Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gio - ai dreptate, Cosmin e f diferit de Nicolas... cam din toate punctele de vedere. E mult mai cuminte... ii place in carucior, sa stea afara (ceea ce Nicolas ura).

Poze mai multe sunt in folderul 2004 pt ca am data setata prost la aparatul cu care am facut pozele

Revin ca picione si-a prins degetul.. si-l suge

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

LA MULTI ANI PT TOTI SPIRIDUSIIII

Mirelatot ce i mai bun in viata pt tine alaturi de cei dragi

Giova eu nu le am facut copiilor mei decat vaccinurile care s obligatorii..cred ca depinde de sensibilitatea fiecaruia pana la urma
Silvii m am amuzat...asadar neglije???ar tb sa l caut si eu pe al meu dar cum am de 3 zile musafiri
Liliadica Cosmin are 4 luni???vaiiii ca parca ieri s a nascut
Ana???doar atata??ce fac copilasii??

noi am avut azi la scoala carnaval....a fost super dragut...acum ma gandesc pe unde sa i scot pe copiii mei ca la vremea care i afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lili hai ca am gasit intre timp pozele. si la noi e diferenta mare intre ei, de la semanat pana la caracter.
Cosmi si eu numai astea obligatorii i le-am facut lui Marco...eu sunt anti vaccinat si bagat mercur in copii. dar uite ca la edi mai trebuie in plus....ce sa fac daca are acest streptococ pacatos, de care se scapa foarte greu.

Noi mergem in mall, caci pe centru nu e de mers....frig, noroi si ploaie.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Adevarul e ca e o vreme afara de m-apuca plansu'... oare vara mai vine vreodata?Chiar ma gandeam sa mergem pe undeva pe la munte... mai peste 2 sapt dar nu prea am chef sa ma organizez ca mi-e teama din cauza vremii. Decat sa merg sa-i tin intr-o camera de hotel/pensiune.. mai bine stau linistita acasa.

Mi-as fi dorit sa fie mai frumos astazi si sa mergem la Ferma de animale dar oricum petrecerea am facut-o in avans sambata.. cu animatori, pictura de fata, baloane si cadouri... apoi am fost si duminica pentru niste cumparaturi intr-un Mall si s-a jucat si pe-acolo pe gonflabile, iar pictura si baloane (ca erau chiar prietenii mei care au prestat sambata pt noi)... iar a primit cadou de la vecini asa ca... am serbat ziua copilului 2 zile la rand.

Cosmi da... 4 luni... nici mie nu-mi vine sa cred mai ales ca mi s-au intamplat atat de multe chestii in astea 4 luni...parca nu reusesc sa-mi revin si sa constientizez exact ce mi se intampla... uff in ce ritm zboara timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Silvi, LA MULTI ANI ! ...lasa ca sarbatoriti deseara ...si o sa recuperati si versiunea de aniversare in 2 la un moment dat!

teolinda, deja 11 ani? mutli inainte!

LA MULTI ANi pentru toti copiii, ca doar azi e ziua lor!
...si-avem si noi motiv de sarbatorit alaturi de ei

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

povesti...cu alex, bineinteles...
s-au pregatit serios ei de ziua mamei la gradi si i-a invatat ed o poezie. ceva de genul: cine face prajituri, cine ma imbratiseaza dimineata,cine...etc. la sf, ed intreaba: cine e? si alex raspunde : e mama mea...tare mandru ca a ghicit enigma...ceilati taceau malc.femeia tot incerca sa-i convinga sa zica si ei ceva la care unul incepe: mama mea nu face prajituri...altul: mama mea nu face nu stiu ce.cand ajung la scoala imi zice o pustoaica blonda f serioasa: astazi am invatat o poezie despre dumneavoastara....asa ca : va rog, putin respectio-s mama eroina(si nu stiam) cristi mi-a zis sa ma bucur ca astae nu tin mult. acu creste mare si vede numai defectele...ma rog
altfel, a facut si o gafa. cadoul ce l-au mesterit acolo tr sa contina si niste biscuitei inimioara facuti de ei cu ed, care biscuiti se pare ca s-au latit in cuptor...ed dezamagit si alex f amabil: nici o pb, corrine, daca nu stii.da-mi tel sa o sun pe mama si vine ea sa te invete...ce-o fi zis saraca femeie.pana la urma au facut prajiturici rotunde f bune si alex ma intreaba in fiecrae zi cand ma duc sa-i explic ed...i-am sugerat ca a fost un accident , ca ea stie sa faca nu tr s ama duc eu...nu prea vede nuanta

veste mare: imi luai cele mai frumoase sandale aurii, pe care le-am avut vreodata...am primit cadou si o super poseta plic la set cu sandalele...pb existentiala: cum naiba se umbla cu plicul? scriindu-va cred ca imi veni ideeA salvatoare: caut pe youtube ceva cu vreo cucoana cu plic. dar cine or fi alea ca sigur am vazut la TV, dzr nu-mi amintesc ce ...voi purtati? stati cu el sub cot? pb grele mai are unii pe lumea astam-am gandit si eu ca fac afacere ca nu mai dau banii pe rochie(o port pe una clasica ce o am acasa) si sparg gura targului cu accesoriile si acu imi dau seama ca am chiulit de la pension-glumesc
Maraki- nu poate trece 1 iunie fara tine...Tu erai prima cu measajul...mie chiar imi e dor de tine
Silvia-Casa si mai de piatra!
Oaki-iti trimit niste vibratii pozitive ca vad ca astazi eu sunt in forma.sper sa ma si tina, dar maine e miercuri si au grija astai 2 sa ne zapaceasca.
Lili-bine ca mai venisi ca m-am tot gandit la voi....nu seamana dom'le fratii astia intre ei de nici o culoare ca tot studiez acu in jur

