Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Vad ca deja ati inceput sezonul de serbari! Noi avem vinerea viitoare. Am intrebat-o cu ce se va imbraca, deci: bluza alba, fusta aia idioata si pantofi albi

Ce bine de voi cu somnicul de pranz.... ai mei daca adormeau dupa 3 ani la amiaza (in afara gradinitei), chemam salvarea, sau cel putin sunam medicul de familie

Fug sa vad pozele cu O

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Draguta-i Cristina, dar mi-au luat cateva minute pana mi-am dat seama de ce sunt pozele din 2009

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am fost la cumparaturi...maine Andy pleaca in excursie..la 7,30 au plecarea si se intorc la ora 20,fara nicio masa,doar ce-si pun de acasa..mi se pare muuult.Vor fi rupti de foame cand vor ajunge acasa.

Katty ce frumooos...si Andy mai are momente din astea,mai rar ce-i drept ca nu-l mai lasa Alexia

Nina ce frumoasa litera O

Cris las ca te incurajez in week0end legat de excursie...vaai ce astept si eu serbari de la gradi cu Alexia in prim plan

Sanzi zbor linistit lui David

Nico ff interesant articolul

Buun,acum spunet-mi ce sa-i pun lui andy.M-am gandit asa:vreo 3 sandwiches,o banana,un mar,un pachet de biscuiti,ceva salatini,2 sticle de apa de jumate,hartie igienica,servetele umede si uscate,haine de schimb....e prea mult??Eu sunt mama

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Laura, e ok cat ii pui la pachet!
Eu cand a fost in excursie, i-am pus 4 sandvisuri (2 hot-dog la cererea lui si 2 sandvisuri cu snitel de piept de pui), 2 banane, 2 mere, 4 cutiute de 200 ml de suc natural, 2 pungute de alune, am zis de rontaiala, haine de schimb, servetele umede si uscate, sticluta cu lichid antibacterial, pelerina ploaie...din tot ce i-am pus de mancare si bautura, a mancat (doar) 1 hot-dog, a baut dintr-o cutie de suc si atat! Mancase de dimineata lapte cu cereale! In rest a venit cu toate acasa, bananele storcite vai mama lor, desi dimineata erau impecabile! Asa ca nu te stresa, lor numai de mancere n-o sa le arda! I-a dus doamna si la McDonalds, dar Andrei nu a mancat nimic ca el nu mananca de le MCD, desi nu i-am fi interzis...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nina-ce micutza era litera O!! S-a schimbat intr-un an de zile!

Sanzi-drum bun lui David!! Vai, ce rasfatat va fi!

Laura-pune si ceva dulce si un suc, ceva prostie, orice.Stii de ce, observ eu la noi, copiii vad unul la altul si isi doresc si ei.Toata educatia noastra cu mancatul sanatos, cam pica acum ca suntem scolari.Cel putin asa e la noi.Intr-o zi cand am intrat in clasa, un copil il astepta pe Andrei la usa sa-i arate ca el are bakerolls, Andrei neavand asa ceva.El stie ca nu-s sanatoase, dar mai scapam cateodata si in ele, dupa cum cred ca se intampla si la voi.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nina, ce O micuta si frumoasa! Cat cresc intr-un an, nici nu prea ne dam seama! Si m-am uitat la poze pana am ajuns la Patri, la un dans modern, m-a terminat pustoaica blonda din mijloc, mai cum poate sa se miste!!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Al nostru a scapat la kubetti si maretti (am gustat si eu kubetti si culmea e ca chiar mi-au placut, fir-ar sa fie de junk-fooduri), gusturi tot de la scoala descoperite!!! Pana la urma si noi cand eram mici mancam caramele, dropsuri, acadele, inghetata din aia apoasa pe la balciuri, mai tineti minte, toate prostiile etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu sunt tare curioasa sa vad cum va fi Serbarea Literelor! Stefan nu-mi spune ca ar pregati ceva... nu a venit cu nimic de invatat de acasa, dar oricum, el invata foarte repede din clasa... sa speram ca va fi bine.

Astazi a lucrat nesperat de bine si de mult, sper sa lucreze si dupa-amiaza. Ca maine vine tati, are liber, si parca vad ca toata lumea va uita de lucrul suplimentar... Inclusiv eu...

Mi-este dor de vreme buna, acum este mai luminos, dar tot innorat...

Ce mai stiti de Mariuca? Nu a mai intrat de mult Crig pe la noi!

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!
Laura-sa-ti vedem fatza de incurajatoare!!Cum esti? A plecat Andrei?

Katty-io am intrat, am adaugat si in webkinz si pe mess, da' nik....

La noi ploua...

Edit: sa pun poza cu nepotelul meu, David

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Cris asta sunt eu acum..ploua de rupe peste tot,nush unde ii va scoate sa manance]...si cica manie vor fi 25 grade
FF dragutz nepotelul tau

Multumesc Katty,Cris ptr sugestii..mi-au fost de ajutor,i-am pus de toate,acuma daca tot nu vor putea iesi pe nicaieri macar sa manance

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput