Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (44)
Raspunsuri - Pagina 9
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ukume24 Ana multumesc mult pentru sfar. Nu mai avusesem de mult durerile astea si m-am speriat.Dar m-am ridicat de la birou si m-am plimbat un pic si e mai bine. Nu m-au tinut mult oricum. Fetelor dar de Cartea cartilor va amintiti? sau de Sailor Moon? 12+ S-a intamplat minunea mult asteptata! |
Nu stiu Cartea cartilor iar Sailor Moon nu le-am vazut in tara, insa am fost mare fana! Am vazut toate seriile... super desene! Ca sa iti dai seama pe atunci eram la liceu
Pe Oblio il stiti??? Eu il tin minte foarte vag..
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 +
EvaF spune:
citat din mesajul lui mirunam Pe Oblio il stiti??? Eu il tin minte foarte vag.. |
Eu il stiu bine, da. Era haios cu capatzana lui tzuguiata.
Dar filmul ala, bulgaresc parca, Arabella, cu inelul Arabellei, magic, il stiti?
Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)
gabriella1 spune:
nu mai vb cu voi
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
Nu o stiu pe Arabela dar mi-am adus aminte de Ratonii . Mai scormonesc in memorie
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 +
anya2010 spune:
citat din mesajul lui gabriella1 mi se umfla burtica pe alocuri si doare putin,dar numai in momentul "umflaturii" . de ce? Gabriela 12+ "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Simptome din astea mai am si eu, la mine se umfla toata burta si uneori e chiar dureros daca apas..eu ma gandesc ca ma balonez pt ca in general ma umflu dupa ce mananc
Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze
sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui mirunam Nu o stiu pe Arabela dar mi-am adus aminte de Ratonii . Mai scormonesc in memorie MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 + |
daaaaaaaaa..ratoniii...imi amintesc
Doamne ai grija si de noi 15+
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui mirunam Nu o stiu pe Arabela dar mi-am adus aminte de Ratonii . Mai scormonesc in memorie MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 + |
exact de ratoni vroiam sa spun si eu Sebeep so Syril Rictus ( nu stiu cum se mai scrie) si mai era floarea cu 7 culori
eva m-am intors putin in copilarie cand m-am uitat la filmulet Multumim
gabriella1 nu stiu exact de ce se umfla burtica, mi se intampla si mie, mai mult mi se intareste dar eu cred ca este de la bebe, nu este cazul sa te ingrijorezi
Mami Andreea 15sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
allexxia_m spune:
Buna tuturor!
La multi ani pentru totii copii si pentru cei care urmeaza sa vina
Am venit de la eco astazi ...
Totul este bine si am aflat si sexul
Avem
Se pare ca la mine toate prezicerile si toate simtomele nu s-au potrivit
Sunt putin derutata si trista caci chiar credeam ca o sa avem un baietel ...
acum sper ca ne vom obisnui si cu ideea ca avem
18+
gabriella1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anya2010
Simptome din astea mai am si eu, la mine se umfla toata burta si uneori e chiar dureros daca apas..eu ma gandesc ca ma balonez pt ca in general ma umflu dupa ce mananc Ana 17+ Minunate sunt lucrurile tale Doamne! Minunea mea poze |
numai cu tine mai vb
Gabriela
12+
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
heidy spune:
Fetelor..... dar la Candy Candy v-ati uitat?
http://www.youtube.com/watch?v=nxEtC4l3WOE
13+