nu am citit nimic din urma, dar vreau sa urez la cat mai multe lunite dragilor de David, David si Iulian.
Nu prea mai am timp de forumit, m-am implicat intr-un proiect al sotului, ca sa putem pleca din Buc. cat mai repede, iar timpul nu-mi mai ajunge. Prioritar este Vlad, apoi proiectul iar ptr. restul nu prea mai am timp.
Va pup
mami de Vlad (29.10.2009)
Poze
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui coquelicot Ielou, Ceea ce urmeaza este povestea domnului goe reloaded. Il iau in brate si vad ca Ancutza scrisese mesajul in engleza. Dau scroll,la fel si Andre si K. Dubios, imi zic ,luptandu-ma cu Mateiutz pe tastatura. Ei bine, a invins, a aplicat din taste un google translate pe care va invit sa il savurati in cele ce urmeaza:
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009) |
atat am citit si era sa cad din pat
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Lumi_Richard spune:
Fetelor,pisicioasa mea s-a invatat sa bata din palme(sa-si loveasca palmele,cred ca ii place sunetul).
Voi incerca sa o filmez,sa pun un filmulet!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi
laurairina13 spune:
ashea..cu burta plina de cartofi prajiti si o portie mare de salata vin si io la o barfa mica
Monisu, am vrut sa descarc filmul C.r.a.z.Y. da nu am gasit pe torentu de unde descarc eu de obicei, daca gasesti de undeva sa il descarc si io.. Distractie maxima la concert, si mi-a placut de Iuli cel plimbaret
Lavi, super vesti ne aduci, deci va mai odihniti si voi noptile, si zici ca ai scapat si de sesiuneButoiu ala bata-l vina s-a cam transformat intr-o mare piscina de incapem cu toatili
Lumi, Ralu, deci Muller, Covalact, Lacteea, Campina sunt bune ca iaurturi, mai astept pareri
LauraAndreea, nici noi nu facem si nu am facut analize la sange, nici radiografie la soldulet, nici la cap nici la nic..E drept ca aici poate nici pediatra mea nu a vazut nica nereguli de nu ne-a trimis, ori ii ea mai delasatoare
Cat despre comparat bebei si comportamente, ehehe aici am scrie romane, am si io o cumnatica a carei fetita de 2 luni doarme super bine, papa la 4-5 ore, noaptea la fel, se roaga de ea sa manance, iar eu pan pe la 4-5 luni inca ii dadeam sa pape la 1.5-2 ore ...
Lyly, eu una m-as duce cu sotzu si cupilu la munte la aer curat, chit ca el va fi ocupat ziua ,si tu esti ocupataAsa imi lipseste o zi plecata de acasa, oriunde nu conteaza Cat despre diversificare, eu zic ca poti face o pauza linistita, sau maxim sa ii iei fructe si razatoarea dupa voi, si ii dai fructele dimineata si basta, si asa legumitele erau cahh pt voi Cred ca o pauza e binemeritata
Lumi , stiu ca zicea Andre ca solutie impotriva mustilor ceva de ulei de ala de tea tree..nu stiu cum proceda..(no, am vazut ca ti-a scris )
Vaz ca si Krelius zice de Covalact, deci or fi bune ele de ceva, Ai luat pastil madam? a trecut capussu? iote aici pe ceafa sa iti iau durerea
Si Mateiutz de Madam Capisoneasa vaz ca e iute de manutzi si mestereste si o face pe mami una douaAsadar, te-ai cam speriat ca fetili noastre is englezoaice???
Auzi bre Ancutz, da engleza e chiar bunicica pt un gugil translate, mai faci si pretentii, ai??
Many, spor la proiect, intri si tu cand ai timp, asta e, dar cine pleaca pe urma in concedii??
Gabitza, dar pt Eva ti-a zis pedi sa nu ii dai cereale sa pape, ca e grasuna? Pup mucosii frumosii!
Hai ca acu astept grasuna care bate din palme
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
rechinas in pozici
mariaandreai spune:
Ceau fetele,
Andre si Chiara sa treaca repede febra si raceala asta.
si restul fulgusorilor bolnaviori. Noua ne curge in continuare nasul (muci albi/transparenti), febra nu am mai facut, dar am fost la medic pt linistea mea sufleteasca. Cica avem f putin rosu in gat, si am primit tratament homeopat. Sa vedem acum.
Am admirat filmulete cu Bubu sarind ca un broscoi, dancing Alexa, Mateiutul povestitor, fulgusor si ratusca de Diana. Filmuletul cu Matei a trebuit sa il mai pun o data, pt ca Miruna era fascinata. Se uita la el cu ochi mari si gura cascata, iar cand s-a terminat intindea mana disperata spre monitor (cand ma-m uitat la celelalte 2 filmulete dormea, nu ca nu i-ar fi placut de Bubu sau Annabelle )
Legat de recomandarea de a se introduce un anume aliment la o anumita varsta sau la o anumita perioada de timp dupa inceperea D, cred ca are legatura cu dezvoltarea sistemului digestiv al bb-lui, pt ca am intalnit in multe locuri "nu inainte de x luni implinite", desi se recomanda inceperea diversificarii intre 4 si 6 luni.
Ionela o sa treaca timpul repede, chiar daca acum pare mult. Sigur Mihnea te va tine ocupata cu o gramada de chestii noi pe care le va face in timpul asta
Lavi ma bucur sa te citesc din nou
fulgusorii plimbareti, Santi si Annabelle
Cristina_boc si nu l-ai certat pe tati cand ati ajuns acasa? Eu cred ca faceam un scandal monstru
frvhhn, cgtbhgb vcx vfggxbgsasf vgzz5tgt, va spune Miruna
Laura cred ca toti copiii au mania etichetelor. Nu te mai stresa legat de cat mananca rechinasa. Stie ea mai bine cat ii trebuie
Distractie deseara la concert Monis si Dozz
Laura-Andreea aici nu e obligatorie eco de sold. Unii medici te trimit pe la 4 luni just to be safe inainte de a se ridica bebe in fund. Acelasi principiu se aplica si analizelor de sange, doar ca astea se recomanda la 6 luni, cand se presupune ca bebe a consumat rezervele facute in burtica.
Lumi pot confirma eficacitatea lamaii + cuisoare contra mustelor. Cand le-am facut aveam cateva muste in casa si tati radea de mine ca zicea ca le place lamaia. Incepand cu urmatoarea zi nu am mai avut nici picior de musca. Asa ca inca o data Andre
Revin
Maria si Miruna(11.12.2009)
Ancutza_Bro spune:
am gasit niste retete pt babycook si nu numai http://www.wholesomebabyfood.com/
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit
The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!
ralu_seby spune:
Bueiiii, eu credeam ca numa' fi-miu roade etichetele de la jucarii..frateee, le adora, le morfoleeee de le baeste de tot. Are un tigru, Tiger din Winnie the Pooh, care are etichetele la...fund...deci toata ziua e cu boticu-n fundu tigrului :))))) il baleste tot
Uuufff, ma dispera acum, plange si urla, urla si plange, nimic nu-i convineee, trebuie tot timpul sa-l bage cineva in seama...uneori e f obositor
pozici botez 07.02.2010
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)