Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ma felicit ca ii dau seara lui Edi sa bea si lapte de crestere...cate 150 ml, dar macar doarme pana aproape de dimineata...si tare bine mai este pt. mine.

La noi iar ploua, doamne ce m-am saturat....arata ca se incalzeste...maine va mai ploua....doamne cat astept caldurica.

acum sunt cu vopseaua in cap. am profitat ca am adormit strunful si m-am vopsit. sa vedem ce mai iasa de data asta...iar am luat alte 2nuante si le-am combinat.

Silvia spor la cautat sandalute. eu i-am luat lui marco o pereche...ii sunt cam fixe, dar oricum nu e cald inca la noi.
am votat pe amica ta.
Iuliana lasa ca ai putine kg. eu sa ajung la 55 nu as vrea...sunt prea slabanoaga....femeia snur...fara...nimic. parca de la o varsta imi place sa am ceva forme...asa ca pana pe la 58 m-as duce...atunci as fi miss.
Bine, tu esti si mai micuta de statura, asa ca la tine e ok.

azi nu stiu ce voi manca...probabil tot o pizza. naiba stie. iar diseara....habar n-am. nu mai fac nimic dulce, ca nu rezist si ma indop si a 2-a zi. asa ca mai bine cumpar de cat am nevoie.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova merci nu am gasit sandalute si m-a lovit o caldura in cap ca nu mai ies pana maine, o sa merg maine la piata si al alt centru comercial. F bine faci cu dulcele si eu intram la bulanjer si luam strict o prejiturica pt mine eu pun la facut mamaliguta si pt deseara am inghetata asta mananc. Sa stii ca ma tenteaza si faza cu lamaile mai vad ca daca sunt diluate in apa si luate dupa masa poate sunt ok o sa caut maine lamai bio sau netratate macar sa fiu sigura ca sunt bune.
Iuliana o sa va pun reteta ca fac ceva mamaliguta cu ciuperci forestiere la cuptor deja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Silvi, ce rea esti........
E....fiindca mi-ai facut pofta mi-am comandat la servici: muschiulet de porc la gratar, ciuperci la gratar si clatite cu ciocolata; am mancat ca purcelu' si acum m-a luat un somn....
Si eu trebuie sa-i iau lui Matei sandatule; are unele cu Ben Ten, dar nu poate sa faca toata vara numai intr-o pereche de sandalute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Salutare dragelor!
Eu astept sami se trezeasca mandrutaca nu a mancat de 3 ore jumate si ma dor sanii de mor.
Razvan e pus la nani dar nu da semne ca o sa si doarma, i-a mai scazut fera si de aseara luam Sumamed ca are amigdalita pultacee. Ieri a fost horror, a vomitat de vreo 5 ori numai fiere ca nu a mancat nimik, doar a baut ceva apa iar eu umblam cu picea urlatoare in brate si stergeam in urma lui. A trecut, sper sa isi faca antibioticul efectul si sa fie ok. Faza tare e ca am cerut in loc de suspensie pastile si s-a cam socat dr, dar fi-miu ia fff bine pastile/tablete/capsule in schimb de la suspensie vomita...indiferent de antibiotic.
Aseara am cantarit fata si am dat in depresie, a pus in jur de 400 gr in 3 saptamani jumate, am incercat sa-i dau si completare de nan1 dar nu vrea sub nicio forma bibe....i l-am bagat in gurita pe langa san si se tot fataie si se trage pana isi scoate bibe dar la san nu da drumul. O sa ma mobilizez sa mananc mai bine si sa mananc multa carne (am inteles ca e importanta,, iar eu tuta nu am mancat de vreo 10 zile carne...doar mezeluri) si sa o tin treaza la alaptat ca inclin sa cred ca asta e problema. Azi am tot trezit-o/ciupit-o/gadilat-o si a mancat fff bine ca atare a dormit dupa fiecare masa cate 2-3 ore in patutul ei. Si uite asa poate vin si infirm toate temerile mele cum ca ar avea colici, ar vrea doar brateetc....se pare ca fata era flamanda ca dormea la san. Sper asta sa fie cauza si sa ne remediem si cu asta!
Silvia, am votat-o si eu pe prietena ta! Mor de pofta unor ciuperci/hribi.....sunt satula de champinioni
Giova, nu v-a zis dentistul sa nu-l duceti pe MArco la bazin daca era cu puroi si umflat la maseluta? Ce te invidiez ca papa asa bine Edi....tu ziceai ca iei doar 1 granula homeopata? eu iau cate 3 ca asa stiu ca se administreaza remediile de la Plantextrakt si de la Boiron...
Iuliana....mi-as dori si eu sa-l duc pe Razvan la bazin, poate din iulie....sa vad cum ma descurc cu amandoi piticii in masina...
Ana si eu ma gandesc de multe ori la voi....am si visat ca vorbeam la telefon. Inca o alaptezi pe Anastasia?
Cosmina, m-ai socat un pic la faza aia cu asteptat 8 ani pentru bb2....chiar asa dificila a fost Bianca in etapa de bb?
Maraki, esti ok? Iesi din umbra ca nu sunt obisnuita cu absenta ta....ce mai face Angelo (in afara de comert, cu casa de marcat?)
Merg sa vad de ce nu se trezeste mandra mea....cred ca din cauza ca doarme pe burta

Mergi la inceput

pozeeee:
http://www.dropshots.com/ioanapurdea#date/2010-05-23/09:24:14
de aici in jos. Enjoy!

