Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 5
Cristina_C spune:
Neata
Vin si eu la o cafea mica, aici ploua de rupe, nu s-a oprit de ieri, dar se pare ca va fi frumos in weekend.
Cristina, curaj pentru luni! Va fi bine!
Trec zilnic pe langa fosta gradinita si ma gandesc la puiul meu de 3-4 ani cand ii vad pe ceilalti, dar cred ca asa o sa simt si-ntr-a 5-a cand o sa trec pe langa scoala primara...
Sinzi, stiu ca si David trebuie sa ia avionul spre Ro zilele astea. Drum bun si tie cat mai putine emotii!
Nicoleta, foarte interesant articolul!
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 Katty-mai, mai ca te-am pus absenta!! Cu ROSU!! |
Pe mine ?????? De ce??? Eu activez, dar ieri am stat in CO cu Andrei ca a fost greva la after-school si m-am relaxat la tv...am scris mai putin, eu stau si citesc si frunzaresc mult, acum, la Umanitare la bazar...
cristina22 spune:
Katty-nu te-am pus, ca nu-s chiar asa rea...ziceam "mai-mai", adica erai pe-aproape
Cristina-la noi s-au oprit ploile, dar e noros si destul de rece.
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
katty spune:
Cristina22, phiu, m-am linistit!
Deci avem pana acum, literele, A, E si SH, cine mei urmeaza la serbarea abecedarului? Voi cand aveti serbarea? Si eu zic ca si Cristina_C, sa nu te stresezi cu excursia, va fi bine!
Ce sa mai zic de Sinzi? Sinzi, tinem pumnii, o sa fie bine! Drum bun lui David, si distractie maxima in Romania!
Ieri, uitandu-ma la Tanar si nelinistit, stateam in pat relaxata, invelita, era clad si bine, si Andrei a venit si s-a asezat langa mine, sa-l incalzesc, nu era frig, dar simtea nevoia de iubire si rasfat, s-a cuibarit, si in cateva minute a adormit, el n-a mai dormit de mult dupa-amiaza, poate chiar un an sa fie...a dormit pana pe la 6 seara (vre-o 2 ore aproximativ) pana a venit tati de la munca...cine nu mai adormea aseara, logic? Si cine nu mai adormea aseara, logic? Andrei...
Gabi, nu te mai stresa cu intalnirea de...ani! O sa fie bine, cu sau fara costumul de balena!!!
katty spune:
Intrebare ...intrebatoare, care dintre copiii vostri au webkinz? ma gandeam sa-i punem sa se intalneasca virtual...spre ex., Andrei tot lanseaza invitatii la petreceri si n-are la Prieteni decat 4 copii (Ana, Ana mare, si 2 colegi de la scoala)...
cristina22 spune:
Andrei are, dar l-a cam neglijat in ultima vreme.
Se pot face intalniri??Uite, eu nu stiam...
C+C=Andrei
(Jean Grenier)
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 Andrei are, dar l-a cam neglijat in ultima vreme. Se pot face intalniri??Uite, eu nu stiam... C+C=Andrei Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul. (Jean Grenier) |
Se pot face, cum sa nu, se pot intalni in casele lor virtuale, se pot juca impreuna in Clubul prietenilor (ClubHouse), se pot invita la petreceri...idul lui Andrei ti-l zic pe PM...si-l adauga in telefonul mic de jos la prieteni si apoi e simplu...
cristina22 spune:
ok! hai, ca ti-l trimit si eu!
C+C=Andrei
(Jean Grenier)
Anina_n spune:
Spun prezent pe ziua de azi, si eu !
Nu ploua dar cerul e tot numai petice albastre si albe-gri. Du-te ploaie, du-te, in alta parte !
Sinzi, zbor lin si sa ajunga cu bine David in Ro !
Nico, foarte bun articolul !
Cristina22, imi amintesc si eu, de prima serbare. Ce dragalasi sunt boboceii de gradi !
Unde va merge in excursie, Andrei ?
Gabi, tot e bine ca ai reusit sa te menti, la ce atractii ai avut.
katty, uite asa dormea Cristina la Buzias, in unele zile, cate 2 ore, neintoarsa. Tare ma mai bucuram.
Acasa, recupereaza sambata si duminica, cand doarme pana pe la 10, dimineata.
Lucia, cand a facut anul, Victor sau cand il face, ca nu mai stiu ?
Fetele cu serbarile, sa faceti poze multe, sa admir si eu, boboceii absolventi de cl. I !
Cristina a fost litera O
O zi faina, in continuare, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !