Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
syl spune:
Multumesc mult anya. Intrebam pentru ca doctorita de la Filantropia insista sa fac unul si la ea dar tot pe 15 iunie si imi este imposibil., eu avand deja programare la Academica in aceasi zi la ora 10.00. La Filantropia nu pot sa aleg alta zi decat martea asa ca raman doar pe Academica si Iosup a 2-a zi.
Poate mai intra fete care cunosc Filantropia 10+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
syl spune:
Fetelor ca pup, ma duc acasa. Poate ma lasa gargarita mea sa intru sa va vad cand ajung. Sper sa nu am o mie de pagini de citit.
De sotron isi aminteste cineva? 10+
anya2010 spune:
Neaparat sa aduceti elasticul la urmatoarea intalnire Noi mai jucam 10 pietre, ascunselea cu mingea, hotii si vardistii..eu eram mai baietoaica si ma bagam si la tenis cu piciorul, pac pac(suflam cornete prin teava de plastic
), lapte gros. Eram atat de multi copii in cartier..acum e cam pustiu, nu se mai joaca nimeni, vezi doar cateva fete si baieti inghiontindu-se pe la colturi..
Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anya2010 Neaparat sa aduceti elasticul la urmatoarea intalnire ![]() ![]() Ana ![]() ![]() ![]() ![]() Minunea mea poze |
Am iubit cornetele. Ce bine se infigeau in plasele pentru tantari
![](icon_smile_big.gif)
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
![](oac.gif)
![](baietel.gif)
alinushca spune:
am fost si eu de dimineata pe nebunia din orash la eco scurt de verificat. primul lucru care i-a sarit in ochi doctorului a fost ca si el poate confirma ca e baiat
.
in afara de asta eu nu pot tine pasul cu voi si imi pare rau. abia acum am reusit sa intru si nu pot sa zabovesc.
Mami de (28.10.2008) si
bb2 16+
douradoudou spune:
daaaa si eu ma uitam la denver..si noi cu cornete..si cazemate de zapada ..noi mai faceam si curse cu bicicletele printre sticle de palstic umplute cu apa...bien inteles ne cataram in toti copacii: eu locuiam langa kisellef si in zona aia toate blocurile au gradina cu multi copaci..am fost o data sa "imprumutam " niste cirese de la o vecina si ne-a prns ..a inceput sa tipe..noi am fugit dar ne uitam in uma cand fugeam si ne-am intepenit direct in gardul viu..si acum imi amintesc zgarieturile de pe fata si corp....si noi mai faceam ceva...sunam la usi si fugeam
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
anya2010 spune:
Da cu pungi pline cu apa arunca cineva de la balcon?
Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
alinushca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anya2010
Simptome din astea mai am si eu, la mine se umfla toata burta si uneori e chiar dureros daca apas..eu ma gandesc ca ma balonez pt ca in general ma umflu dupa ce mananc ![]() Ana ![]() ![]() ![]() ![]() Minunea mea poze |
si eu am dinastea. iar zona inciziei de la cezariana e chiar mai neplacuta decat restul... in general de la oboseala la mine...
alexia pai sigur ca o sa va si obisnuiti si o sa o si iubiti la nebunie! fetitele sunt atat de dragutze si de gingase ca topesc inima oricui. felicitari maxime! eu mi-as fi dorit o fetitza
![](icon_smile.gif)
Mami de
![](avion.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou si noi mai faceam ceva...sunam la usi si fugeam ![]() Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si ![]() ![]() |
Si eu
![](punk.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Ce frumos...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
![](oac.gif)
![](baietel.gif)
gabriella1 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152830
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"