Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

O sa ma opresc in seara asta pe la magazine sa-i cumpar ceva...musai sa-l impac ca altfel cred ca plangem amandoi
Si mie imi vine sa plang tot numai cand ma gandesc ce-o fi fost in sufletul lui.
Asta trebuie sa-mi fie invatatura de minte si sa nu mai ma iau asa cu treaba sa uit de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gio nu l-am dus la gradi pt serbare... defapt acum o luna cand am fost pe-acolo am aflat o veste trista... pleaca educatoarea la Galati... Nici nu i-am spus lui Nicolas si nici n-am vrut sa-l mai duc pt ca si-asa el era f atasat de ea... sa nu isi "reinoiasca" sentimentele. Nu stiu ce va fi de la toamna... parca am mai multe emotii decat anul trecut.. .
Am facut party cu scop caritabil... in parculet aici la noi in sat... pt toti copii. Exclus sa mai fac ceva la mine in curte... de 1 mai ne-am strans mai multi la un gratar la noi acasa si toata lumea a stat ca musafiri si eu am prestat cu aranjat/strans masa..etc... iar Robert s-a afumat crunt la gratar. Desi mai erau 3 cupluri.. n-a catadicsit nimeni sa se implice..Asa ca am zis pas la astfel de adunari.. Nu era vreo zi de-a noastra ca ei sa stea ca musafirii la relaxare... era pur si simplu un gratar de 1Mai ... puteau considera ca sunt la padure de ex. unde fiecare trebuie sa puna mana la organizare. In plus eu chiar nu sunt inca in forma din punct de vedere al sanatatii cat sa stau sa muncesc atat inainte de petreceri si mai ales dupa... cred ca va puteti imagina ce dezastru ramane dupa o intalnire la care au participat 10 adulti si 5 copii.

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor multumesc pentru urari
Lili chiar asa vai ce a trecut timpul 4 luni? Bine cred ca tu le-ai simtit din plin, noua ni se pare caa trecut repede. Multi ani fericitisi voua, 11 ani vechime nu gluma.
Iuliana lasa draga ca nu e tragedia secolului, e aiurea si sigur ca s-a suparat dar o sa ii treaca. Si eu la ce ti-a zis Ana ma gandeam sa ii iei un costum, poate ceva mai incolo sa nu pui sare pe rana azi, i-l iei si i zici ca o sa fie pregatit pentru orice ocazie, poate iesiti voi in we costumati. Eu zis ca fii sincera si sa ii explici de ce ai uitat chiar daca nu intelege el tot si nu te mai simtii asa vinovata ca eu una te inteleg. Lasa ca sunt alte mame care nu au grija de copii, care ii lasa cu anii la bunici sau sunt mereu bosumflate eu zic ca tu ai toate circumstantele atenuante si ca te iubeste piticul din inima si dupa faza asta
Ana vai ca mi-ai amintit ca eu aveam plic si negru si auriu cum zici pt nuntile elegante sau petrecerile sic pe unde mai umblam si papuci cu toc de 10 cm si rochii negre mulate ....vai ca parca au fost in alta viata ca ma si apuca dracii cateodata cum au trecut asa anii? Scuza-mi interventia off topic nu m-am putut abtine plicul il tii cum vrei tu cu still si cu o oja bestiala pe unghii ca iti punein evidenta mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvia bine ca ai purtat asa tocuri...si rochii mulate.
eu never...rochii din cauza burtii, care era tot timpul...nu asa d emare ca acum, iar tocuri...ma dor picioarele, doar la ocazii: gen mireasa, nasha, botez, etc.
Lili nasol ca ati muncit voi pt. toti. te cred ca nu mai poti face fatza, acum mai e si micul print....
Si eu am vb. cu cineva pt. gradi de stat, acum sa vedem daca se gaseste un loc si pt. Marco. vom vedea daca il ducem acolo, am si eu mari emotii. Pt. el aici e gradi a lui, copiii lui, totul e a lui.
de ce nu-l duci la gradi din sat? nu e mai comod pt. tine?
Iuliana hai nu te mai invinovati. a fost greu pt. matei sa nu se vada in costum...eu degeaba i-as explica cum a zis Silvia, Marco nu ar intelege, sau mai bine zis, nu ar vrea sa inteleaga.

merg sa-mi trezesc gogoasha sa o imbrac. Imi e mila de el, dar nu am incotro.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Gio nu exista gradi in sat... ma roog exista scoala dar pt ca nu aveau copii la un moment dat primaria a preferat sa bage niste amarati in locatia respectiva... sa o degradeze de tot iar primarul sa vanda terenul cui vrea el... stii cum e cladirea a Ministerului iar terenul al Primariei. Oricum nu exista nici un fel de implicare aici.. si daca incerci sa faci ceva oamenii astia (desi sunt langa Bucuresti) habar nu au sa aprecieze macar... Copii insa nu au nici o vina insa tot needucati raman pt ca asta-i mediul din care provin... din pacate sunt varza cu totii.
De ce vrei sa il muti pe Marco de la gradi?

Mergi la inceput

Mai eu acum citind in urma... putin... mi-am dat seama ca am omis niste chestiuni.

Oachi - sa-ti traiasca bebelushul... pai ce facusi bre i-ai pus numele exact ca piciulinu' meu si nu zisesi nimic?Macar e cumintel? Ca al meu .. nici nu stiu ca am bebe in casa.

Ioana - felicitari pentru mica Sonia.Sa va traiasca si sa fie linistita... ca vaz ca-i cam mofturoasa... deh printesele ce vrei si tu acum? Las ca mai creste ea si-i trece. Eu nu le-am dat alor mei suzete.. Desi Cosmin mai mare tentative de supt degetul... pe-ascuns... dar cum il prind cum ii distrag atentia. In general cand da sa se trezeasca din somn,.. trebuie sa fiu pe faza ca altfel il gasesc sugand la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani tuturor copilasilor, sanatate, bucurii si noroc

La multi ani Mirela, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi

Giova pls cand ai timp, modifica ziua mea de nastere, sant pe 10 iunie

Inca nu am citit ce ati postat, Angelo este in vacanta si stau mai mult cu el....ieri am fost si i.am cumparat din Toys o casa de marcat de la Mc Donalds, cu o gramada de bani bancnote si monede, un hamburger, un pahar cu suc, cartofi prajiti, o inghetata, un happy meal, are si doua carduri, doua gutschein...e super jocul....s-a jucat ieri toata seara cu Ioana si pe la 5 dimineata s.a trezit si vroia casa de marcatMerge si calculatorul, poate scrie preturile, le poate aduna, vede rezultatul....am avut idee buna pt ca am vazut ca se juca cu GIORGOS de-a cumparaturile si punea banii pe tastatura daca nu avea casa de marcat

revin...sant cu prosopul in cap, trebuie sa ma usuc la par

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna seara si la multi ani spiridusilor, fratiorilor si surioarelor lor!
Noi am fost azi prin parc, am papat o pizza in oras si am ajuns pe la 7 acasa plecati de la 12. Bunica tocmai a plecat de la noi, a venit cu cadouri pt pitici. Ceilalti nu se sinchisesc sa vina pina aici, probabil se asteapta sa mergem noi la ei. Uite ca nu ne vad azi, al meu sot inca e la munca. Nici nana-su n-a dat pe aici; noi sa fim sanatosi.

Teolindo dar zisei bre pe aici ca te copiai, dar fara motiv. Asa s-a nimerit. Al meu sot e tare pisat cu numele; mai erau vreo 2 care ii placeau, dar ba era in grupul nostru de neamuri unul cu acelasi nume, ba nu-mi placea mie. Astea 2 au fost de comun acord. Si al meu e cumintel, ne mai chinuie colicile putin, dar dormim noaptea. Ziua mai are perioade cind sta treaz, dar e cuminte in patut. In rest cind ii e foame, e jale. Urla din toti plaminii, nu te mai intelegi cu el.
Ma duc sa hranesc maimutica mare si sa-l bag la culcare, ca n-a dormit azi la prinz, ne-am trezit tirziu dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

din mall
La gradi a fost ok, au fost Stefania cu Sportacus, s-au distrat copiii. le-a dat bomboane (mar si morcov) si culmea a mancat tot morcovelul.
In mall...nebunie mare...noroc ca a venit si Clau si ne-am impartit...el cu Marco la teatru de papusi, eu l-am hranit pe Edi. Mai tarziu am papat toti...am fentat azi cu un papanas.

Lili, Marco e la privat, ne usuca de bani. Sunt multumita, dar musai sa prind loc si la stat...nu stiu ce vremuri ne asteapta cu acest guvern.
Nici Edi nu are suzeta. a avut Marco si pt. el. a supt si el degetul o perioada scurta. acum ma suge pe mine de tampesc.
Oana bine ca ai scris, asa notez si datele juniorului tau sa-l trec in lista.
Maraki deci esti pe 10. cine stie unde naiba mi-a fost capul...poate la mancare. cred ca m-am uitat la 06, adica la luna si din cauza asta.
Si Marco are casa de marcat si tare-i place....acum suge la greu Edi pe microfonul de la ea...ma mir ca mai merge.

ploua, ploua, ploua.....

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Si-al meu e fun Sportacus. Mai nou imi cere sa-i fac tot felul de combinatii de sucuri pe care le si bea. El oricum consuma fructe la greu.
Oana am ratat mai cand ai zis de nume... ca am cam lipsit din peisaj in ultimele 2 luni.

Adevarul e ca si eu ma ingrozesc de ceea ce ne pregatesc guvernantii nostri, Gio. Ma tot straduiesc sa-l duc pe Nicolas la inot si cand ma decid si eu ... hop se strica vremea... inseamna ca inca nu-i momentul sa inceapa.

Merg sa il culc pe Nicolas. Cosmin doarme deja de la 20:30 iar maine avem o zi grea. Sper sa nu ploua ca nu ma vad prea bine umbland prin ploaie cu 2 copii dupa mine la policlinica. Nah ca tocmai acu' m-am gasit sa ma duc cu copilul la vaccinat dar daca dr. a zis ca are ocupat "terenul"... am zis si eu merci intr-un fel ca plateam mai mult daca venea acasa.
Joi trebuie sa merg sa ma vopsesc si sa mai cumpar o jucarie pt finutul caruia trebuie sa-i taiem motzul sambata.

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput