Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
syl spune:
Fetelor puteti sa-mi spuneti daca mesajele mele apar in timp real. Eu mi-as da seama daca mi-ar mai raspunde cineva dar......se pare ca tot nu ma vad. 10+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
heidy spune:
Dar de Nils Holgherson, cand calatorea el pe spatele unei lebede prin toata lumea? Si .. si ..."Il Tulipano Nero" , dar cred ca pe acesta l-am vazut pe Italia 1 cand abia se introdusese cablul si pe la noi. Cred totusi ca nu eram inca la liceu 13+
heidy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
M-ai starnit ![]() Pe atunci foloseam imaginatia nu gluma, la cate jucrii se gaseau, eram foarte inventivi. Acum exista orice la scara mica ![]() MIRUNA cu Emanuel Alexandru ![]() ![]() |
Oh doamne .. dar coarda? Cred ca am sarit coarda cand eram mica....si faceam si competitii.. Jucam ping pong pe o o usa culcata pe 4 scaune cu un fileu improvizat.. pentru noi era minunat .
![](olala.gif)
![](gravida.gif)
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heidy Dar de Nils Holgherson, cand calatorea el pe spatele unei lebede prin toata lumea? Si .. si ..."Il Tulipano Nero" , dar cred ca pe acesta l-am vazut pe Italia 1 cand abia se introdusese cablul si pe la noi. Cred totusi ca nu eram inca la liceu ![]() ![]() ![]() |
dar ai memorie nu gluma.... imi aduceam aminte de desenele cu Nils Holgherson dar si cum se numeau cred ca imi lua 5 luni ca sa imi amintesc.
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heidy Oh doamne .. dar coarda? Cred ca am sarit coarda cand eram mica....si faceam si competitii.. Jucam ping pong pe o o usa culcata pe 4 scaune cu un fileu improvizat.. pentru noi era minunat . ![]() ![]() |
Eu ma jucam dea alimentara, aprozarul si posta
![](icon_smile_big.gif)
Daca ai vazut desenele de pe Italia 1 probabil il tii minte pe Inspectorul Gadget, Lupin
![](olala.gif)
![](icon_smile_big.gif)
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
![](oac.gif)
![](baietel.gif)
douradoudou spune:
daaaa si les stroumphs...am si avut 2 din aia de plus:ala batran cu haien rosii si unul micut cu haine albe ..la abracadabra ma uitam mai mujlt din lipsa de altceva la ora aia..si unii dintre copiii de acolo erau de varsta noastra..
Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
heidy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Eu ma jucam dea alimentara, aprozarul si posta ![]() Daca ai vazut desenele de pe Italia 1 probabil il tii minte pe Inspectorul Gadget, Lupin ![]() ![]() MIRUNA cu Emanuel Alexandru ![]() ![]() |
Daa.... si mai erau unele cu un dinozaur .. nu mai stiu cum le zicea, apoi imediat dupa erau unele cu 3 surori care furau tablouri pictate de tatal lor disparut .. Eram innebunita, nu ratam nici un episod, desi, cred ca am ratat finalul.
![](plang.gif)
Sunt multe desene, nu mi le mai amintesc pe toate. De jumatate de ora incerc sa imi amintesc cum se numeau unele care erau cu o fetita care calatorea cu un fel de caruta acoperita impreuna cu mama ei si faceau poze pe unde treceau si mama ei se imbraca in indianca..
Imi e dor de vremea aceea, cand asteptam cu sufletul la gura cele 30 minute de desene animate.
![](gravida.gif)
douradoudou spune:
ce as juca si eu un elstic acum...noi ne jucam f mult..si tin minte ca erau ma multe nivele..aveau nume dar nu pot sa-mi aduc aminte acum ..pe mine in timpul sarcinii ma lasa memoria rau de tot ..
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
douradoudou spune:
fetelor simona-maris a mai scris???eu nu am mai vazut de mult timp msg de la ea..
![](rugaciune.gif)
si
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
ukume24 spune:
Denver se chemau desenele cu dinozaurul..... 12+
S-a intamplat minunea mult asteptata!