Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
cosmi1975 spune:
salutare gagici..eu acum am aterizat de la munca si astept sa inceapa Neveste disperate
Ana super idei ai
Giova eu de 3 zile beau cate 4 litri de apa musai sa slabesc ca mi a venit rau azi cand m am cantarit...si nu stiu de la ce naiba m am ingrasat
LILI si papanul meu cand a dat de mancare a fost ff fericit
Toanca hai sa faci cel mai cel costum
Tioanaeu am trecut prin ce treci tu acum...simteam c o iau raznadar usor usor s a remediat situatia,asa ca rezita
silvi_2005 spune:
Cosmi la ce serie si ce episod esti noi ne uitam "in reluare" la sez 4 ca le-am cumparat de la 1 la 5 integral si aici am ajuns si aici se difuzeaza 6 deja chiar azi e 2 episoare.
Giova vai ce pb aveti voi cu dintii bine ca sta Marco ca Alain nu ar sta nici anesteziat la drac e, ma mai uit eu la el si vad ca e ok peste tot nu are nici un punct negru ;la dentist nu am ajuns inca mama denaturata ce sunt in Ro ma deturnat soacra ca poate"ia vreo hepatita" si aici am intrebat la scoala au zis ca in oras preventiv nu se face control daca am ceva pb sa caut cabinet privat . Merci mult de grafice,a r fi ok dupa ele dar sincer la cat de inal e pare asa de slab o sa il vezi in pozele de la mare.
toanca spune:
Se pare ca si matei ar fi ok dupa acele grafice la 16.300 kg; da mie tot slab mi se pare.
E....important e sa fie sanatos
Giova spune:
CVosmi 4 litri?
Lili super ca a inceput cu dreptul Cosmin diversificarea. la mine amandoi au facut figuri la inceput....lor le trebuia mancarioca normala nu chestii fierte si blenduite, fara nicun gust.
Silvia cand plecati? hai ca in Spania e cald de numa. sper sa prindeti vreme faina si sa veniti bronzati. Noi cu vremea asta, nu am apucat sa ne etalam bronzul, care e pe duca.
mor ca nu a mai luat marco un antibiotic de vreo 3 ani si uite ca ia acum din cauza unei masele. dar n-avem incotro, cica nici nu se desumfla pana pe maine.
Iuliana da, asa e. sa fie sanatosi. asta e cel mai important.
s-a trezit si zmeurica mea, a topit tot bolul de mancare si acum ne imbracam sa iesim.
sper sa nu uit de cantar si caseta pt. camera, ca sa-l inregistrez pe marco la inot.
pe mai tarziu.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
da GIOVAma cam chinui
Silvi habar n am ce sezon este dar acu vad episodul cu menajera lui Gaby care tb sa i faca un bebe
silvi_2005 spune:
Cosmi tinerel sezon cred ca e 3 sau 4 .
Giova la final de iunie prin 27 plecam nu mai e mult nu mai apuc sa slabesc eu nu stiu cat. De trei ani nua luat eu cred ca am pot lauda cu 3 saptamani Alain faie iarna niste bronsite groaznice si ep terenul asmatic de la Jean geneza nu am joc cand vad ca e grav.
Sper sa apuc sa va pun si eu ceva poze si filmulete ca tot vb de asta de 2 luni
Giova spune:
In sf. am luat cantar...sunt cam dezamagita... cred ca am avut mai mult decat credeam. oricum maine dim. vad ce si cum.
Am vazut si spiridusul la inot, tat-su' l-a filmat, eu pozat...a primit si diploma. asa de fain aluneca pe apa...parca o vvad pe sorella.
Am fost si la dentist la proba, peste o sapt. la alta proba....astia ma omoara...cine stie cand imi termina dintii.
Silvia marco a luat cam de 2 ori antibiotic, acum e a 3-a oara. Edi a luat deja de 2x....diferiti sunt in toate.
Cosmi cate kg vrei sa dai jos? Bafta!
fug sa schimb un kk-ios si poate pun niste poze.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
silvi_2005 spune:
Haideti fetelor la cafelutza
Giova asta e socul de oe cantar lasa ca va imprieteniti voi eu stagnez in draci nu stiu ce sa shimb. Nici nu vrea sa ma gandesc de cate ori a luat antib ca mi se face rau azi mananc mamaliguta cu ciuperci de padure, trebuie sa ies sa le iau si pe alea.
Aici a venit vara in sfarsit trebuie sa ies sa ii cumpar sandalute lui Alain azi ca numai papuci inchisi are.
silvi_2005 spune:
Eu acumplec de acasa ca am stat sa spal o tura cu masina.
Fetelor am si eu o rugaminte va rog sa votati o amica de-a mea care participa la un concurs culinar aici : http://www.all-food.ro/concurenti/ se numeste Maria Mihalache acum e pe pozita 2, cu 199 voturi. Ma enerveaza ca idee concursurile de genul asat de sata nici nu ma inscriu dar i-am promis ca o ajut si mi-ar afce placere sa o fac ca si are o reteta buna de dovlecei deci daca terceti prin zona pls da-ti un clic pe vote la ea dar si maine cafelutza
toanca spune:
Hai ca vin eu la o cafeluta.
Antibiotic...... nu vreau sa ma gandesc de cate ori a luat pana acum ca mi se face rau; daca punem la socoteala 8 otite, 2 amigdalite, 1 pneumonie faceti voi socoteala cam cate ture de antibiotic a luat
Azi dimineata m-am cantarit si eu: 56.4 kg; nu vrea al naibii sa scada de nicio culoare
Recunosc ca nici nu prea beau apa; cred ca in jur de 1 litru, max. 1.30 lt; mai mult nu pot ca nu mi-e sete
Mamaliguta cu ciuperci de padure