Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
sashenka_h spune:
Ana nu-i asa ca nu te superi si imi faci si mie calculul
eu 19.01.1979
sot 09.03.1977
Mami Andreea 15sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
syl spune:
mamiralu doctorita de la Filantropia se numeste Madalina Gheorghe. Eu personal n-am cunoscut-o ci doar sotul saptamana trecuta. Tot ce stim de Filantropia stim numai de la ea, am intrat acum pe siteul lor si au cateva poze dragute cu salile, personalul.
Dr. Vladareanu nu cred ca ma va trimite la Alina Veduta, sti si tu cum sunt intre ei. Ce nu mi-a placut mie la Madalina Ghe., e ca l-a cam vb de rau pe Vladareanu ea crezand ca noi am vrea sa renuntam la el.
Vladareanu m-a trimis la Academica la Dr. Cristina Br#259;deanu. Cica si ea e venita tot de la Londra.
10+
anya2010 spune:
Mama fetelor da aveti memorie buna. Eu nu eram prea disperata dupa desene animate si prin urmare nu-mi amintesc prea multe in afara de cele clasice. Mie nu-mi ajungea timpul sa ma mai uit si la tv, faceam antrenamente la handbal si apoi le completam cu alergatul prin fata blocului Mi-aduc aminte insa de jocurile frumoase pe care le jucam cu prietenii de la bloc si cat de uniti eram. Acum parca copii nu mai stiu sa se joace, se maturizeaza prea repede...deja de prin clasa a 5 a au alte preocupari
Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
ratusca83 spune:
Buna burtici colorate...va pupicesc pe toate..pana acum v-am citit si am reusit sa va prind din urma...noi suntem bine..ne este foame tot timpul insa incercam sa ne abtinem pt ca apoi ne facem cat malul...maine ne ducem iar la control sa vedem ce mai face colul nostru..poate scapam de cercalj..desi nu prea cred...Am primit si rezultatul la lysteria si este negativ....eu inca nu il simt pe bebe ..simt decat niste fluturasi in stomac zici ca mi falfaie ceva acolo..cred ca este el...
aaaaa...si ma doare spatele..nu cred ca am sa scap de durerea asta..de fapt ma oare doar cand ma aplec, ridic, etc..cand stau cuminitica totul este ok....
La multi ani tuturor copiilor...si la multi ani noua pt ca si noi suntem copii....gabriella bine ai revenit pe forum
13+ si ingeras in ceruri
Lidia_P spune:
EvaF m-ai facut sa imi aduc aminte de prima mea dragoste Mark din Sandi Bell.....mi-a dat o lacrima in coltul ochilor
16+
ratusca83 spune:
Ana te rogggg mult imi calculezi si mie...stiu ca te solicitam..dar...te rugammmm
Eu 02.05.1983
Sotul 04.05.1981
13+ si ingeras in ceruri
Lidia_P spune:
fetelor si eu am fost fana ratonii si mai sunt si acum....asa ca sa stiti ca daca doriti sa ii revedeti puteti sa va uitati pe Bumerang TV ca il difuzeaza acolo....din pacate nu sunt traduse....daca imi amintesc bine acum un an chiar a fost maraton de o zi cu ei
16+
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui heidy Fetelor..... dar la Candy Candy v-ati uitat? http://www.youtube.com/watch?v=nxEtC4l3WOE 13+ |
Nici nu mai stiam de ele! Am cautat pe google si mi-am amintit de ele. Poate gasesc un episod sa vad de ce era vorba. Am recunoscut fetita... Mai e unul care imi scapa...sap in memorie!
Alexxia, mai stii ca nu se schimba. Poate e baietel si nu se vede asa clar inca. Chair mai scriau fete ca daca iti spun ca e fata se poate transforma in baiat dar invers e mai greu.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 +
anya2010 spune:
citat din mesajul lui allexxia_m Buna tuturor! La multi ani pentru totii copii si pentru cei care urmeaza sa vina Am venit de la eco astazi ... Totul este bine si am aflat si sexul Avem Se pare ca la mine toate prezicerile si toate simtomele nu s-au potrivit Sunt putin derutata si trista caci chiar credeam ca o sa avem un baietel ... acum sper ca ne vom obisnui si cu ideea ca avem 18+ |
Felicitari allexxia Nu te intrista, fetitele sunt superbe..da o tura prin magazinele de profil sa vezi ce hainute dragalase gasesti si imagineaza-ti cum o sa arate printesa ta imbracata cu ele
Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
mirunam spune:
citat din mesajul lui anya2010 Mi-aduc aminte insa de jocurile frumoase pe care le jucam cu prietenii de la bloc si cat de uniti eram. Acum parca copii nu mai stiu sa se joace, se maturizeaza prea repede...deja de prin clasa a 5 a au alte preocupari Ana 17+ Minunate sunt lucrurile tale Doamne! Minunea mea poze |
M-ai starnit . Acum cateva zile am gasit la kaufland elastic de joaca. Stiti jocul acela cu elasticul de ne imbarligam picioarele intre elastice??? I-am explicat lui Alex dar nu parea fascinat.
Pe atunci foloseam imaginatia nu gluma, la cate jucrii se gaseau, eram foarte inventivi. Acum exista orice la scara mica elasticul e cazut in disgratie...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 +