Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
douradoudou spune:
stie cineva ceva de crisuletz???..e plecata pe undeva?
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu
ana_o spune:
Gabriella, dear... welcome back! Si sa speram c-o sa te simti mai bine de acum inainte!
Ana
18
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 maine ma impartasesc ! Gabriela 12+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
ai tinut post? si daca da zi si mie ce ai mancar...da-mi idei
Doamne ai grija si de noi 15+
ukume24 spune:
Hello burtici,
La multi ani de ziua copilului petru copii mici si cei mai mari care inca se simt copii.
Fetelor aiz am avut de dimineata niste dureri de burtica asa parca ca la ciclu. dar nu au tinut mult si au trecut de la sine. Ar trebui sa ma ingrijorez, nu am sangerat sau ceva.... nimic altceva. Ce ziceti?
12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!
mirunam spune:
citat din mesajul lui douradoudou daaaaaaaa captain planet .uitasem..si les tortues ninjaaaaaaaaaaaaaaa Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 16+ cu |
Daaa! Uitasem de ele, eram inebunita dupa April . Stii la ce ma mai uitam, la Maddie si David, cu Bruce Willis si Cybill Shepherd... Ce mi-ar placea sa gasesc toate desenele acestea sa le vada si ai mei... erau superbe, toate. Eu si acum ma uit la desene
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 +
sunset_zuzi spune:
dar la feriti-va de magarus, abracadabra, arlechino v-ati uitat?
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
ai tinut post? si daca da zi si mie ce ai mancar...da-mi idei Doamne ai grija si de noi 15+ |
nuuuuuuuuuuu,n-am tinut nicio secunda.Femeile insarcinate sunt impartasite fara post.Dimineata am fost si m-am spovedit, dar mancasem ,asa ca maine la 7.30 ma duc la Sf.Impartasanie.
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui gabriella1 nuuuuuuuuuuu,n-am tinut nicio secunda.Femeile insarcinate sunt impartasite fara post.Dimineata am fost si m-am spovedit, dar mancasem ,asa ca maine la 7.30 ma duc la Sf.Impartasanie. Gabriela 12+ |
tu ai vb cu preotul dinainte si ti-a zis sa nu tii post sau la spovedanie i-ai zis ca nu ai tinut?
bebelu86 spune:
sun mie mi-a dat dezlegare la lactate si oua.
a zis sa tin 3 zile asa.
dupa care am mers la spovedit si impartasit.
acu fiecare preot cum considera.
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 9+
mirunam spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi dar la feriti-va de magarus, abracadabra, arlechino v-ati uitat? Doamne ai grija si de noi 15+ |
Daaa! Si la TipTop MiniTop . Arlechino nu stiu ce era dar eram fan Abracadabra, cu magicianul acela putin credibil
Cred ca fiind nascute cand nu erau desene aproape deloc ne multumeam cu orice.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 +