Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 10
light spune:
Cristina C, condoleante! Imi pare tare rau sa aud asta. Oare poti sa ajungi la inmormantare?Sinzi chiar ma intrebam ce mai faci. FElicitari pentru David curajosul!Ma intreb ce ar zice LIviu daca ar fi sa il trimit singur pe avion in Ro, desi nu e cazul.Nina, ma intrebai de ziua lui Victor. Este pe 10 iunie si o vom aniversa pe 12. Nu stiu daca ai prins momentul cand spuneam ca am avut cu totii paduchi, mai putin sotul, drept pentru care, lui Victor i=a fost taiat motzul in regim de urgenta, urmand ca atunci de ziua lui sa il punem sa aleaga obiecte de pe tava. I-am tuns pe amandoi la chelie, ma rog Liviu e mai putin chelios, ca sa putem trata mai usor.Nicoleta sa iti traiasca sotul, sa fie sanatos. La multi ani!
my deviantArt Gallery
katty spune:
Neata!
Sinzi, ma bucur ca a ajuns David cu bine! Ti-a venit inima la loc, dar cred si eu ca ai "imbatranit" cativa ani! Dar, a fost curjaos tare si cred si eu ca esti mandra tare de el!!!
Cristina_C, imi pare rau ca nu puteti ajunge la inmormantare (tu si Robert), dar poate, zic poate, desi nu cred asta, e mai bine sa nu fiti acolo! Asa o sa o tineti minte pa mama ta, asa cum era ea! Cand e inmormantarea? Azi sau maine? O sa fiu cu gandul alaturi de tine! Fii tare!
Lucia, deci saptamana asta puiul mic face 1 anisor...Doamne, ce a trecut timpul!
Nicoleta, La multi ani sotului tau, sa fie sanatos si fericit alaturi de voi!!
cristina22 spune:
Cristina-suntem alaturi de tine.O imbratisare stransa si pentru Robert...
Sanzi-bravooo David!! Bravooo mama!!
Ai mai vorbit cu David? Ce zice?
Si Andrei a plecat.Am si vorbit cu el.Voiosie maxima si gurite turuitoare.Atat am auzit
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Cristina22, drum bun si distractie placuta lui Andrei! Cum sa nu fie fericit??? Se intorc azi, nu?
Nicoleta spune:
Cristina, distractie placuta lui Andrei, sigur se va intoarce fericit!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Karina spune:
Sincere condoleante ! Imi pare tare rau ! Dumnezeu s-o odihneasca si voua sa va dea putere sa treceti mai departe.
Va pup,
K
Citat: |
citat din mesajul lui Cristina_C Mama mea a murit azi dimineata. 60 de ani, infarct. Nu pot sa va descriu ce simt, doar ca doareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ingrozitor si am simtit nevoia sa va spun si voua. Problema e bunica mea de 86 de ani, si ea bolnava de inima, care trebuie sa afle ca i-a murit copilul. Iar eu ma simt acum ca un copil fara mama, nu pot sa accept ca nu mai este. Mi-e dor de ea si ii multumesc lui Dumnezeu ca am petrecut impreuna cu ea o saptamana de Pasti, cand a venit la noi. Dumnezeu sa te odihneasca, MAMA mea frumoasa si buna! |
Cristina_C spune:
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine
Inmormantarea este maine la ora 10, ora Romaniei. Nu sunt acolo si mi-e sufletul bucati.
Fotografia ei cea mai draga, cu Robert micut: http://community.webshots.com/album/577892687XTLwos
Nicoleta, la multi ani fericiti sotului!
Sinzi, felicitari curajosului tau!
Restul mamicilor, ma bucur ca sunteti bine si copilasii la fel!
Nicoleta spune:
Cristina . Greu trebuie sa iti mai fie!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
katty spune:
Cristina_C, foarte frumos articolul si gestul colegilor! Mama ta a fost o persoana extraordinara, Dumnezeu s-o ierte si s-o primeasca in imparatia lui!!