Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 8
andy.p spune:
Katty
Nico ce haos acolo pe sosele,si am vazut un Logan??
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Daaa, haos total, bucurestenii se pot simti mandri de traficul lor! Si da, era si un Logan!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
cristina22 spune:
Laura-s-a intors ok puiutzu'.Super! Foarte tare faza cu cactusu'.Bine ca i-a ocolit ploaia!
Katty-adaugat!
Aseara am fost la cumparaturi, iar apoi bb meu, stati sa-l scriu cu litere mari -BB meu, Andrei, s-a instalat in brate la mine, in pat, si ne-am uitat la Shrek.(M-am gandit la tine, cum ti-a adormit bebelushu' tau in brate).
Nu stiam ca prima tv da vineri seara filme pt copii.Apoi am adormit, de aceea nu ne-am intalnit.
Nico-deci asa departe a fost mr.Ma gandesc ce stres ai avut
Maamaaa, da' cum circula aia inghesuiti in camioane!! Nu au reguli deloc?!
Nina-la noi, vad, ca e o moda.Gradinari, scolari, nu cunosc pe nimeni anul asta sa nu mearga intr-o excursie.Inclusiv piciu' nostru, David, va merge in excursie...
Ca sa fiu carcatosa, ma gandesc a cui e firma de transport
Cristina-la voi s-au oprit ploile?
Noi asteptam si asteptam...dar vad ca si azi noapte a plouat.
Am dat drumul la centrala si pentru ca e rece in casa, dar mai ales sa pot usca rufele .
Un we frumos si insorit sa avem!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta India, din masina. http://travel.webshots.com/photo/2107560690103379982qwljAc ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! |
wow... e clar, nu e asa de mare saracia pe acolo, daca atatia oameni au masina si bani de benzina
Nush daca am zis: am luat bebelushei mele 2 sutiene- sa vedeti ce mandra e cu ele
Ieri i-am cumparat jurnal, azi dimineata s-a apucat de el: "Eu sunt cel mai frumos din Romanie si am emailul meu" ca a scris in romana si inca nu ne descurcam cu masculin, feminin, si multe altele...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Neata!
La noi este soare si frumos! Azi umbla zvonul ca tre sa mergem la piscina... Sincer, nici nu ma gandeam ca tre sa ma expun la atatea kg!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Cristina_C spune:
Mama mea a murit azi dimineata.
60 de ani, infarct.
Nu pot sa va descriu ce simt, doar ca doareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ingrozitor si am simtit nevoia sa va spun si voua.
Problema e bunica mea de 86 de ani, si ea bolnava de inima, care trebuie sa afle ca i-a murit copilul. Iar eu ma simt acum ca un copil fara mama, nu pot sa accept ca nu mai este. Mi-e dor de ea si ii multumesc lui Dumnezeu ca am petrecut impreuna cu ea o saptamana de Pasti, cand a venit la noi.
Dumnezeu sa te odihneasca, MAMA mea frumoasa si buna!
cristina22 spune:
Cristina-te imbratisez strans, din inima...cuvinte nu am si cred ca sunt in zadar...
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
andy.p spune:
Cristina,condoleante.D-zeu s-o odihneasca in pace.
O imbratisare si de la mine
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
devoska spune:
Cristina, condoleante! Dumnezeu sa o odihneasca! O imbratisare si de la mine si multa putere!
Gabi_K spune:
Cristina sincere condoleante!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert