Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 4
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou sunset pe vremea mea eram fan sandy bell..pif et hercules..tom $ jerry bine inteles Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 16+ cu |
Si eu!!! Si mai era Clementine, la care venea o zana in somn si calatorea cu ea, nu stiu daca le tii minte si Capitan Planet. Eu o tin minte si pe faimoasa Mihaela desi nu mi-a placut niciodata
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 +
ana_o spune:
Miruna, de noi 3(tu, Doura si eu) am stiut ca a fost calculul bun. Dar mai sunt mamici care m-au intrebat. Am impresia ca pentru Simona_Maris n-a mers calculul, acum se pare ca are baiat. Prima data o anuntase ca e fetita.
Ana
18
douradoudou spune:
daaaaaaaa captain planet .uitasem..si les tortues ninjaaaaaaaaaaaaaaa
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu
moshulik spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR DIN LUME (indiferent ca sunt mari sau mici)!!!
Cine, poate, pls, va rog modificati si in dreptul meu la listutza, ca acum am obs o greseala: DN: 04.10.1977. Multumesc anticipat!
Moshulik +18
ana_o spune:
Fata iese doar in intervalul 27.08.2011-28.11.2013(adica sa fie conceputa in acest interval.
Ana
18
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui ana_o Fata iese doar in intervalul 27.08.2011-28.11.2013(adica sa fie conceputa in acest interval. Ana 18 |
te-ai facut neam cu mama Omida?
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui ana_o Miruna, de noi 3(tu, Doura si eu) am stiut ca a fost calculul bun. Dar mai sunt mamici care m-au intrebat. Am impresia ca pentru Simona_Maris n-a mers calculul, acum se pare ca are baiat. Prima data o anuntase ca e fetita. Ana 18 |
Si la mine a mers!!!
Fericita 17+
Lidia_P spune:
multumesc ana....la ecograf tot asa a aparut ca ar fi baiat dar nu aveam siguranta de 100% si de aia te-am intrebat......multumesc mult de tot
16+
douradoudou spune:
[b]moshulik/b] am modificat lista
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu