Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 18
light spune:
Multumim pentru urari. Maine avem prtrecerea acasa la nasi. Sotul meu a stat azi acasa ca a racit rau cu febra, dureri de cap, gat si musculare si ma bucuram ca ma va ajuta. Da de unde, a zacut, abia seara a stat cu Victor cat am facut eu salate beuf si blatul de tort. Casa arata ca dupa razboi, blatul mi s a revarsat in cuptor si coc la el de 3 ore, in frigider nu mai am loc sa bag tortul pe care nu stiu cand l oi termina.Nicoleta, la multi ani mamei tale, sa fie sanatoasa!Gabi am admirat-o si eu pe Lili cu manecile ei lungi. Of, ce ti-e si cu copiii astia , cand li se pune lor pata pe ceva...Laura l-am vazut si pe Andi ce elegant era la serbare. N-am mai apucat sa vad altceva caci dupa cum v-am spus la mine e un haos total. Fug sa vad ce a iesit de blatul ala.Felicitari tuturor absolventilor mari si mici si succes in noul an scolar!
my deviantArt Gallery
Anina_n spune:
Laura, te pt. cafeaua delicioasa ce ne-ai oferit-o, azi !
Felicitari, tuturor boboceilor absolventi de cl. I si scolareilor de cl. a II-a, care mai sunt pe aici ! O vacanta minunata, tuturor !
cristina22, ce frumosi si eleganti au fost copiii la serbare si clasa ce frumos era amenajata !
Intr-adevar, Andrei este bucatica rupta din tine. Doi frumosi !
katty, ce diplome frumoase au avut boboceii, anul acesta ! La Cristina n-au fost astfel de diplome, anul trecut.
Si n-am vazut in carnet, materiile ca: muzica, sport, abilitati practice si educatie plastica. Sau sunt pe alta pagina nepozata ?
Frumosi mai sunteti si voi !
Gabi, eu pe Cristina n-am reusit sa o conving sa poarte fusta, azi. Habar nu are ce bine ii sade in fustita sau rochita.
Lili arata minunat !
Bravo ei pt. FB pe linie !
Cristina a terminat cu B la romana sem. II si atunci si media la romana pe cele 2 semestre a fost B. Daca ar fi avut B pe sem. I si FB pe al II-lea sem., atunci media ar fi fost FB, pt. ca ar fi fost o evolutie.
Asta e, inca face greseli din neatentie.
Nico, la multi ani cu sanatate si numai bucurii, mamei tale !
Cristina_C, spor la scoala lui Robert, in continuare ! Tare lunga e scoala la voi.
Am facut si noi poze, doar ca trebuie sa ajung acasa, sa le descarc.
O zi faina, in continuare si un weekend insorit, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Nicoleta spune:
Mda, ziceam eu ca-s o babuta uituca... Felicitari si absolventilor de clasa a doua!!
----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!
Nicoleta spune:
Cristina, drum bun sotului tau!
sinzi_ana spune:
Katty, ce serbare frumoasa!!!! Uff.....mie tare imi lipsesc astea aici!!!!! Cand pleaca Andrei la Olanesti? Sa stiu sa ii spunem lui Buni sa vina inainte la Bucuresti!!!
Gabi, ce fata frumoasa ai!!!! Si inalta!!! Imi place ce clasa deosebita au!! Cu postere pe pereti!!!
Cristina22, si Andrei e frumos!!!! Litera "A", cel mai important!!!!
Eu astept sa vb cu David...
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Ups, Gabi, scuza o mamaie uituca! Felicitari si boboceilor de clasa a 6-a! ---------------------------------------------------- Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua! |
multumim dar ziceam de cls. a 2-a am vazut ca le-ai urat si lor
Sinzi, nu era in sala lor, dar si acolo sunt plini peretii cu tot felul de postere pt. clasa a 2-a. Sala lor e mica.
Am vazut si pozele Cristinei, se pare ca numai copii frumosi avem p'aici Ma distram si eu, fetele inainte, baietii in spate, ce porcarie... in clasa noastra fetele sunt atat de mari, ca daca ar fi in primul rand, baietii nu s-ar mai vedea Doar una e micuta la inaltime, parintii ei fiind micuti si ei. Lili e a doua micuta printre fete, dar la varsta e cu un an mai mica, deci e normal sa fie asa:) insa printre baieti nu e mica deloc. Celelalte fete din clasa sunt mari, au 9 ani, una implineste 10 prin noiembrie...
Nina, fusta ne omoara si pe noi Imi pare rau pt. B la romana, sper sa fie bine la anul la toate
multumim tuturor pentru aprecieri!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Nicoleta spune:
Nina, la anul va fi FB si la romana, vei vedea! Felicitari pentru rezultatele foarte bune din clasa a 2-a!
Noi azi am fost la un party la tati la serviciu! A fost o muuultiiime de lume! Am si poze, dar mai pe inserat...
29 de grade la ora 21...
andy.p spune:
[hey]....cald tare ,e ora 23,30 si avem 27 grade.
Cris vazui doi frumosi
Nina felicitari Cristinucai...nu media conteaza
Nico s-a-nserat ,hai cu pozele
Katty ce elegant a fost Andrei!!
Sanzi ce face David??
Lucia distractie placuta
Cristinalas ca vine ea vacanta si la voi
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Mai dureaza, Matei a adormit de 10 minute, nu am avut timp de poze... se incarca. Voi pune si filmulete, dupa. S-au distrat foarte bine, am avut si pui la rotisor... sucuri... briose... A fost si inghetata, dar am ajuns cam tarziu... se terminase.
sinzi_ana spune:
David e bine...rasfatat de toti bunicii...s-a intalnit si cu Mariuca si prietenii lui de prin Romania....
Acum incercam sa ii facem program de vara...ceva tenis si inot!!!
Tare greu e fara el....!!!!