Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
douradoudou spune:
heidy stai linistita..la varsta asta cordonul nu este periculos...deloc
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Allexxia nu s-a intors de la Birlad? Fetelor, sunt curioasa pentru cate din noi s-a potrivit calculul meu cu sexul bebelului. La mine s-a potivit la fix. Oricum am stiut si am simtit... doar speranta a murit ultima, ca eu fata mi-am dorit... Of, poate data viitoare! Ana 17 |
sincer si eu vreau sa mi-l faci nu vreau sa fiu tiganca dar sunt curioasa
Mami Andreea 15sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
mirunam spune:
citat din mesajul lui ana_o Allexxia nu s-a intors de la Birlad? Fetelor, sunt curioasa pentru cate din noi s-a potrivit calculul meu cu sexul bebelului. La mine s-a potivit la fix. Oricum am stiut si am simtit... doar speranta a murit ultima, ca eu fata mi-am dorit... Of, poate data viitoare! Ana 17 |
Nu citesti din urma La mine s-a potrivit si am zis ca te "angajez" pentru un calcul anticipat la bebe 3, sa nu mai stau cu emotii. Si la alte fete s-a potrivit, pana acum am retinut ca a mers la toate
Ai fost singura care a zis ca o sa am baiat . De fiecare data cand imi ziceau ca am burta de fata ma gandeam ca totusi calculul tau dadea baiat
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 +
douradoudou spune:
symo eu inca nu m-am gandit la nume..anyway am timp destul
si 16+ cu
gabriella1 spune:
maine ma impartasesc !
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
ana_o spune:
Lidia, am nevoie de data nasterii, a ta si a sotului.
Symo, eu as vrea Patric Gabriel... dar trebuie negociat dur cu tati. Eu sper sa ramana macar Patric si al doilea sa-l aleaga el. Am o obsesie(inca una, adica) cu initiala de la nume si prenume. Si la noi e restrans pentru P, singurul care-mi place e Patric si merge cu Popescu. Si mergea de minune Popescu Patric Gabriel.
Of... vad ce rezolv la negoceri. Pana acum, n-am obtinut nimic.
Ana
18
douradoudou spune:
sunset pe vremea mea eram fan sandy bell..pif et hercules..tom $ jerry bine inteles
si 16+ cu
MSymo spune:
Ana, frumoase nume, merg toate 3, asa ca...succes la negocieri!
Eu meditez inca la al doilea nume, pe care de altfel nici nu stiu daca sa-l pun.
Symo 18+ Diana
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui ana_o Lidia, am nevoie de data nasterii, a ta si a sotului. Symo, eu as vrea Patric Gabriel... dar trebuie negociat dur cu tati. Eu sper sa ramana macar Patric si al doilea sa-l aleaga el. Am o obsesie(inca una, adica) cu initiala de la nume si prenume. Si la noi e restrans pentru P, singurul care-mi place e Patric si merge cu Popescu. Si mergea de minune Popescu Patric Gabriel. Of... vad ce rezolv la negoceri. Pana acum, n-am obtinut nimic. Ana 18 |
data mea de nastere 27.08.1983
a sotului 28.11.1980
16+