Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 12
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anya2010 spune:
Pai la noi era campionat de jucat elastic.Din cate imi amintesc se tinea elasticul inatai cu picioarele departate, apoi lipite si apoi cu un picior. Incepeai de jos(glezne), apoi genunchi, apoi la fund Ce vremuri frumoase..mai vreauuu
Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
syl spune:
Fetelor va intrebam daca voi credeti ca sunt prea apropiate ecografele mele.Unul pe 15 iunie si al 2-lea pe 16 iunie.
Si va rog sa-mi spuneti intre ce sapt. se face eco de trim I si eco de trim. II. Eu sunt inca la cap. calcule si de la prima sarcina nu mai stiu nimic. 10+
Lidia_P spune:
eu imi amintesc cel mai bine cand ieseam cu covorul in fata blocului si cu papusile sau ne jucam parca "tara lui Piticot" nu imi amintesc foarte bine numele jocului.....
doamne era o pedeapsa imensa sa nu ma lase mama afara cu copii....pot sa spun ca era spre tortura mai ales cand auzeam vocea de copii afara....mai tineti minet cum strigam .... mama lui x il mai lasati pe x inca 5 min afara va rugammmm....doamne cand va povestesc am niste emotii, parca m-am intors in timp16+
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui syl Fetelor va intrebam daca voi credeti ca sunt prea apropiate ecografele mele.Unul pe 15 iunie si al 2-lea pe 16 iunie. Si va rog sa-mi spuneti intre ce sapt. se face eco de trim I si eco de trim. II. Eu sunt inca la cap. calcule si de la prima sarcina nu mai stiu nimic. ![]() |
Eco de trim I se poate face pana implinesti 13 sapt si 6 zile. Avand in vedere ca te duci la medici diferiti nu e nici o problema, chiar e bine ca te duci in acelasi timp, ca bebe creste intr-o zi cat altii in 7
![](icon_smile_big.gif)
Ana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
![](rugaciune.gif)
Minunea mea
poze
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ukume24 Dar de Perine va amintiti? ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata! |
Merci pentru Denver...
![](pupic.gif)
![](icon_smile.gif)
Si Perrine este exact desenul de care ziceam cu fetita care calatorea cu mama ei ...
"The Story of Perrine , Lit. "Story of Perrine") is a Japanese anime series by Nippon Animation[1].
Based on the French novel, En Famille by Hector Malot, Perrine is the daughter of a French father and a half-Indian mother. Before dying, her father asks his wife and Perrine to return to their hometown. They lack the money for the trip, but when Perrine has the idea to use an old camera and sell portraits to the villagers, money becomes one resolved problem. Unfortunately, many tougher problems await Perrine, her mother, their faithful dog Baron and Palikare, their donkey."
![](gravida.gif)
mirunam spune:
Daaa... Denver, superb !
Anya, la urmatoarea intalinire venim cu elasticul
Lidia si eu ieseam cu paturica, jucam carti si coloram cu creioanele acelea imposibile... Ce imi placea asta cu "Mama lui x... il lasati pe x sa...???".
Si mai era cataratul in copaci, cazematele din zapada, acrobatiile pe bara de batut covoare, papatul florilor de soc sau de mana maicii domnului, furtul florilor dela vecini sau al cireselor
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian
16 +