Silvia pofta buna. si eu m-as baga si la lamai, am vb. deja.
Iuliana oooo....pai cum vrei sa slabesti cu asa pranz? sa-ti fie de bine.
si eu mai trebuie sa-i cumpar tenesi...in parc e pietris si nu prea vrea in sandale. Mai are o pereche cum au si Angelos si Razvan de Astery, d ela Dietchman, un fel de adidasi numai din barete. dar ii intra pietris in parc si in astea...asa ca decat sa-mi strice nike-urile bune, mai bine cumpar tenisi.

eu am papat deja, o pizza intreaga. greu e cu foamea asta.
nu stiu diseara ce bag...poate fac niste clatite ca e si Clau amator de asa ceva.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Ioanaaaaa vezi ca Ricinus communis trebuie luat in dilutie mica(CH5) si doar 2 bilute/zi. Altfel duce la pierderea laptelui!!!
ai mare grija, ca e cu 2 taisuri acest remediu, in cantitate/dilutie mare are efect invers.
si mie si unei tipe din Buc. la fel ne-a zis dr. homeopati. eu nu am luat de capul meu, doar dupa ce am vb. cu homeopatul.
Of saracul Razvan, insanatosire grabnica si sa scape repede.
Doamne ajuta sa fie asta cauza pt. care plangea Sonia. cam putin a luat in 3 sapt., tine-o sub observatie in continuare.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici

gata si ziua asta de muncaacu vine vacanta,abia o astept ...pe Stefan o sa l duc pana la 1 iulie ca am treaba...sa zugravesc camera copiilor si bucataria mi s a pus patasi alta treaba importanta sa invat de licenta

Toancaaoleu ce de otite a avut si Matei...eu o sa merg sa i fac ceva teste lui papan ca si el este ff sensibil
Tioana ...Bianca mea a fost un bebe care a plans si nu a dormit pana pe la 8 luniexemplu: spalam rufe in cada iar pe ea o asezam pe jos in baie sa ma vada audaasa ca abia 8 ani mi au tb sa uitdar m am scos cu Stefan care a fost cel mai cuminte bebeu
Giova ai copii superbi....si eu tb sa iau sandaledar deocamdata il las in adidasi...si papan are numai adidasi buni dar ii dau ca m am saturat sa i donez aproape noi
Silvi asa cald e acolo???am votat si eu amica

ma duc sa iau frumosul de la gradii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, pai numai o clatita am mancat; carnea si ciupercile au fost la gratar, deci nu cu eli si prea multe calorii
Ioana, of...nasoale patanii povestesti tu acolo; cu siguranta antibioticul o sa-si faca efectul si o sa-si revina Razvan; mai nasol e cu Sonia, dar poate o sa fie si ea mai cumintica; din cate povestesti parca imi piere cheful sa mai insist cu bb2 desi cu al meu sot....slabe sperante
Despre ce lamai vorbiti?
Ce-i cu lamaile?
Da Cosmi am tras cu Matei nu gluma; cred ca o sa ramana toata viata cu sensibilitate la urechi...
Saracu' l-am tot scos zilele astea fara caciulita, sapca etc si ma tot intreba: "mami da merg cu capul gol? nu o sa ma doara urechile?" A prins si el frica de asa ceva

Mergi la inceput

Ioana vai saracutul Razvanc u gatul asa am fost si eu si Alain de cateva ori in ultimele luni, vestea buna e ca trece repede. Cu alaptatul nuiti dau sfaturi ca eu am fost catastrofa
Merci de vot , eu in Ro am vazut ghebe congelate la carrefour si am si luat tare bune au fost .
Iuliana sa iti fie de bine, hai ca nu pun pozele si reteta pana ce nu ajungi acasa lasa ca daca as avea kg tale asa as manca si eu.Este ceva dieta in care se bea suc de la lamai stoarse crescator pana la 7 si apoi descrescator diluat in paa, sucuri, ceai eu ma tot citit de ea dar era faca dilutie si mi se parerea horror
Cosmina mersi de vot, aici e soare si frumos iar saptamana asta acum sunt 26 de grade cica .
Vai mai fetelor ca nici azi nu am calcat catastrofa sunt cald dupa-masa ca e JP de garda si asta fac ma uit la Alain cum se joaca si calc. Acum ca am mancat si eu ca purcelul am un somn in mine imi amintesc de un banc ce mi-l zicea tata in tinerete cu boala porcului :"Cum ma scol cum as manca ....cum mananc cum m-as culca" la mine adesea functioneaza.

Mergi la inceput

La ceas de seara ma prezint si eu cu mamamaliga mea cu ciuperci de padure : http://bucataria-sylviei.ro/mamaliga-cu-ciuperci-de-padure-la-cuptor.html

Mergi la inceput