Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
Bee spune:
Buna fetele.
Sa ne traiasca copilasii!
Mirela, La MULTI ANI!
Ana si Silvi, sa inteleg ca voi ati fost mame sarbatorite! Suuuper frumos si emotionant, nu? Ana, mortali copiii cu interpretarea lor "ad literam" a poeziei respective.
Silvi, sa fiti fericiti multi ani impreuna!
Liliana in sfarsit vad ca-ti mai revii. Sper sa nu aveti probleme cu vaccinul. Al meu a facut febra la toate. Cum a fost Cosmin pana acum, in afara ca e un cuminte? A ratat toti virusii din jur? Ca eu inca sunt cu ei vb vine disperata. Ar fi insemnat sa fiu intr-o stare de disperare continua din februarie. Parca numai pe Andiaroro ce-o mai auzeam cu amigdalite, otite, antibiotice unul peste altul, alergii si toate ca fapt divers. Noi am ratat alergiile la medicamente (ptiu sa nu vorbesc cu pacat). Deci voi cu petrecere parc. Mai bine decat acasa.
Ana a sarbatorit la gradi: baloane, dulciuri si suc. SI au primit si pachet de la primarie- punga cu dulciuri. Gestul conteaza. Noi nu le-am luat nimic, in schimb i-am dus la plimbare la Mall si au sarit, s-au dat pe tobogane si au vazut o piesa de teatru pentru copii. Toate gratis. Sa-i laud? Sunt cumintei amandoi cei mai maricei. De fapt, cresc si cred ca asa e normal sa fie. Ana l-a luat pe RAzvi la gradi sa-l prezinte colegilor ei. L-a servit si pe el cu suc si dulciuri. Au fost haiosi.
Giova spune:
Neatza!
Haideti la . azi face si puiul nostru 11 luni. Nu-mi vine sa cred! peste o luna...party la piscina in Alba. Sper sa tina si vremea cu noi, daca avem locatie misto si moca.
Nici noi nu le-am luat nimic copiilor. Tocmai am comandat o super trici la edi de ziua lui si musai sa ii luam si lui Marco cadouri pe atunci. presimt ca va fii o mare suparare, asa ca trebuie sa compensam cumva.
Iuliana cum a fost aseara? a mai plans matei?
Lili ai imprimat abtibildul din DVD? eu am incercat aseara si nu se imprima cum trebuie pe tricou...mai mai ca ardeam bluza si tot degeaba. si doamne cat a asteptat sa il cumparam.
Bafta azi la vaccin. la noi ploua de rupe.
Bee ma bucur ca s-au simtit bine copiii la mall, la noi a fost o mare nebunie....
o zi faina sa aveti, merg sa savurez coffee drink.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
Neata fetele.
Aseara pana sa ajung acasa m-am oprit la un magazin de jucarii si i-am luat lui Matei o autostrada de masis care urca masinile pe rampa, le coboara etc, un balon cu Mikey Mouse si caste cu Storcacus (ca si el e mare fan si mananca bomboane sportive).
Cand ne-a vazut ca intram in curte se uita pe geam si era tare "botos"; in schimb cand a vazut cadourile a inceput sa ne sara de gat si sa ne pupe; asa ca am facut "impacare-impacare fara nicio suparare..." si am devenit din nou prieteni; mi-am cerut scuze oricum ca am uitat sa ii cumpar costum si i-am promis ca daca viitoare va avea cel mai frumos costum.
El cand suntem prieteni imi spune "draguta mea" asa ca toata seara am fost alintata
Acum dimineata in masina in drum spre gradi mi-a spus: "mami, da o sa-mi fie dor de tine...".
Giova, eu nu am incercat sa-i schimb gradi chiar daca e si la noi scumpa, dar mi-e ca nu o sa-i fie prea bine; s-a obisnuit cu copii, educatoarele etc; in plus am avantajul ca mi-l aduce acasa cu masina, asa ca ne sacrificam
Liliana, bafta azi la vaccin!
Mi s-a aprobat cererea de concediu asa ca intre 21 iunie si 5 iulie sunt in concediu
Si la noi e o vreme asa de urata...ploua, dar in primul rand e frig; abia ce-mi facsem in weekend curat la haine (le bagasem le alea mai groase si le scosesem pe alea mai subtiri si azi dimineata cautam disperata haine mai grosute).
Teoretic diseara trebuie sa ma duc cu Matei la bazin, dar parca mi-e un pic cam teama pe frugul asta sa nu prinda vreo raceala
Silvi
silvi_2005 spune:
Intru si eu cu voi al cafeluta .
Lili ma bucur tare ca mai gasesti ceva timp sa stai cu noi la taclale, unde ai pus poze ca eu nu le-am vazut. Bravo pt ideea cu petrecerea .
Oachi super v-ati distrat ieri frumos program, am tot minunez ce terec timpul cand aud cum cresc bebelusii vostri .
Iuliana deci s-a remediat situatia super, frumos cadou i-ai luat, eu iti ziceam numai sa nu te simti asa vinovata ca pana la urma fiecare din nou dam 110% pt copii fiecare in felul ei si daca mai dam rateuri asta e , ne iarta si ei .
Marakina te pregatesti acusica de aniversare mai zi-ne ce face Angelo.
Bee super ca au facut petrecere la gradi. Da, am fost si eu aniversata cu ocazia asta a invatat si el ceva poem sa vad ca poate cred ca pana la anul nu mai pup eu asta, imi canta in schimb toata ziua si in Ro si in franceza asta e pasiunea lui. Ma si vad peste vreo 10 ani cu o trupa in garaj care fac exercitii la noi toata ziua
Giova da mai chiar stau si ma gandesc cum naiba rezistam cu tocurile, eu pe tocuri mergeam si la serviciu mereu peste 5 cm si patrulam toata ziua acum mi-as rupe gatul. Cum stai cu dieta ? Eu una sunt tare nemultumita in ce ritm incet dau jos ma stresez sa nu picur un strop de lapte sau ceva si de vreo saptamana aproape ca stagnez pai nu pot asa ca eu merg la mare imediat . Mai bien am slabit ianinte cand mancam dupa cum credeam eusi seara iaurturi si chestii lejere...sa vad saptamana asta ca incerc sa fac chestii mai hipocalorice. Bine sa recunosc ca ieri am festelit ziua de fructe ca am gustat si eu cate ceva dar numai ieri am festelit programul de 2 sapmani de cand il fac.
Azi e soare si la noi au fost niste friguri de neimaginat si cica vine vara si eu i-am tot zis La multi ani la piti cieri dar nu prea intelegea el ce zi a lui e daca nu maia uzea pe nimeni cu asta , pana la urma ii luase Jean cu o zi inainte ceva machetute mici cu cars vai ca astia tot scot numai sa ma enerveze pe mine,au ceva masini minuscule la 5-7 euro bucata si Alain numai pe astea le vrea acum de cate ori mergem gaseste ceva care nu are si hartiuta in pachet cu alte modele si un jos pe consola cu cars asta ca sa zis casa a fost cadoul lui dar l-am luat cu el impreuna. Alain mananca in continuare rau de tot e tot al18 kg de un an cred nu stiu ce sa mai fac cu el ca ma minunez zilnic cum nu ii e foame niciodata pt paraziti am facut tetse nici vb sa fie ....la scoala cica mananca la cantina si imi zic ca e ok p^t varsta lui numaie u il vad slab ca un ogar.
toanca spune:
Silvi, eu si acum merg pe tocuri cam de 10 cm la servici zilnic, in conditiile in care merg cu metroul; dar nu prea pot merge fara tocuri
Pai la 18 kg sta bine; eu ce sa mai zic ca Matei sta de un an si ceva la 16.300 kg
Giova spune:
Iuliana pai eu vreau sa prind un loc la stat, just in case. Nu se stie ce ne rezerva viitorul, cu 2 copii e greu si 20 mil. pt. amandoi la privat.
Ma bucur ca a uitat Matei, sau cel putin s-a linistit si a fost incantat de cadouri.
aha, de ci si tu pe tocuri.
Silvia stiu masinutele alea...si noi avem vreo 3 din ele...si Marco e pasionat de ele si mor cand dam cate 35 lei pe una de abia se vede. dar pe celelalate le are cam pe toate, la noi nu au aparut asa multe.
asa deci cu dieta...abia astept sa ajung sa-mi iau un cantar caci asta ba imi arata cu 4 kfg mai putin, ba cu 2, ba cu niciunul....asa c anu stiu dupa ce sa ma iau.
si in pantoloni eu intram in toti...se simt putin de tot mai largi. bag abdomene la greu, zilnic...macar astea sa le fac.
sunt neagra de suparare ca toate unghiile se cojesc. Cum naiba mi-a pus aia gelul nu stiu. merg pe la ea, aseara i-am zis de 2...acum merg cu 6. Mor ca am dat o groaza de bani si am pierdut 2 ore de pomana.
fug sa pap si eu piept de pui cu salata si sper sa se trezeasca Edi, sa ajungem la salon, pana nu se face ora 16.
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
cosmi1975 spune:
salutare gagici...
eu am venit de la munca si mai citesc pt licenta...Stefan e la gradii nerabdator pt serbare ...mnaine au la gradii o excursie dar eu nu am putut merge asa ca singur nu l am lasat pt ca are rau de masina...
Toanca ma bucur ca v ati impacatfrumoase cadouri ai luat
Giova ...nepriceputa manichiurista vezi ca se fac inscrierile la graginita..
silvi_2005 spune:
Giova chiar ca aiurea faza cu unghiile sper sa ti le poata repara repede. Execta asta ma enerveaza si pe mine ca e un pic de masina macar de le faceau mai mari, Alaina re vreo 10 si tot mai gaseste care nu are , bine macar ca astea si el tine in sejur ca s-ar pierde intre celelalte in 10 minute. UIte o mancarica de cartofi noi http://bucataria-sylviei.ro/mancarica-de-cartofi-noi.html pentru ziua de amidonuri. Suna bine ce zici tu cu slabitul daca se vede deja, bravo.
Lili bafta la vaccin ! Eu ii dadeam mereu Panadol dupa.
Cosmina ca te tot aud tu dai ex de licenta nu e numai sustinea lucrarii acum?
Giova spune:
am fost la manichiurista...s-a mirat si ea. a zis ca sigur e gelul de vina, mi-a dat cu ceva roz pal si asta e doar de tips-uri. Probabil nu merge pe o unghie vie. asa ca mi-a dat tot gelul jos, si acum numai sambata mai pot merge. e clar ca-mi voi face french-ul alb, chiar daca e invechit.
Cosmi mersi...acum nu m-as mai duce eu la gradi, ca am vb. deja cu cineva. Oricum, de mergeam fara pile, nu rezolvam nimic. sa vedem acum.
Silvia arata bine...eu ma gandeam pe maine la niste cartofi fierti si cu ulei si cepaa verde. Din copilarie nu am mai mancat asa ceva.
am fost la Real si am umplut frigiderul. acum iar am ciocolata in casa, consuma Clau daca merge din nou la sala.
mamica de 2 smecherasi