Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la noi toate bune si frumoase pana la ora 19 cand ne-am intors din parc...marco ardea de mama focului. 39 febra!!! Nu stiam eu de ce mi-a golit o sticla de apa afara. I-am dat Nurofen, nu a scazut febra. Dupa 4 ore supozitoare paracetamol....nimic....dupa alte 4 ore i-am bagat un novocalmin si asa i-a scazut. acum iar arde....inca doarme...nu stiu cat are. I-am dat nurofen, sa vedem ce-o fi.
Oare de la ce sa fii facut nu-l doare nimic, este pe ospamox din cauza maselii......nu intelegem nimic. destul ca el nu mi-a facut asa febra mare decat odata...cand eram in Turcia si avea 1an si 8 luni.
Mai vedem...daca nu dam o fuga la urgente.

Ieri la pranz am fost la film cu vara-mea, clau cu copiii acasa. Sex and the City 2, merita vazut. doamne cat mi-a placut....plin de fete glamour....doar erau in mediul lor.....
Am si fentat ziua de fructe/legume cu o portie medie de nachos....nu puteam rezista.
pe urma am luat copiii si in parc cu ei, se facuse si la noi cald. si la intoarcere...marco cu febra.

Silvia rata bine de tot mamaligutza aia cu ciupercutze.

o duminica frumoasa sa aveti.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum ajuns si eu in zona la cafelutza ieri nici nu stiu cum mi-a trecut ziua cu cumparaturi, curatenie, mancare si eisit cu copilul. Azi suntem singurei ca e de garda din nou JP si prevazusem excursie cu busul in parcul mare dar vad ca se anunta ploaia cu fulgere mai bine mergem langa casa pe undeva.
Giova se poate de la infectia de la masea sa fie febra asa mare chiar si sub antibiotic pentru ca febra e semnul ca organismul lupta, e ok ca idee doar ca trebuie controlata sa nu treaca de 39 ca poate induce alte complicatii de la noi sa va fie bine si eu am mereu si supozitoare si fiole cu algocalmin si ii dau ca ultima varianta 15 pic de algocalmin daca esuez cu celelalte si e peste 39 si ii scade repede, e super ok novocalminul daca nu sunt alergii . Cum stai cu dieta?
Fetelor ep unde sunteti? La iarba verde va inteleg perfect. Vai ca am vazut la meteo ca va ploua toata saptamana viitoare asta ca am avut soare si 26 de grade o saptamana.

Mergi la inceput

Marco e tot cu febra...ii creste, ii scade. si se plange de durere de genunchi. dar numai la unul si numai cand doarme...iar o fi in crestere?
la urgente era full, doctorita de garda una singura, era la terapie intensiva la intubat un copil pe moarte. cand am auzit una ca asta, am luat copilul si am plecat plangand. doamne fereste, numai acolo sa nu ajungi!

