Copilasi din 2002 *78* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Edit

----------------------------------------------------
Ai reusit? Continua! N-ai reusit? Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, de ce ai editat pozele???

Pun si eu ultimile cu David inainte de vacanta!!!!
http://family.webshots.com/album/577937862GZMyNU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si io cu aniversarea lui Victor.http://family.webshots.com/album/577922930ErPNSySinzi, l=am vazut pe David. Ce mult a crescut! Si stai sa vezi cand s-o intoarce din Ro!

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Ce poze frumoase!

Cat a crescut David!! Am vazut ca are si el Crocsi (sau un fel de), le-am luat si noi.

Lucia, ce petrecere mare! SI ce de copii! Si ce vesel era sarbatoritul!

Pun din nou pozele. Intr.una sunt si eu, balenuta, cum ma stiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

balenuta pe naiba arati foarte bine!

merg sa vad si celelalte poze de la Lucia si Sinzi.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Lucia, ce scump e Victor!!!!! Cred ca e jucaria voastra!!! hihi!!! nu stiu daca am apucat sa ii urez La multi ani!!!! Ce repede a trecut anul!!!!! Pare foarte poznas:)....

Nicoleta, mi-a placut trenul!!! Imi aduc aminte ca si noi cand am fost in Germania, in Dresden, era un tren in gara, si David mergea in fiecare zi acolo...puneam un quater si se juca cu el. Ce mare e si Stefan!!! Mai are putin si te ajunge!!!!! Si arati foarte bine!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna si de la noi mai pe la miez de noapte, noroc cu meciurile, ca se uita baietii la ele!
Noi am avut 2 zile de plimbareli, de-asta nu prea am avut cum intra pe net!
Acum am vazut si pozele voastre, multe, dar am avut timpul necesar!
Sinzi, o incantare pozele voastre, poza Love e foarte frumoasa...intrebai ieri cand pleaca Andrei la Ola, pe 26 sau 27 cu buni, cu noi mai la sfarsitul lui iulie!
Lucia, ce scump e Victoras, acum e stapanul casei daca se duce peste tot!! Arata bine tortul, cred ca a fost si bun!!!
Nicoleta, au dreptate fetele, arati bine! Mi-au placut pozele!

Pup toate fetele, mai citesc maine din urma, sper ca n-am omis pe cineva! Noapte buna!

Mergi la inceput

No, eu cred ca voi nu vedeti bine... Sunt grasa, mai! Si trebuie sa slabesc, dar catinel! Caaltfel nu merge... o trece ea vara, dar eu ce sa-i fac?

Azi am mers la piscina, semi-descoperita, Stefan a inotat fara aripioare, Matei cu (deci fara colac) (el nu a inotat pur si simplu, ci mai mult a dardait... afara era innorat, vreo 24 de grade...). Dar ne-a surprins placut Stefan care s-a straduit teribil sa inoate, si i-a si reusit. Chiar vorbeam cu A, dintre toate sporturile, inotul s-a prins cel mai greu. Nu stim de ce...

Sinzi, masurat cu metrul de croitorie Stefan are 126,5. Dar eu tind sa cred ca are mai mult, ca ultima data la pediatru avea 124, acasa 122... Se apropie deci si el de 130. Poate pana la toamna ii va avea.

La noi ploua acum... sper sa avem o zi ok maine.

Saptamana faina si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ceau!
Pe fuga, dar musai sa va vad!! Si apoi sa-i dau o bataitza buna-buna Nicoletei.Deci, grasa nu te poti numi, sub nicio forma.Ai forme, asta DA.Ia incearca sa-ti pui si o bluza mai pe corp la fusta aceea.

Noi am avut un we cu vizite si gratare, dar nu au putut fi refuzate invitatiile.De gatit nu am gatit nimic.O, ba da, o placinta cu branza, marar si codite de ceapa, la cuptor.Si a iesit buna, cu toate ca n-am habar sa fac un aluat

Va pup si fug inapoi la treaba!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Salutare.

Eu sunt in tensiune, azi avem nevoie de pumni stransi si ganduri bune! Va spun dupa de ce.

Mergi la inceput