Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Da cu pungi pline cu apa arunca cineva de la balcon?

Ana 17+
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Nu dar trebuia sa fie distractiv

Doura nu au mai aparut Simona Maris si Andreea...maine trimit Pm sa vad unde au disparut.

Va si ma car acasa! Multumesc pentru amintirile frumoase, le relatez si lui Emanuel...sper sa nu ii dau idei!

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 16 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

EvaF m-ai facut sa imi aduc aminte de prima mea dragoste Mark din Sandi Bell.....mi-a dat o lacrima in coltul ochilor

16+

ahaaaa, deci tu erai rivala mea, care va sa zica...hai sariti, care mai erati in calea fericirii mele?

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Mi-aduc aminte insa de jocurile frumoase pe care le jucam cu prietenii de la bloc si cat de uniti eram. Acum parca copii nu mai stiu sa se joace, se maturizeaza prea repede...deja de prin clasa a 5 a au alte preocupari

M-ai starnit . Acum cateva zile am gasit la kaufland elastic de joaca. Stiti jocul acela cu elasticul de ne imbarligam picioarele intre elastice??? I-am explicat lui Alex dar nu parea fascinat.

Pe atunci foloseam imaginatia nu gluma, la cate jucrii se gaseau, eram foarte inventivi. Acum exista orice la scara mica elasticul e cazut in disgratie...

Oh doamne .. dar coarda? Cred ca am sarit coarda cand eram mica....si faceam si competitii.. Jucam ping pong pe o o usa culcata pe 4 scaune cu un fileu improvizat.. pentru noi era minunat .

13+

Mai fetelor, ma uitam zilele trecute in parc la niste copii sarind coarda, adica tineau unii de o parte si de alta si fetita sarea, ma uitam ca tampita, unde sunt anii aia? Saream elasticul, faceam campionate. Si sotronul, of of, mai mai...ce vremuri...
Hotii si Vardistii
Leapsa
V-ati ascunselea?
Tara, Tara, Vrem Ostasi...
etc etc

Unde v-ati dus?

Ma duc cu fi-miu afara sa ma aerisesc ca dau in mintea copiilor...

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Moaaaamaaaa am crezut ca am gresit subiectul cand am vazut cat s-a scris.... ati avut de lucru nu gluma. Abia am reusit sa citesc si recunosc ca am mai si sarit.

Gravidutelor ... sa stiti ca daca va treziti pline de draci si nu stiti de ce... e de la sarcina.... daca vi se pare ca cineva are ceva cu voi... tot de la sarcina este. Mi-a spus si mie cineva inainte de a-mi strange iubitul de gat pentru ca mi-a smuls cateva fire de gazon din curte.

Eu am fost azi si mi-am mai achizitionat un catel. Am un labrador care are pui acum si nu vroiam sa ramana singurica dupa ce dau toti puii asa ca am mai cumparat azi o fetita de ciobanesc. E superba si se tine numai dupa fii-mea. O sa le fac poze sa le vedeti.

Mirunam acum iti raspund: eu intr-adevar vreau sa nasc in apa si cautam metode pentru o nastere mai usora, asa am citit ca exista un fel de hipnoza care te face sa simti contractiile ca niste tensiuni trecatoare si nu asa dureroase.
Doctora mi-a povestit de o pacienta care a nascut la ei, in apa, s-a folosit de CDul de hipnoza si a fost mult mai putin afectata de durere, mai mult de emotii. Cica atunci cand a iesit bebele era atat de emotionata ca nu mai auzea ca toti ii spuneau "ridica-l si pune-l pe piept". Uffffffff! Abia astept.
Merci pentru pontul cu masajul perineal. Facem si d'asta. Facem orice.

Cris mami de Teodora si cu
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

[quote]citat din mesajul lui anya2010

Da cu pungi pline cu apa arunca cineva de la balcon?

nope, am urat treaba asta, si cornetele acelea cu care suflau baietii si puneau o gamalie in varf de te intepau de mureai. Si spalatul cu zapada iarna, grrrr, ce urat, aveam obrajii rosii usturau gaseam zapada...unde nici cu gandul nu gandesti cand veneam acasa
mai bine, totusi, ca nu mai sunt copil

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu locuiam la parter si cand eram mici aveam perdea pe balcon (era inchis) ..nu arunam cu pungi cu apa dar umpleam seringi cu apa si bagam usor acul prin perdea s stropeam lumea care trecea..nu-si dadeau seama ce era pt ca noi nu ne vedeam deloc

Alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Ana dar tu de unde faci calculul acela? Nu ne poti da si noua ca sa mai pierdem timpul?

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Allexxia nu s-a intors de la Birlad?
Fetelor, sunt curioasa pentru cate din noi s-a potrivit calculul meu cu sexul bebelului. La mine s-a potivit la fix. Oricum am stiut si am simtit... doar speranta a murit ultima, ca eu fata mi-am dorit... Of, poate data viitoare!

Ana
17

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Heidy, fata a iesit la calcul.

Ana
18

Mergi la inceput

Imi faci si mie inca odata te rog?Ca nu mai pot astepta pana merg la eco sa imi spuna si mie ce e bebe.
Fetele care merg la Filantropia m-ar interesa mai mult la dr. Haiduc, cat dati la consultatie? Dar la eco?

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Heidy, fata a iesit la calcul.

Ana
18

15+

Mergi la inceput

Am uitat sa iti dau datele :
eu: 15.05.1985
sotul: 20.08.1978
UM:10.02.2010

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Andreea, daca l-ati conceput pana pe 9.03.2010, teoretic ar fi fata. Daca bebe e conceput dupa 9.03, iese baiat. Dar aici e cu dus/intors, pentru ca e fix schimbarea de ani. E la fel ca stuatia lui Ioana_Mami.
Of, daca-l concepeai pe bebe in ianuarie, sigur iesea fetita. Dar mai e si voia lui Dumnezeu.

Ana
18

Mergi la inceput