Silvia mersi de sfat...cred ca ii dau si eu algocalmin. de 2 ore a luat Nurofen si arde inca. merg sa-i iau temperatura, caci s-a trezit.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neat afetele.
Giova, vezi sa nu aiba rosu in gat; e un virus nenorocit care nu da dureri de gat in schimb da febra...
In mod normal luand deja antibiotic ar trebui sa nu mai faca febra
Io sunt "cracanata": ieri dimineata am fost vreo 2 ore in parc cu rolele; am facut intrecere cu Matei - el pe bicicleta eu pe role, iar ieri dupa-amiaza am fost la bazin
Aseara eram de zici ca m-a batutu cineva
Dar la bazin a reusit ieri sa inoate singurel; cu pluta si cu colacul dar fara sa mai ma tine pe mine de mana
[red]Maraki, LA MULTI ANI pentru ieri!
Multa sanatate, fericire si implinirea tuturor dorintelor!!!!
[/
red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki la multi ani si de la noi!
Neatza ssi de la mare unde un vant.....Eu pe fuga ca de oicei ca deja domnisoara devasteaza balansoarul...deci tb sama ocup de ea.Azi mergem la controlul de 5 luni asa ca ma pregatesc sa plec in juma' de ora.Mario e la gradi ultima saptamana ca apoi il tin acasa ca nu are rost sa il mai duc, eci va dtiseama ce fun va fi cu amnadoi acasa.
Din pacate tot prost stau cu scrisul pentru ca nu prea sunt pe acasa sau dc sunt calc e inchis.
Alaltaieri am fost la plaja o ora si m-am ars si l-am parlit si pe Mario cu toata crema lui.Apa e super super rece de iti amortesc picioarele.Va la acum ca sare din balansoara.Va pup pe oae si imi cer scuze ca nu pot sa comentez si eu maimult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour doamnelor , ma bagati putin in ceata cu urarile, ziua lui Maraki nu e in 10 iunie? Maraki ia intra si fa o lamurire
Giova cum e Marco? Sper ca sunteti bine
Iuliana super doamna ca te-ai dat cu rolele, eu nu am curaj desi am zic ca ma apuc ca am si patinoar la 2 min de bloc ma tot descurajeaza sotul ca sigur o sa imi rup o mana sau ceva si mi-e frica sa ii dau dreptate .
Irina succes la control .
Noi am nimerit ieri ca prostu' in targ in mijlocul unui carnaval in toata regula ce era in centru, pacat ca nu luasem aparatul foto sau camera la mine ca a fost mortal, niste tobosari si o dansatoare care au inceput spectacolul de la sol si apoi i-au ridicat cu o macara pe toti pana pe la 50 de metri si ii plimba in aer deasupra unei piete imense, o multime de personaje costumate , un tren cu tot felul de mascati ...super dragut, spectacole de confetti, tobosari.Alain m-a facut sa stau la o coada de 10 min sa luam o inghetata care dupa ce l-a murdarit a aruncat-o la gunoi si alte 5 minute sa ii iau un balon cu heliu care l-a ierdut in drum spre bus si a miorlait toata seara dupa el si ma intreba unde i-a zburat balonul poate reusesc sa va pun ceva poze daca le recuperez de la o prietena cu care eram ca a facut ea cu telefonul dar nu stie ce a iesit.
In alta oride de iedei am fost azi sa recuperez fotografiile ci clasa i-au facut si ceva portrete lui Alain in care sta ca un sfant ma si mir cum au reusit , m-am bucurat desi nu il cerusem initial si am platit cu placere ca am si eu un portret normal cu el Au avut o clasa foarte draguta cu 15 copilasi , nu stiu exact daca tot in aceeasi formula merg mai departe.

Mergi la inceput

si de la noi!
azi si maine sunt cu amandoi acasa, asa ca nu voi avea timp nici sa respir.
am scris pe blog ce s-a intamplat ieri:
http://ioanapurdea.blogspot.com/2010_06_01_archive.html

baiii....Maraki e nascuta in 10 iunie. am corectat de mult. nu stiu unde ati vazut ca e in 6...

sper sa reusesc mai tarziu sa va citesc. pupici

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Bai stiam eu ceva: initial nu aparea ca ziua lui Maraki e pe 6 iunie?
E...ii zic si pe 10 La Multi ANi!

Mergi la inceput

Giova, deci pana la urma nu stii ce a avut Marco?
Doar rosu in gat?

Mergi la inceput

asa...copiii se uita la Clubul lui M. Mouse, am mancarea la foc si putin timp de scris...sper.

A si vomat de dimineata. I-am dat metoclopramid, 3 picaturi, pe urma paine prajita si antibioticul. acum iar e fresh...mi-a mai cerut inca o paine.

Mai...am fost asa de fericita sa ies din spitalul ala, incat nu am mai intrebat la ce concluzie au ajuns doctorii.
am analizele la mine, maine merg cu ei la dr. de fam. sa le interpreteze. la unele e peste, la unele sub...dar habar n-am la ce...sunt numai initiale din cate 3 litere:BASO, EO, PDW, MPV, RBC...poate sa caut pe net...dar nu stiu daca am timp.

Iuliana gatul ii e rosu, dar nu are puroi, nici nu s-a plans de durere de gat.
deci esti cracanata rau azi.
ma bucur ca evolueaza inspre bine Matei, sa vezi ca de la toamna va merge cu antrenor.
Irina bafta la control. aoleu...ai grija cu arsurile solare. eu le-am pus protectie 50 si marco a stat tot in soare, nu s-a ars defel.
Silvia super fain ca ati nimerit la carnaval ieri...asa e in multime...nebunie curata.
asteptam pozele.

de azi am inceput dieta cu lamai, caci pe rina cine stie cand o mai apuc...nu mai am timp si de gatit pt. mine.
Clau mananca in oras, de ceva timp...dar acum cu amandoi acasa.....cu mancare de regim, mancare de bb....pt. mine nu mai ajung.
fug sa le pregatesc mancarea.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput