Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 9
katty spune:
Cristina_C, sincere condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe mama ta, cuvintele noastre poate sunt de prisos, dar eu sper cu sufletul si simt ca ai nevoie de sustinere!Aveti grija si de bunica! Ce faci? Ai cum sa vii la inmormantare???
Nicoleta spune:
Cristina_C, sincere condoleante! Cuvintele sunt de prisos...
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Cristina_C spune:
Va multumesc, mesajele voastre ma ajuta.
Chiar bunica mea (mama mamei) a fost cea care m-a incurajat azi la telefon. Cand am auzit-o. Acum sunt acolo tatal meu si sora mamei mele cu sotul ei.
Sotul meu a si plecat cu masina spre Romania, in seara asta se opreste sa doarma undeva la granita si maine dupa amiaza, spre seara ajunge. Eu sunt blocata aici cu toate actele expirate - complet stupid, pasaportul meu si cel al lui Robert sunt in lucru, la "urgenta" - pana in iulie, mai rau nu se putea. Luni dupa amiaza sau chiar marti la pranz este inmormantarea si sotul trebuia sa se duca mai inainte, amandoi am hotarat asa, sa nu-l lase pe tata singur, sa-l ajute. Mama este oricum in sufletul meu, in noaptea asta cred ca n-o sa dorm, o sa-mi retraiesc copilaria. Si maine si... nu stiu cand o sa-mi revin, este cumplit, imi tot vine s-o sun pe mama, sa-i aud vocea, vreau sa ne strangem in brate. Robert a plans mult cand a aflat, e singura lui bunica si erau foarte apropiati. Mi-a zis ca azi avem soare dupa atatea zile de ploaie pentru ca bunica, de sus, ni l-a trimis. Discret, a incercat sa ma inveseleasca, iar eu am incercat sa pastrez o stare de normalitate, dar e extrem de greu. Am discutat despre viata si moarte, gandeste foarte matur.
Nu mai pot scrie un timp...trebuie sa ajung, cumva, la un echilibru.
Dar nu plec de tot.
Pe curand si aveti grija de voi si de cei dragi!
Nicoleta spune:
Cristina, este decizia cea mai buna pe care ati putut sa o luati in aceasta situatie, ca sotul tau sa mearga in Ro. Cat despre durere... trebuie sa fie teribila! Ma bucur ca Robert iti este alaturi si ca simte ca trebuie sa te ajute, atat cat poate el! (Imi amintesc de moartea bunicii mele... inca am in memorie vocea ei, s-au implinit 7 ani... As fi vrut din suflet sa-l vada pe Stefan, care la inmormantare era mic, avea 4 luni... Nu a fost sa fie! Dumnezeu sa o odihneasca in pace!)
Eu te astept cu drag inapoi la "Copiii din 2002" cand te vei simti pregatita!
Gabi_K spune:
Cristina, te asteptam cu drag
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
sinzi_ana spune:
Cristina, condoleante!!!!
Am crezut ca mor in noaptea asta....
Am predat ieri copilul la aeroport...si cand am vazut ca decoleaza avionul...mi s-au taiat picioarele...si m-a luat cu ameteala...
Am inviat acum cand am vb cu buni si David e deja in grija ei si a celor 1001 rubedeneii care au aparut la aeroport...si de clantanitul carora nu imi puteam auzi cum trebuie copilul care era foooarte incantat de excursia lui si de aventurile din avion prin care a trecut singur!!!
Nu imi vine sa cred....ce copil mare si responsabil am putut sa educ....desi cred ca mai degraba el ne-a educat pe noi!!!
Sunt asa mandra de el!!!!!
Gabi_K spune:
Sinzi felicitari! Moamaaaa, ce curajoasa esti! Cred ca David s-a maturizat vreo 5 ani cu calatoria asta Puteti fi mandri de el!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Astazi sotul meu a implinit 35 de ani! Sa-mi traiasca! (pentru maine dimineata!)
Nicoleta spune:
Sinzi, ma bucur ca David a ajuns cu bine, cred ca el s-a maturizat cu 5 ani, cum bine zice Gabi, insa tu probabil ca ai imbatranit cu macar unul. Bine ca este bine, sunt sigura ca se va simti super in Ro, cu atatea rude dornice sa petreaca timpul cu el!