Ioana-offf...si Anastasia a venit cu cerere de brate...poate asa or fi fost si astai marii si am uitat noi...eu m-am ramolit rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Silvi La Multi Ani! M-am distrat cu neglijeul...
Imi vine s aplang de nu mai pot; acum cateva zile ne-au anuntat ca azi la gradi au carnaval; e fiind cu munca pana-n gat, m-au luat cu treaba si am uitat; mi-am dat seama abia aseara cand era prea tarziu.
Azi am vorbit cu Matei care plangea la telefon ca e suparat pe mine ca el nu a avut costum
Ma simt ca naiba; imi vine sa plang si mi-e asa mila de el
Cum sa fac sa imi rascumpar greseala

Mergi la inceput

Ana hai ca esti tare cu plicu' domne. Las' ca vezi tu cum ti-e mai comod... sub brat, in mana (mai de-un colt "ashe").
Macar Alex a avut cu ce se mandri. Stiu si eu un cantec cu ceva in genul asta.."Cine ne-ngrijeste, Zi de zi munceste, Pt a ne creste... Va dati seama este mama-ma-ma..."Da' mama asta din cantecu' asta.. spune basme si cumpara jucarii.
Da mai nu seamana fratii intre ei... dar am primit eu o replica de la socra-miu ca el e "mare"expert in replici veninoase...ma roog am primit mai multe replici veninoase de vreo 2 luni incoace da' nu mai conteaza...Mie mi se par mai interesanti asa... Robert se oftica , ca nu-i seamana si asta micu si ma tot ameninta ca se va schimba copilul si tot cu el va semana

Dia... da.. trecura 11 ani pt ca noi ne-am luat de tinerei(23 ani) sa nu cumva sa ramanem unul fara altu'

Iuliana - ai cam incurcat-o mai.. ce sa mai zic... si eu as plange si-n locul lui Matei si in al tau...... nah ca ti-am mai pus si eu sare pe rana.Mai bine intreaba-l pe el cum sa il recompensezi desi nu cred ca are chef de nimic acum... ufff ufff dragul de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Iuliana-el e suparat acum, asa ca astazi trebuie musai sa-l impaci...nu ai unde sa te opresti in drum sa-i inchiriezi:cumperi un costum in care sa se deghizeze in seara asta pentru voi? picteaza-l pe fata diseara, pictati-va si voi..... oricum, gandeste-te la ceva ce i-ar placea, ceva ce sa-l surprinda.sigur o sa gasesti tu ideea...asta e, uitam cu totii cu stresul asta cotidian...eu am uitat ieri sa pun la posta declaratia de imp si era ultima zi si am alergat ca disperata sa o depun in ultimul mom si vorba aia de o luna o tot completez ...totul era pregatit...imbatranim
Lili- o fi dilema taticeasca asta cu asemanarile ca si Cristi tot socoteste si da diagnostice la fiecare privire, deget, mana, picior, etc

Cu prevenarul-normal ca nu e asta vaccinul minune ca si Alex si Anastasia au mai facut otite si au mai fost raciti, dar comparand(empiric) frecventa imbolnavirilor in cazul lor cu frecventa imbolnavirilor la copii cunoscuti ce nu au facut prevenar, eu cred ca a folosit la ceva..Si, din pacate, Marco aduce acasa si Edy se chinuie saracul ca asa a ost si la noi... alex pana la 2 ani si jumatate nu a luat antibio si nu a facut otite si asta mica avu timp sa probeze si ca e alergica al antibio, iar cu otitele nu mai stia dr ce sa-i mai faca...Reactii la prevenar..stiu ca si eu am studiat pb la vremea resp si nu mi s-a parut mult mai agresiv ca altele. altfel, netul e plin tot timpul de pareri "personale"
Dia-nu mai stiu, daca ti-am scris sau nu...daca da, asat e mai scriu o data : no pb ca n-ai vazut mesajul meu atunci, ne vedem data viitoare, daca tot vreti sa faceti repetir la plimbare

Mirela-la multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lili bafta cu vaccinul. Zboara de-a dreptul timpul.
Petrecerea a fost la gradi? sau la voi la curte?
cica de maine se incalzeste, puteti pleca linistiti la munte.
lasa mai, e mai fain asa, sa nu semene intre ei. Unul cu tata, altul cu mama, ca si la noi. Toti ne zic, ca cica i-am impartit, fiecare avem cate unul.
Iuliana ufff....saracul matei. ma gandesc ce a fost in sufletul lui ca nu a avut costum. Un cadou ceva?
Ana super mamica. de obicei educatoarea e cea mai cea....Pt. Alex esti tu.
Plic? de obicei se poarta la vreo nunta, party. Sunt care poarta si zilnic la o tinuta casual.

Na fain...Edi tocmai mi-a adormit, si la 17:30 trebuie sa-l luam pe Marco de la inot.

Mi-am facut o salata de legume, Edi mi-a papat o groaza de salata verde din ea...ii place mancarea condimentata.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput