Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Giova, insanatosire grabnica lui Marco!

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fuseram si noi sambata la faimoasa kermeza de la gradi, in trad serbarea de sf de an..a fost dragutel, dar pe o caldura torida ca ma gandeam cu groaza sa nu faca insolatie in timpul spectacolului ca nu aveam cum sa-i dau palarie ca avea o coroana cu urechi de pisica...spectacolul l-am vazut si eu ieri pe camera, chiar daca am fost acolo, dar la ce inghesuiala a fost nu aveam cum sa ma bag cu asta mica.ma rog, imediat dupa ce s-a terminat mi-a zis o mamica de la cursul de miercuri ca alex a cantat "extraordinar" si ca i s-a parut cel mai "patruns de moment" din scoala.lui cristi, care filmase, i se paruse doar ca se purtase normal.dar m-am simit mandra pe moment.....altfel, petrecerea a continuat in curtea scolii...se cumparau niste tichete cu care te duceai cu copilul pe la diverse standuri unde putea sa pescuiasca obiecte, sa arunce la tinta in tigai, sa ghiceasca culoarea unor dopuri, etc.cu ac tichete luai si de mancare....ce m-a surprins a fost ca toate jocurile astea erau individuale...in afara de un concurs de alergat in saci, copilul se juca singur ...nimic de echipa, nimic sa incurajeze joaca cu altii...sunt din ce in ce mai convinsa ca sistemul face totul sa-i transforme in "individualisti", personalitati care sa se adapteze la schimbare si care sa nu se lege de nimic, nu sunt incurajate prieteniile, etc...in afara de satele sau orasele mici, unde nu au de ales, la restul le schimba colegii in fiecare an ca si educat sau inv...si apoi se supara ca sunt considerati de alte popoare egoisti, zgarciti si mereu nemultumiti...normal ca un copil care nu e incurajat sa se imprieteneasca cu altii devine un adult complicat.
a trebuit sa ducem bomboane sau prajiturici, care apoi erau vandute...aici am avut si eu bucuria mea personala ca ne-am dus sa luam de mancare si vroiam sa iau o bucata din propria prajitura ca stiam ce continea si puteam sa-i dau si anastasiei in cazul in care alex nu mai avea chef sa manance...nu am avut ocazia ca stand la coada s-a vandut ultima bucatica si era prima prajitura terminata in totalitate cand altele nici macar nu erau incepute...adica iesise frumoasa

apar mai tarziu cu poze(nu avem prea multe ca mai mult am filmat) si ce mai am de zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ana deci a trecut si serbarea imediat da si vacanta peste noi am intrebat sie u in 18 cica o fac la scoala la Alain.
Giova sper ca sunteti mai bine, aiurea poveste ati avut lasa cu dieta ca slabesti tu cu ateta pe cap mereu inceraca numai sa mananci echilibrat si vezi si eu m-am apucat azi de Scarsdale aia ca satgnam de 10 zile cu Rina le tot schimb ca la Ploiesti.
Sa va arat ce am gatit sambata daca tot am spurcat dieta http://bucataria-sylviei.ro/pui-la-cuptor-cu-castane-a-la-sylvia.html Un pui la cuptor langa care am pus castane ,ciuperci de padure, ardei, ceapa...o minunatie a ieist sa testati reteta adaptand cu ce aveti ca merita .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Ana, felicitari baiatului ptr. asa prestatie la serbare. Sunt sigura ca prajitura ta era cea mai buna. Ma intreb ce s-ar intampla daca ar participa si Silvi la asa ceva, cred ca ar tb suplimentare.
Giova sanatate multa lui Marco, din pacate in aceeasi categorie ne inscriem si noi. Si are aceleasi simptome, il doare burta, si-a facut febra 39, doarme aproape de azi dimineata. Eu nu mai pot de stres, am venit de la serviciuy, am mers la dr. de fam, cica putin rosu ingat, si la urechiuse. Dar pe el il doare rau burta, nu in partea de jos ci in zona stomacului. Bun la noi a debutat duminica trecuta cu o raceala+conjunctivita, raceala a dat in criza de astm, am fost la urgente de vreo 3 ori, i-am dat prednison la greu, credeam ca a trecut, ieri s-a simtit super, am facut gratare in curte...
Azi dupa ce ajung la serv. ma suna mama disperata ca plange copilu de numa, ca arde etc. Acum tremur si eu sa nu fe apendicita, dr. de fa,m. zice ca nu e dar ma pot eu baza pe ea?
Toanca incet isi invinge Matei frica. Bravo tie ca mergi pe role, o sa ajungi la o super silueta asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

baietii mei dorm, Marco ok, a mancat 4 felii de paine prajita si orez la pranz. ar trebui sa merg la chirurgie la control cu el...doar asa m-am lasat acasa. dar nu stiu cum fac....Clau e plecat la intalniri si mi-e groaza sa plec cu amandoi dupa mine, prin spital.
Daca nu-l doare burtica, ma gandesc ca e ok...m-am mai dumirit si eu putin cu analizele alea...am avut timp sa caut pe net...
Maine avem programare la dr. de fam. si la dentist. si eu trebuia sa merg la stomatolog, dar mi-am amanat cu inca o sapt. ce naiba era sa fac?

Miha azi dim. duinainte sa verse marco si el tot sus se plangea de durere de burta, la stomac, l-am palpat si eu jos, in parti, dar nimic.
O fi tot o entero si la voi...doamne ca e perioada...o groaza am auzit cu asa ceva.
Insanatosire grabnica.
Dia mersi. ce mai faceti voi?
Ana total putiul tau, felicitari pt. asa prestatie! si tie pt. praji, te cred ca s-a vandut cel mai repede.
Silvia voi vedea ce fac cu dieta...deocamdata ma cam doare capul de mor...sunt la cea de-a 2 cafea. sa dea domnul sa mai slabesti si cu dieta asta.
am mai citit si aici pe forum de dieta de 5 zile...titlu ametitor de mincinos.
Uite aici daca vrei:
http://www.supereva.ro/info.asp?id=2122
mie imi plac sfaturile, daca as putea sa le urmez in viata de zi cu zi, cu mici exceptii, ar fi ok.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

cred ca la noapte apar cu pozele..
Miha si Giova- sa nu fie gastro- ca eu cand am avut, am facut febra mare, eram palida, cu sudori si dardaiam+diaree si ma durea f tare stomacul(bine am mai si vomitat ca incepusem sa ne punem si alte intrebari), dar dr de la cresa zicea ca se poate si incompleta-Alex atunci a avut doar diaree+ febra, dar nu asa grav ca mine
Ca tot pov de dentist Giova-eu l-am dus pe alex la dentistul meu...Silvia-parca ziceai ca vrei sa-l duci...poti sa-l duci la orice dr, daca nu sunt pb
Cura de slabire cu lamaia tinea o colega de serv acu 100 de ani si a fost total nemultumita de rez, dar macar contin vit C

Mergi la inceput

Ana mersi de raspuns.

Marco inca doarme...are deja 3 ore, dar il las...asa se reface.

Am vb. si cu cumnata, mi-a interpretat ea analizele, doar e in domeniu. e putin anemic si da ..leucocitele sunt mai mari, dar nu are semne de apendicita.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

de-afara.
cand sa iesim in parc constat ca nu avem carucior...a ramas la sot in masina. asa ca am plecat cu masina la parc, acolo Edi a stat pe jos sau pe leagan.
la intoarcere Marco scapa o jumate de sticla de apa pe bancheta, iar Edi intoarce punga de pufuleti invers....doamne cum arata masina.
am mai stat in fata blocului, edi in masinutza lui, Marco desena pe asfalt.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova bine ca nu l-au furat ca la asta ma gandeam cand am citit mesajul tau .Sanatate lui Marcolino.
Ana abia astept pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Ana cred ca in cazul lui Tudor asta e. Pb. ca am prins-o la inceput, sora-mea cu nepotul e acum la urgente ca are nepotul manifestarile de care zici tu. Si pe aici prin vecini au avut 2 copilasi. Pb. e ca i-a revenit conjunctivita, e adevarat ca poate n-am pus intot. picaturile cu Tobrex cum trebuie, ca doar e un circar copilul asta.
Eu mi-am luat 2 zile medical, sper sa-si revina azi ca am mult de lucru la serv.
Sa va spun de serbare, din punctul meu de vedere a fost un fiasco. Le-a dat la copilasi cate 3 poezioare, o gramada de cantecele si dansuri. Tudor le-a zis dar dupa aia cand a inceput eddu sa le zica, stai acolo, nu misca, nu, nu, nu...a inceput sa planga, in conditiile in care plangeau vreo 10...Educatoarea super stresata era in stare sa zica ea toate poeziile, cica sunt parinti care comenteaza. Oricum, Tudor abia a asteptat sa plecam de acolo, la el a venit vacanta mare, pana in septembrie nu mai mergem.

Mergi la inceput